Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 173
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Привет на всички  Hug

Тук е просто неустоимо вкусно  Blush

Venetta - чудно и прекрасно е при теб пак – и сиренáта във фолио и кексовете ти са неустоими!!
megansg - в този твой кебап със зеленчуцини останаха очите на всички вкъщи  Crazy маса време разгадавахме какво има вътре – как точно го правиш моля, че младежът държи да те питам Simple Smile
Aredhel – отмъквам си от бутерките ти за кафето Wink
lina kaz- много интересно изглеждат тези глазирани морковчвта
desi_go – божествена торта, а това с  Laughing пържената вода - ми събра очите!! А Лимоновата фантазия и Тортата Нутела са един път Peace
luxЧестита двойна годишнина!! Тортата изглежда много вкусна!! И страхотни трюфели – взимам си тайничко няколко!!
marabu – много апетитен пай с боровинки!!
Денерис – и твоят пай с череши изглежда зашеметяващо вкусен!!
пеп-4o да ти е жив и здрав младежът, мила и още мнооого да расте и да ви радва!!!! Салатките са чудни – представям си само какво ги е последвало!! А мусаката, дето е негово дело е супер – БРАВО на младежа!! А колкото до млякото с ориз – винаги майка ми и баба ми са угаждали на моя младеж да му го правят и аз Wink все съм успявала да се скатая, че наистина не го понасям това чудо – ама в момента ни мама ни баба у нас, та се наложи аз да се прежаля   Mr. Green
Aredhel – страхотно изглеждат тези питки в чашки
Денерис – супер изкусително изглежда ветрилото ти!!
Marita_s/dk – адски интересно ми звучат тези джобчета – имали им някъде рецептата??
Florrentina – чудни мъфинки
*MILADY* - отмъквам си това поднесеното сладоледче – много кокетно  и супер вкусно изглежда!!
Дарилка - тортата Шварцвалд изглежда умопомрачително!!
Pety – браво на половинката
Аелис този Сладък омлет с банани и бял шоколад ще се пробва!!
lu4a – обожавам тоя тип сладкиши, а твоят изглежда невероятно!!
Madla – много апетитни пилешки хапки, а и с палачинките за десерт  Heart Eyes супер
mimi P27 – страхотно меню, но раците обраха овациите у нас  Peace
ЗИЧЕ – на теб ти отмъквам цялата салатка с моцарела  Hug, че обожава и твоята изглежда точно по вкуса ми!!
labrex4е – кишът наистина изглежда много вкусен, дали я има при теб рецептата??
vanillla – отмъквам ципурата ти на барбекю, за сина ми Wink, че аз няма да му направя
magi71 – не съм се сещала да правя скоро мусака с пиле, но сега ще се възползвам от идеята ти!!
Apr – прекрасна торта!!
kukita83 – чудно меню!! А тортата е трепач – обожавам такива торти!!
esy – божествена кростата

От мен Млечна торта - бърза, лесна, лека и вкусна Simple Smile

Приятен и успешен ден на всички   bouquet

# 721
Здравейте  Hug  Само какви неща видях тук,какви торти..браво  lu4a кайсиевият ти сладкиш е разкошен,моля за рецептата Heart Eyes ,mimiP27 тези рачета как ме изкушават Crazy ,Apr тортата ти е великолепна Heart Eyes , Денерис тази супа от тиквички ме и любима ,а и снимката и е доста изкушаваща Peace ,kukita 83 у вас всичко е супер,особено тортата,има внушаващ вид и една такава височина Flutter ,пеп-4о моля за рецептата на спаначените кюфтета,изглеждат много вкусни Heart Eyes ,esy  вкусната ти красота е омайваща направо,разкош Hug ,Angellove  страхотна торта,ще се прави Peace  
У нас съмсем обикновено мусака с тиквички,постно зеле,баница и бисквитена торта

Прохладен и вкусен ден на всички Hug

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 10:48 от beniii

# 722
Благодаря ви много момичета за хубавите пожелания, да ви се връща тъпкано  Hug

ангелове
тази тортичка ме грабна ужасно  много, ooooh! ще чакам да изядем тази и ще рапретна ръкави :*

Бъни
радвам се че почна да постваш пак вкусотийки

пеп-чо
май след още няколко години ще имаш таен заместител в кухнята, младежа се е стравил превъзходно

и аз да постна едни сърмички и едни хапки, не съм ги готвила аз Simple Smile на една приятелка която готви много много вкусни неща, но няма време за форума

Хапки със сьомга

Сърмички с ориз, булгур и сирене

# 723
  • забравих си мисълта...
За всички Дами, които не се плашат от горещините и сътворяват толкова много красота и наслада.   bouquet   bouquet   bouquet

Labrex, Magi70, Magansg, Apr, благодаря ви много мили Дами!   bouquet

Labrex и аз искам да знам какъв му е вкусът на Кекса 101 Далматинци, затова сега се пече другият, вчерашният беше за подарък. А този твой киш тъкмо навреме ми идва. Днес сигурно ще съм на вълна тиквички.
Magi71, по-късно довечера ще напиша рецептата Simple Smile, а твоята мусака с пиле изглежда много вкусна.
Megansg, отново от вкусно от по-вкусно, не знам вече от кое от твоите прекрасни кулинарни творения да си взема.
Aredhel, Esy, къде се загубихте. Радвам се да ви видя отново.
Apr, тортичката ти е зашеметяваща.
Пепа-4о, много красиви кексчета, обаче този мак....за мен не си помислила Wink. Но виж спаначните кюфтета и мусаката си ги прибирам само за мен и никой да не посмял да пипа, че.... Wink
Angellove, много ме впечатли тази рецепта, ще я опитам непременно. Сладкиша изглежда наистина умопомрачителен.
Бъни, тиквеника ти е много пухкав и ме съблазни повече от мъничко Wink.

Ох... щастлива съм, че не мога да ям с очи, че тогава... като почне човек  кулинарните ви творби една след друга,  ще стане по-широк отколкото висок.

# 724
Лукс, страхотни ти са хапките със сьомга   bouquet пък и обичам подобни  Laughing и сармички обичам  Blush
Мина, отново си с невероятно апетитна торта   bouquet
Вени, добре, че не може да се храним с очи само  Hug
Бени, там в поста ми го има линка за спаначените кюфтета, но ето http://pep-4o.blogspot.com/2011/03/blog-post_30.html  Чудна баничка си имаш   bouquet
Бъни, тиквеник по това време  Heart Eyes   bouquet

# 725
  • При елфите ...
Angellove, благодаря ти за милите думи, млечната торта е великолепна! В блога ти си показала страхотни неща!   bouquet
Venetta, и аз се радвам да те видя!   bouquet

От мен днес:

Речни раци

Желирана тортичка

Ирландски соден хляб

# 726
Angellove  тортето изглежда невероятно.
Момичета  при  всички ви пак вкусотии. Аз тепърва ще го мисля менюто на мъжете за днес . Пък за мен мисля да съм само на диня , че вчера ми дойде в повечко . Прекрасен , слънчев , ползотверен и вкусен ден ви пожелавам.      bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 12:43 от kukita83

# 727
Здравейте,момичета!И аз се записвам в тая ВКУСНА темичка! Simple Smile Е,аз не съм такава майсторка като вас Embarassed...но пак се старая доста Laughing Laughing Laughing На вид не я догодих много-много,но пък на вкус беше СТРАХОТНАААА! Ето,качвам една снимчица и ако на някоя от вас и хареса,ще напиша и рецептата!чао за сега и лек и вкусен ден на всички

# 728
Ама защо не можах да кача снимката?!!! Sad  ПОМОЩ...как става?!

# 729
  • София-Младост
Ама защо не можах да кача снимката?!!! Sad  ПОМОЩ...как става?!
На първа страница има указания. Трябва да я качиш в някой сайт и от там да даеш линк, ако снимката е само на твоя РС няма да може да я видим.

# 730
  • забравих си мисълта...
Prego, снимката трябва  да я качиш първо в страница за снимки, например www.snimka.bg. След това кликаш на снимката с десен бутон, после на свойства и след това копираш URL адреса и го поставяш между таговете и ще я видим.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 14:23 от Venetta

# 731

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 15:25 от mimi P27

# 732
  • София
Здравейте,
благодаря, момичета, за похвалите
mimi P27 , супер меню
Aredhel , обожавам запеканки с чушки
ЗИЧЕ , чудна и свежа салатка
labrex , този киш изглежда направо невероятно, а и щом е с тиквички - супер
magi71 , и при теб е много вкусно
Apr , страхотна тортичка
пеп-4o , взимам си от спаначените кюфтенца, а за мусаката - браво на младежа
Angellove, с удоволствие бих хапнала едно парче от тази млечна торта
lux , и сърмичките и хапките изглеждат превъзходно
аз се отчитам с ролца от бекон, пълни с европейска салата

пица

и бъчвички

# 733
  • Варна
Дарилка, чудна торта!
Лабрекс, този киш изглежда божествено  Hug
vanillla , чудна ципура, много апетитна  Grinning
Днес лека Крем супа от тиквички:

Може ли рецептата, по  която правиш супата. Скоро гледах Черешката на тората, и в едно предаване Галя направи такава супа и всички бяха възхитени, че била страшно вкусна и едва познаха от какво е направена... та искам и аз да опитам Simple Smile

# 734

У дома миналото лято една тортичка се правеше много често, май и това лято ще е така Joy.

Лятна торта

това е най-нежния и свеж/въпреки сметанката/ вкус за мен.Направих я преди 4ч,преди малко пробвахме и ни се заформи като да я правим отново,мммм Peace
ползвах бисквитки "Роден край" и сладко от горски плодове,щото нямаше само боровинково- много,много бързо,лесно и ВКУСНО!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт