Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 132
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
При нас от снощи-картофки с кренвирши на фурна.

# 616
Ах,каква кулинарна фиеста е настанала тук,много сте активни тези дни,това ме радва!Има материал и за гледане,и за ахкане,и за преглъщане!  bouquet
Благодаря на всички,които споделиха хубави отзиви за ароматните усукани питки! Hug
Мина,кюфтенцата с това млечно сосче са много съблазнителни! Hug
Мари-ета,и тук да спомена,че тортата е блестяща и определено заслужава адмирации както за избора на рецепта,така и за изпълнението й!  bouquet
Меганс,присъединявам се към отзивите за кебапа ти-прияде ми се,да знаеш,и няколко пъти се връщах на снимката му,което означава,че МНОГО ми е харесал!Браво! thumbsup
merydit,ама че красивоооо кексче,поиграла си си,но пък много сполучливо и ефектно!Най-много ме впечатлява факта,че шарките са се запазили перфектно дори и след печенето! Peace
И на още няколко снимки погледнах с лакомо око  Stuck Out Tongue Winking Eye- на Лабрекс панираната рибка,на Матце и двете чинийки с паста,на Весичка крем-карамела/идеален е Peace/,на парфенцето на Ди!

Аз ще се отчета с баница със спанак и сирене :

# 617
  • София
Здравейте,
невероятни сте, всичко изглежда толкова вкусно.
Аз се записвам с един ориз с грах и царевица

и същият като гарнитура към печена наденица

# 618
Момичета пак милион вкусотии сте показали.
Аз днес :
Еклерова торта за Ч.Р.Д. на свекървата, задушени пържолки със сос , картофено пюре и ориз  за гарнитура и една питка направена от нея.

# 619
kukita83, да ти е жива и здрава свекървата! Simple Smile От мен днес:

Пълнени чушки с пилешко, патладжан и орехи

Сурови бонбони

# 620
  • I want it all and I want it now.
 ***Ди*** Здравейте. Може ли рецептата за парфето.  bouquet
kukita83 Здравейте. тортата е много хубава. Ще може ли рецептата.   bouquet

Благодаря и на двете. Избягвам да влизам в темата ,че само от гледане надебелявам.
Страхотни неща показвате момичета.  chef

# 621
Еликсирче, вземам си парче от баницата, как я обичам тази  Heart Eyes Heart Eyes
Umbra ,    от какво са бонбоните, рецепта ще дадеш ли   bouquet
kukita83, да ти е жива и здрава свекървата   bouquet много хубаво меню сте си имали!
Маги, оризчето ще го прескоча, но наденичка може да почерпиш  Wink
lina kaz, на такава късна закуска никога не бих отказала   chef

това правих днес аз. Охлюви по френски. Ще ги ядем обаче утре вечер. А има и френски охлюви, но по бг, ей там на заден план  Laughing

супата остана в хладилника за утре най-вероятно, а на обяд хапнахме отново онова пиле Салтимбока, което  нямаше време да изстине дори днес.

Хубава вечер, девойки   bouquet

# 622
***Ди*** Здравейте. Може ли рецептата за парфето.  bouquet
kukita83 Здравейте. тортата е много хубава. Ще може ли рецептата.   bouquet

Благодаря и на двете. Избягвам да влизам в темата ,че само от гледане надебелявам.
Страхотни неща показвате момичета.  chef
Разбира се, като ще се опитам да съм максимално точна Grinning
Продуктите:
1 голяма кофичка заквасена сметана
1 малка опаковка течна сметана - 200мл
2 пакетчета желатин
3/4 ч.ч. захар
1 ванилия
2 с.л. мед
Плодове и някакви бисквити тип "чаени"
Разбих течната сметана, добавих заквасената+захарта, меда и ванилията и доразбих хубаво.
Желатинът накиснах предварително в 1 ч.ч. студена вода, като набъбна - разтопих на водна баня, леко охладих и добавих към сметаната. Отделих парченца плодове /нектарини, кайсии, череши/, които наредих по дъното и стените на средно голяма купа /формата с махащия се обръч, последния път протече и не ми се рискуваше/ останалите плодове нарязах на малки кубчета и добавих към сметаната. Изсипах в купата внимателно, да не се размести "украсата", най-отгоре наредих ред бисквити. Оставих в хладилника за около 2-3 часа. Като прецених, че кремът е стегнал достатъчно - потопих за секунди купата в гореща вода, следва обръщане върху поднос и...ами, готово Wink

П.П.  Да е жива и здрава свекървата на kukita83, а тортата е страхотна Peace Както неустоимо изглеждат и приготвените от Umbra, Madla, еликсир, lina kaz, megansg, пеп-4o и всички останали невероятни кулинарки - вкусотии    bouquet

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 19:57 от ***Ди***

# 623
  • I want it all and I want it now.
***Ди***    bouquet Благодаря. Ще го пробвам тези дни задължително.

# 624
Не съм се вясвала скоро в темата и сте я напълнили с вкусотии! Браво на всички кулинарки!   bouquet

От мен руло мозайка

и печен телешки дроб на фурна:

# 625
Моля за рецепта за зелен боб яхния,извинявам се,че спамя без снимки,но всички тук сте изкусни кулинарки  bouquet Искам да не е "лигав".

# 626
пиле с ориз и гъбки и кремче ванилия с бисквитки Wink

извинявам се за снимките много са зле  Whistling

# 627
Това са моите снимчици (най-накрая!)

здравословни мъфини (рецептата е специално за дечица) с моркови, ябълки и кафява захар
Може ли рецепта за тези мъфини Praynig
Умбра и аз ще чакам за суровите бонбони.

# 628
kukita83, да ти е жива и здрава свекървата! Ще споделиш ли рецептата за еклеровата торта, отдавна и се каня, а твоята изглежда прекрасно. Hug
И аз се записвам с Чийз торта с мус от виолетки за Р Д на майката на свекърва ми Grinning Страхотен аромат  newsm44 newsm44 Рецептат взех от бг-мама форума

Източник: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420014.msg12145826#msg12145826

# 629
В къщи Пълнени тиквички

И аз се нареждам на опашката за бисквитените топчета на Umbra
kukita83 страхотна торта и една щастлива свекърва. Браво!
 пеп-4o отново страшно вкусно при теб.
елексир много обичам такава баничка с аирян...никога не съм правила обаче, винаги маика ми я приготвя тази вкусотия.

Общи условия

Активация на акаунт