Жените Рак 3

• 22 024
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
RedBull, намери ми, де  Laughing А ако не намериш, най-много да се наложи да се жертваш  Crazy

А аз на висок ток така и не се научих да ходя, все маратонки и барелинки (от както ми забраниха кубинките Laughing). Но пък иначе си купувам, имам едни аааадски готини, 13 см ток са  Crazy Обаче само така си ги гледам  Joy
Я да ви покажа нещо:
http://www.flickr.com/photos/97239503@N00/5914905506/in/photostream
 Laughing

# 241
Много приличат на моите Grinning

# 242
Е, покажи, де! Crossing Arms

# 243
И аз искам бели, но не и лъскави Peace

# 244
# 245
Аз мислех, че ми говориш за обици Joy
Готини са, одобрявам.

# 246
  • Варна
И аз съм м/у 36 и 38,и наистина зависи от самата обувка......мене нещо трудно може да ми хване окото,както писах по-назаде,че съм много капризна....... Joy обувки,дрехи,чанти,очила....все на нещо кусур ще намеря  hahaha hahaha И с храната съм така,не ям всичко hahaha

# 247
Аз от както съм вегетарианка, бая неща проядох, че иначе яденето ми щеше да се свежда до омлет с гъби и спанак с ориз. Все още не обичам дини, краставици и някои други плодове и зеленчуци. Бананите са ми един малък ужас.

# 248
Аз ги обожавам Peace

# 249
Странно ми стана жена банани да не обича Grinning

# 250
Слагам една нощна софра, че днес остарявам с още една година... Цели 14 ги направих... Само още 4 и се изнасям от нас Grinning

[/b]

# 251
  • Варна
както казва един мой приятел по темата, как може да не обичам банани като са "най-компактния плод" Mr. Green . и аз съм вегетарианка (ям само кисело мляко, което си правя сама) и не пия алкохол. иначе обичам всякакви плодове и зеленчуци и ядки - с това мога да се изхранвам до края на дните си  chef ; пусто съвременните junk-изкушения понякога са ми неустоими - особено бисквити (всякакви  Blush )
Дари честито Simple Smile присъединявам се към твоето желание като пожелание Grinning

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 00:22 от Radost Nezemna

# 252
Ами, хайде тогава, darry^^, честит рожден ден от мен Hug

Желая ти много здраве, много късмет и весело лято!

# 253
  • Варна
Честит Рожден Ден, darry^^!

Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет, мноого любов, както незабравими мигове,така и незабравимо,красиво лято,изпълнено с емоции!  hbday hbday

# 254
  • София
Страхотни проблеми с тия обувки... Grinning
От жегите ще е това, да знаеш Joy
Мен два чифта от любимите ми чехли ме изоставиха в рамките на 10 дни.Другите са ми много високи и нещо не много удобни.В събота смятам да си харесам нещо за дълго ходене.На токчета високи се нося само вечер.Иначе съм с 36 номер и или има разнообразие в някои магазини или сега по намаленията отдавна е изчерпан и има само 40 и .....

Общи условия

Активация на акаунт