Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 140
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Мари ета страхотно тигрово око
Апр,Лукс,Зарина,Зорница,Мушмулче,Лина Каз,Ди,Марита  много вкусно
Луча чудни патладжани с хлебец
Красимира интересна питка
Аелис вземам си от сиренцето и тортичката
От Пепи цяло парче пица и супер салтимбока
От Апр ролце с питка
От мен едно варено,кебап и студена диня/с домашно сиренце подарък/

# 586
Ето менюто ми за днес.Домашен хляб с айрян на Labrex;"'Латкес"'(картофени кюфтета),шоколадово-бананов кекс

# 587

keisi-f , хубаво хлебче е станало, дано и да ви е било вкусно! Peace Много апетитни картофени кюфтенца! Heart Eyes  bouquet
megansg, както винаги! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef
mari_eta, то не е торта, ами кулинарен потрес, направо залепнах за екрана!  bouquet  chef
пеп-4o,  мислех, че само моята тиквена салата не харесваш, ти пък сега и капрезето. Обожавам го, да пиша ли адрес и да чакам куриер? Grinning Ако има пица, моля и от нея парченце! Heart Eyes  bouquet
Ох, много вкусотийки, соленки Heart Eyes, бутерки, още тортички,........мммм! Heart Eyes  bouquet  chef  bouquet  chef

Вкъщи панирана тилапия и после запечена с малко екстри, салатка и ледено удоволствие. Като гледам как се очертават пак жеги..... Cry

# 588
пеп-4o,  мислех, че само моята тиквена салата не харесваш, ти пък сега и капрезето. Обожавам го, да пиша ли адрес и да чакам куриер? Grinning

ама пък пробвам, нали  Crossing Arms ти да си ме виждала броколи, карфиол, брюкселско или цикория да показвам  Laughing Laughing  hahaha добре, че сама си обслужвам вкусовите капризи.

Няма пица. Мога да ти направя срещу парче риба с ония разтечените екстри  Crazy
Има грах със саздърма. Чуден, една приятелка ме светна, не бях готвила саздърма от  newsm78 20 години.  Да затварям ли буркана  Wink

Меганс, с този новия апарат всеки път ми се поисква да си взема нещо от чинийките ти; този път се раздвоявам между вареното и кебапа   bouquet
Зорница, много апетитни ребърца  Peace
Апр, тези сиренови  бонбонки много ги обичам, страхотни си направила   bouquet
Мари_ета, повтарям се, но тортата ти е страхотна - сочна и красива   bouquet

# 589

пеп-4o, затваряй буркана, обичам саздърма, ама не съм чувала, че може и да се готви! Страхотно изглежда, пък и за грах умирам! Ще пробвам и аз при удобен случай. А ти сигурно имаш и рецептичка за саздърма, ще поровя из блога ти! Peace Grinning  bouquet

А на megansg не знам ефекта от апаратчето ли е, съмнявам се, ама като и видя манджите, само се благодаря, че не съм бременна. Беля щеше да става голяма! Grinning Такива вкусотии прави, че..........! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef

# 590
от апаратчето е, макар че и  с телефона не можеше да пропусне човек отчета и  Peace  Ама сега се вижда съдържанието в цялата си прелест.

Може да се готви саздърмата, това леща, боб, знаеш ли какви вкусни стават  Blush

# 591
mari_eta, наистина ли вариш млякото в консервата 3-3,5 часа?  ooooh!Аз не бих се занимавала. И заради сгъстяването ли се прави?

Със създърма може да се сготви и ориз на фурна. Особено когато нямаш време и трябва бързо да се приготви нещо.

# 592
lu4a , много хубаво ти е станало хлебчето Hug.

Само две снимки ще покажа, другото , което хапвахме тези дни, е останало неснимано Embarassed.

Сирене по шопски:

И много, много вкусната тортичка на Лео :

Шоколадово- сметанова бисквитена торта

Аелис, извинявай може ли да ми кажеш какво става със сиренето, когато е готово - размеква ли се или си стои твърдо? Променя ли се вкусът му и дали ще се получи добре и без яйце, аз не мога да ям яйца. И да, още един въпрос -  трябва ли да се накисне преди това сиренето или се слага направо?

# 593
  • Пазарджик/Лондон
unadaptable, сиренето си стои на парченца, в смисъл, че не се разтопява, като запечено седи, много вкусно.Ще стане и без яйце, само вкусът ще се промени.Ако обичаш по- безсолни ястия - може да понакиснеш сиренето, аз само го измивам и направо в гювечето Wink.

# 594
момичета страхотни неща сте направили  bouquet от мен за тази вечер една пица и мекичета

# 595
  • ГОре на черешата...
mari_eta, наистина ли вариш млякото в консервата 3-3,5 часа?  ooooh!Аз не бих се занимавала. И заради сгъстяването ли се прави?

Вари се, за да се карамелизира - получава се т.нар. Дулсе де лече.
И какво има да ти се занимава - да не би да трябва да му баеш. Мяташ го на котлона и толкова...

Краси, ***Ди***, благодаря  bouquet!
Зорница, страхотна палачинкова торта Peace!
Меганс, както винаги у вас е невероятно вкусна, кебапът изглежда фантастично Peace!
Лукс, прекрасно хлебче!
Лабрекс, ти сега какво - направо ме подкокоросваш с тоз сладолед, както е готова купата във фризера, ей сега скачам, ама Пеп-чо пак ще каже, че все сладолед правя Mr. Green...тя пък тоз грах ми го навира под носа като че не знае колко го обичам Crazy...

Докато се натуткам Натали показа едни мекички, майкооооо, как ще се спи - незнам Rolling Eyes...

# 596
Тези дни са ми много натоварени и нямам желание за готвене-не ми и остава време да разгледам и вие какво сте сътворили. Единственото което видях е от последната страница и смея да твърдя, че всичко ми изглежда страено апетитно. Ето и нещичко от мен

Бързи "питки" с шоколад

Карамелени кексчета

паста с песто дженовезе

паста карбонара

и тази вечер бяхме на заек с бяло вино и розмарин ама без снимка.
Лека вечер на всички  Hug

# 597
Момичета, не знам какво да кажа!!!
Просто всичко е прекрасно!
Аз съм съвсем нова в този форум, но от вчера съм като залепена пред екрана. Единственото, за което мога да си помисля, е - как намирате време да сготвите всички тези вкусотийки?!
На всички вас пожелавам - продължавайте все така!

И аз искам да публикувам две снимчици, но нещо се обърках как да го направя. Някой може ли да ми помогне, не знам как да прикача снимката.

Благодаря ви

# 598
И аз искам да публикувам две снимчици, но нещо се обърках как да го направя. Някой може ли да ми помогне, не знам как да прикача снимката.

Благодаря ви
на първа страница от темата е описано как се поставя.

# 599
Благодаря за помоща!
Това са моите снимчици (най-накрая!)

здравословни мъфини (рецептата е специално за дечица) с моркови, ябълки и кафява захар

яйчен крем със смлени шоколакови бисквити

Общи условия

Активация на акаунт