Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 09 -Тема 81

• 21 526
  • 375
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Целувките са общи, но не и сумите, от които се изчисляват те (колкото и да ни се ще и второто да се смята общо за двете кампании) Peace

Тоест, ако те разбирам правилно сумират се целувките, а не парите, така ли?

Офф, на мен ми върнаха един депилатоар от 7 кампания, момичето се изприщило. Пак разправии, аман вече!

# 121
Аз пък от тази кампания имам целуФка и половина Laughing Хич не се напъвам за "подаръците" им, нито клиентите се интересуват!

Узи, притесни ме с този депилатоар Sad Нали уж е за чувствителна кожа? Аз го поръчах за клиентка, която си беше харесала този новия - за бикини зоната, но нали покупката му е обвързана с покупка на друг продукт. Та, това, което си беше избрала (тя не го искаше много много, но заради депилатоара, който искаше да ползва цялото тяло) светеше в червено. И, за не стане така, че и депилатоара да не дойде - пуснах другия, без да я питам Rolling Eyes
По принцип на мен са ми го поръчвали и друг път, никой не се е оплакал. Някой тук ползвал ли го е? Ако може да даде отзиви Praynig 

П.П. А забелязахте ли в К10 "Разпродажбата" hahaha

# 122
  • Бургас
Узи, мда или поне така си мисля - събират ти общата сума на всички класирани продукти от К09 и получаваш Х броя целувки. После същото се прави и в К10 и накрая ти събират целувките от двете кампании. Защото не вярвам ейвънци да се затормозяват в наша полза и да ни сметнат цялата сума от всички класирани продукти общо за двете кампании и така да изчислят целувките Rolling Eyes Иначе бихме били на далавера (примерно на мен сега не ми стигнаха стотинки за още една целувка и другия път ако ги наваксам тези стотинки, бих изкярила допълнителна целувчица), а това, както знаем, мнооого рядко се случва в нашата компания Mr. Green

# 123
  • на североизток от Рая
  Здравейте, другарчета!  Hug

Аз без малко да се размина със заветните 30% отстъпка, но постъпих мъдро, поръчах пак за моя кашон две парфюмчета и три рол-она и сега се радвам на голяма отстъпка и нови ненужни продукти. Е, те са ми почти без пари, затова го преживявам някакси.
 Гледах сега фактурата, няма липси, Даже липсващите в предишната кампания епилиращи ленти са тук.

Имам цели 3 целувки за кампанията.  Mr. Green Не можах повече, не щат да ме целуват хората. Ама мъжът ми ми стига, че  и в повече ми идва.

Говорите за целувките и вие.  Аз вчера разгледах една таблица в сайта и много ми се видя удобна за изчисляване на брой целувки и подходящ подарък към тях. Пускам ви я, в случай, че не сте я видяли.

http://www.avon.bg/REPSuite/static/campaign/C09/Q_A_kisses.pdf

# 124
Здравейте!

Аз сутринта пуснах експресна за 90 лв.Вече и фактурка си имам.Всичко си е на лице.То главно моливи има и един парфюм за цвят.Но сега ме изненада една клиентка.Иска очила Angelica, а аз друга поръчка няма да правя.Как мислите - ако сега я набера веднага като нова експресна дали ще ми дойдат в едно кашонче и по тоя начин да избегна двойната такса и да мина само с една? Thinking Thinking Нали няма значение каква сума е експресната и може и за 15.90 да бъде?Посъветвайте ме, мъдри колежки!  Heart Eyes Hug Hug

# 125
  • Бургас
След като имаш фактура, забрави тънките сметки - ще ти се води отделна поръчка и ще си имаш всички съответстващи такси вкл. за под 50лв Peace

# 126
Аз пък от тази кампания имам целуФка и половина Laughing Хич не се напъвам за "подаръците" им, нито клиентите се интересуват!

Узи, притесни ме с този депилатоар Sad Нали уж е за чувствителна кожа? Аз го поръчах за клиентка, която си беше харесала този новия - за бикини зоната, но нали покупката му е обвързана с покупка на друг продукт. Та, това, което си беше избрала (тя не го искаше много много, но заради депилатоара, който искаше да ползва цялото тяло) светеше в червено. И, за не стане така, че и депилатоара да не дойде - пуснах другия, без да я питам Rolling Eyes
По принцип на мен са ми го поръчвали и друг път, никой не се е оплакал. Някой тук ползвал ли го е? Ако може да даде отзиви Praynig 

П.П. А забелязахте ли в К10 "Разпродажбата" hahaha

Аз ползвам този ,който е за бикини зоната и съм много доволна Не щипе не пари ,нямам зачервявания.Даже го препоръчвам на клиенти,като много добър и наистина бързо действа.

# 127
  • о`майна лунна нощ е
Славена, голям си ентусиаст - няма да стане, както си я мислиш. Има ли фактура /както Брадата е писала/ само стоиш и чакаш оттук нататък да ти дойде кашонът. Не се допълва, не се прибавя, не се трие - поръчката ти е достигнала до тях, обработена е и може дори да я събират вече. Т.е корекции по нея не могат да се правят.
Обади се на другарче, комбинирай с някой .... или се напъни за втора поръчка.

# 128
  • София

Аз ползвам този ,който е за бикини зоната и съм много доволна Не щипе не пари ,нямам зачервявания.Даже го препоръчвам на клиенти,като много добър и наистина бързо действа.

На мен точно този ми върнаха. И като предложих на една друга клиентка да й го дам да го пробва преди да го върна, тя категорично отказа поръчката. Много ме е яд  Crossing Arms

# 129
Тц,тц, много лошо, Узи!
luusi, мерси за отговора Simple Smile
Дано и на моята клиентка да й се понрави, че и тя е с доста чувствителна кожа.

За СИП-а - заредили са олиото и гланца... аз ги изпуснах Tired

# 130
При мен тая камапания върви добре, но ще мръдна до морето за 9 дена, та ги юркам моите кукли за поръчки да ми не рИвЪт после по телефона.
Да се поФаля, че с днешната ми поръчка съм се бронзирала вече и по случая ще ви почерпя с К12 и накрая за настроение съм ви качила няколко кадъра от новата ми любов (още си говориме на Вие, че не сме се опознали, ама скоро ще се обикнеме)

http://www.album.bg/dimislava/images/27900696/165066

# 131
jhony, отново благодарности за труда! Златна си!  bouquet

# 132
# 133
Здравейте от мене и jhony Hug благодаря за каталога.Да ви споделя за чантата от СИП  - не се лъжете да си е поръчвате, не струва и 5 лв. Аз днес е върнах моята, защото кожата е една фалшива и се е обелила, а самата материя на чантата е като на олекотените юргани,(абе с две думи не става) а и единият шеф отгоре беше изпуснал почти целият. Координаторката като я видя и онемя, каза как може това да го пуснах в кашона. Имам снимки на чантата ама не знам как да ги кача тук

# 134
  • София
jhony, отново благодарности за труда! Златна си!  bouquet

newsm51

Общи условия

Активация на акаунт