Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 159
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

ditsan ,да си жива и здрава и честито ви двоен празник  bouquet
Галина 74, честита ви годишнина.  bouquet
Аз почти не готвя, изгоря ми фурната. Embarassed
Когато се снабдя с нова ще снимам

# 391
  • забравих си мисълта...

Охлювчета с мак, за подарък са. В къщи мака е забранен.

# 392
Пилешки пържоли на фурна:

и зелева салата с майонеза:

Гледам "Черешката на тортата", дояде ми се плодова пита  Blush. Някой има ли хубава рецепта?

# 393

ditsan, да сте живи и здрави с щерката, щастие, любов и късмет ви желая!  bouquet
Галина 74, честита годишнина, нека имате още много такива, изпълнени с любов и топлота!  bouquet
Venetta, у нас макът е резрешен, тоя майстор не знае какво му мисля, като му гледам подаръка. Crazy Heart Eyes Добре, че няма как да го свия, иначе щеше да види той подарък. Искам и аз такъв!  bouquet  chef
megansg, вече се улавям, че като видя твой пост си казвам:" а да видя сега, дали ще е приготвила нещо, дето да не ми хареса? Е, няма и няма, големи вкусотии приготвяш!  Heart Eyes  bouquet  chef
Angellove и тя, как замамва с тия свински хапкиии, ммм! Heart Eyes  bouquet
Marieta, обичам такава салатка! Heart Eyes  bouquet
mushmul4е, много ти благодаря за рецептата, в събота или неделя ще я спретна непременно!  bouquet

Вкъщи панирана тилапия и пияна мелба. Grinning

# 394
И от мен едни сиренки за тази вечер

# 395
# 396
  • София
Честито на всички именници!
Честито, на всички които са имали повод да празнуват и не съм поздравила!
Ние правим ремонт на кухнята и затова почти не готвя, а ако готвя не снимам.
Това са старички не показвани неща.
мързеливи сърми /лозов венец/, зелен боб и един портокалов кекс. Извадих го топъл и се разчупи, но беше много вкусен. Рецептата е от форума, но не помня на кой е, много е хубав, благодаря!

# 397
ditsan, Галина 74 да сте живи и здрави!
marabu страхотно изглиежда пиленцето...все едно е върху пухкав облак   bouquet
аз веднъж бях правила пиле с кисело мляко и чесън-беше отвратително. рецептата за твоето обаче е доста различна и мисля да рискувам.
natali_ivanov_a
взимам си една сиренка за утре за закуска!

labrex искам и аз една пияна мелба! Какво е тилапия-риба newsm78 извинявам се за тъпия въпрос ама за първи път чувам.
Angellove записвам си рецептата за мръвките, много ми харесват как изглеждат!
lina kaz може ли рецептата за мъфинките- да знаеш, че тях ще ги направя преди поничките ти   bouquet

И   bouquet  bouquet  bouquet за тези които пропускам. Много е вкусна при всички!

Ние вечеряхме остатъците от вчерашният заек.  Laughing

# 398
  • забравих си мисълта...
Labrex, ако дойдеш да помагаш да измием прозорците, ще получиш всичко от моята, че даже и от твоята тема Wink ако искаш и от на някой друг, само ела да помагаш  Praynig. А Пепика ще трябва да пуска тема след тема всеки ден. Ох чакай, ще мием прозорци или ще готвим, прозорците да ги мие майстора ние ще готвим Wink. А ти как ме напи с тази пиана мелба, очите ми останаха в нея.
Пеп-4о, прясно зеле с домати ми е любимо ястие. Хвърлила съм мерак и на сирената ти, но да видим кога ще им дойде реда и на тях.
Не мога да подмина "нищо особеното телешко варено Wink" на Mushmul4e.
Marieta е безмилостна с това великолепно тирамису.
Питката на Ditsan е забравила да спре да расте, като я гледам имам чувството, че почти е опряла в горния реотан на печката Simple Smile.
Бих си хапнала с удоволствие от така апетитните картофени кюфтенца на Kristina(1986).
Matze, нищо че твоята Елза пази, отмъквам си един котлет и ти казвам благодаря... ммм много вкусно беше.
Kukita83, този сладкиш и на мен ми е любим, а след него не бих отказала и на лимоновото сорбе на Anuck.
Панираният цвят от тиквички на Desi_go изкушава много.
Miriams28, много вкусно изглежда твоето свинско с картофки.
Ала-Бала, голяма си подстрекателка, вълшебно изглежда това "редено" по Йоли.  
Искам и от тиквичките и пиленцето на Megansg.
Angellove не мога да я пропусна в никакъв случай, макар да не ям свинско, щом е от нея, сигурно е много вкусно.

Да благодаря на Леля Ог за рецептата за сладкиша с лимонов крем и на Аелис, че разпространи рецептата. Аз обаче го направих с бисквити, много се хареса вкъщи.

# 399
Moжели рецептичката за сладкиша с лимонов крем на лични? ммного подходящ за летните жеги ми се вижда.

# 400
labrex искам и аз една пияна мелба! Какво е тилапия-риба newsm78 извинявам се за тъпия въпрос ама за първи път чувам.

desi_go, рибка е тилапията и според мен доста вкусничка, или поне на мен ми харесва. Peace
Venetta, само черньото ме спъва, иначе колко му е, едни прозорци - лъскаме ги и от там нататък печката да му мисли и Пепика! Grinning  Ох, сега пък тоя сладкиш на Аелис, както харесвам лимонов вкус.......ще вървя да го търся в блога и!  bouquet
И съвсем за десерт се залепих за пилето на marabu, страхотно изглежда! Crazy Като знам със сиренето как ми хареса, със сигурност и с киселото мляко ще ми допадне. Peace Ей, вече не смогвам всичко да опитвам, много вкусотии, много нещо тук!  bouquet  chef

# 401
Toзи сладкиш с лимонов крем изглежда страхотно! Simple Smile
Венета, завиждам на този майстор, много го глезиш Grinning

# 402
Здравейте момичета!Може ли някой да ми даде рецепта за чийзкейк?Много искам да си направя.Мерси предварително.

# 403
Здравейте момичета!Може ли някой да ми даде рецепта за чийзкейк?Много искам да си направя.Мерси предварително.

Здравей, kristina, погледни темичката, мисля, че ще си харесаш рецепта/и по твой вкус.

Да добавя и Черешовият чийзкейк на Tandoori. Heart Eyes и много вкусния чийзкейк на столче. Peace  bouquet

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 00:48 от labrex

# 404
  • ГОре на черешата...
Ох, успях да прегледам само последната страница и свят ми се зави Crazy...то пилето на Марабу ли да гледам, пържолките на Мариета ли, сладкишът на Вени, Дес сложила една примамваща пица, Верабел вкусотийки и по традиция - след разкошната мелба на Лабрекс да покажа и аз...сладолед  Laughing -
Шоколадов сладолед:

Предложения и от мен - ето на този никога не може да се наситим - Чийзкейк "Жираф", а също и Шоко чийзкейк с кафе

Общи условия

Активация на акаунт