Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 134
  • 738
  •   1
Отговори
# 600

Привет кулинарки,страхотно вкусно ухае пак от темата.
Първо привлече вниманието ми Рибената чорба на Myriam ,след това сиреновите топчета наАпр,след нея разбира се вкусотиите на Меганс,нестига че гозбите са и чудесни ами вече и със апарат се сдоби та докато гледаш да преглъщаш,оттам погледа ми попада на чудесният хляб на keisi-f ,и още не преглътнала ето ти и Лабрекс главната изкусителка,а след нея Пеп-чо със една страхотна грах,тъкмо си мисля че трябва да преглътна защото иначе става лошо и ето ти насреща ми се блещат страхотна пица във компанията на мекички на natali_ivanov_a ,викам си не мога по-вече така и desi_go тотално ме срази със вкусното си меню.Ха сега ходи та спи,да да
И как да си сложа моите манджички след тия вкусотии  newsm78
Ето и от мен някои нещица,сухи мезенца,зелева салатка,агнешко със картофки,и невероятното вкусно БУтер руло на Йоли.Правя го за първи път но е невероятна вкусотия.

# 601
Здравейте ,отдавна не съм писала,но нямам много време....тази вечер се отбивам на бързо да пусна едно,две  неща.... Wink

-десертче..многоцветно

-сладкиш с вишнап,стафиди,филирани бадеми,шоколад
-пилешки сърца на шиш,свински ребра
-пълнено пиле
-пилешки крилца с мед,оризс чесън,зеленчуци,черни гъби,сребърни ушички
-инстантни спагети с пилешко месо,черна гъба,гъби "сребърни ушички" по китайски
-зеленчукова крем супа с кротони

Дитсън,това руло изглежда много вкусно.... Peace
Аелис,Лабрекс,Пеп-чо,Натали Иванов А,Мимммето,Деси го...много вкусно е било у вас тези дни.... Peace
Извинявайте,няма да мога да ви изброя всичките поотделно,но вие сте неповторими кулинарки всичките...поздравления....  bouquet  bouquet  bouquet

# 602
merydit, многоцветната торта е много интересна

# 603
merydit, ще може ли рецептата  Simple Smile

# 604
  • Сливен
здравейте
бенита страхотни неща си ни сложила,рогчетата изглеждат толкова изкусително,и скарата,и пилето и тортата  eat
селма питката е страхотна
mimi P27 и ти си натрупала масата с вкусотии
Краси.мира какво е баба гануш  Embarassed ,и питката и суфлето от тиквички изглеждат приказно
зиче не стига,че е здравословно,ами и изглежда страхотно
viara.an разнообразна е софрата и при теб
poxy 80 много хубави динени резенчета
lux,megansg,Apr,***Ди***,marabu,zornitsa,keisi-f,лабрекс,desi_go,, и при вас е супер
ДОМИНИКАНКАТА  welcome вкусно си се записала
пеп-4о пилето изглежда божествено ,и на пицата няма да простя  smile3508
mari_eta тортата "тигрово око" е невероятна
аелис тази шоколадова тортаааа,много хора ще вкара в грях
ditsan и твоята маса ще уважа,всичко изглежда адски вкусно
merydit десертчето ти наистина е много шарено и весело,супер,грабвам от пълненото пиле , от пилешките крилца и изчезвам
от мен кюфтенца със салатка,и тъй като сина утре е планинар и си поиска козунак,направих но не ми стигна брашното  Embarassed ,направих и кифлички

# 605
Благодаря Ви момичета и аз много си го харесах,като за първи път ми се получи разкошно... Heart Eyes
Мимммето,ето тук може да видиш рецептата,дала съм и другите пояснения.... PeaceМногоцветен сладкиш

# 606
miriams28, merydit , ditsan, богато и вкусно меню при вас  bouquet
Аз се отчитам с хлебче с масло и мляко и мармалад от кайсии

# 607
unadaptable, сиренето си стои на парченца, в смисъл, че не се разтопява, като запечено седи, много вкусно.Ще стане и без яйце, само вкусът ще се промени.Ако обичаш по- безсолни ястия - може да понакиснеш сиренето, аз само го измивам и направо в гювечето Wink.

Благодаря, ще опитам още утре Grinning  chef

# 608

и обядвахме (хич не е хубаво така да имам голяма обедна почивка  ooooh!) хрупкави пържени тиквичи с млечно чеснов сос

Пеп-чо, може ли да споделиш как пържиш тиквичките, че стават хрупкави?

овалвам ги в смес от ситно начупен корнфлейкс и брашно. Посолени, тиквичките са мокри, не ги подсушавам, а овалвам в тази смес и пържа. Така се харесаха повече в къщи  Peace

Благодаря ти!   bouquet

# 609
при нас закуска пържени филии (франзели де)

и супа от агнешки дреболии

# 610
  • На небето
tzarina, a ще може ли рецептата за мързеливите соленки????

# 611
  • Варна
Лабрех вземам си от всичко
Пепи гълтам набързо супичката от лъжичката и хапка от създърмата,много е вкусно.
Когато си правехме създърма у дома я готвех и с ориз,картофи,на гювеч,като теб с грах и супа съм правила,нали свекър ми беше месарин та имаше бол.
Дитсан бучвам си от агнешкото с картофка
Благодаря ви момичета за милите думи,вие сте прекрасни кулинарки и имам много да уча от вас.
С уважение към труда,идеите и красотите които представяте.За всички вас  newsm51 newsm51
Мерудит много цветно,красиво и вкусно
Мириям,Кейси,Деси апетитно
Луча топвам си хлебче с мармалад
За днес пилешки парчета с гъби и ориз,картофени кюфтета,пържена рибка и салатки.

# 612
Цитат
Краси.мира какво е баба гануш 

Заповядай рецептата...
Баба Гануш

# 613
  • на втория етаж
  Много богати менюта!Кое от кое по съблазнителни!  bouquet  bouquet  bouquet
Особено това оризче на Меганс,ох...  Hug  bouquet

А това е моя закуско-обяд:

Усмихнат ден на всички! Heart Eyes

# 614
Привет на всички страхотни кулинарки  bouquet
"Минавам" много набързо, менюто за днес Wink
1. Чушки бюрек
2. Полупълнозърнести бързи хлебчета, със сирене
3. Парченце от нещо като "лятно" парфе, с много плодове /не бях достатъчно бърза, да го снимам цялото Mr. Green /

miriams28, megansg, mari_eta  Hug

Общи условия

Активация на акаунт