Жените Рак 3

• 22 003
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Честито и от мен !  hbday

# 226
  • да има едно лесно - на мотора
Честит рожден ден ivka76 ! Много здраве и обич !

Моят Телец не е от най-високите -176 , таман ми е Simple Smile . Тренирал е морски петобой , та и той е от широколплещестите . Сега се опитва да махне само биреното коремче  Flutter Успява  Mr. Green Само  дето е много "натурален "  Mr. Green Но аз си харесвам такъв  Heart Eyes .

# 227
  • Варна
ivka76 newsm59!Завиждам ти за подаръка. Mr. Green

И моят мъж е зодия телец, висок 185.
 Абе, тука само телци ли са ни мъжете?

Еовин, аз съм същата , ама хич не съм амбициозна. И никога не съм била.

# 228
Аз с телец не съм била никога Peace
Все близнаци ме нападат, последният беше водолей.

# 229
  • Варна
ами то с телетата е тооолкова хубаво  Blush (имала съм връзка с още един телец)

# 230
  • София
И на мен ми липсва амбиция, противопоставя ми се със спокойния коловоз Simple Smile

# 231
Цяла седмица обикалям по магазините, сърбяха ме ръцете за нещо новичко, но все или не ми ставаше или не ми хващаше окото. Днес от пръв поглед си харесах две рокли с гол гръб, дълги, при това много добре ми стоят Peace

# 232
А аз обувки търся, ама много грозни се продават, бе, егати ooooh!

# 233
Именно,и аз не успях цяла седмица да си харесам нищичко Close Затова пък успях в два поредни дни да скъсам два чифта. За първият чифт писах, за втория ме досрамя Embarassed

# 234
Именно,и аз не успях цяла седмица да си харесам нищичко Close Затова пък успях в два поредни дни да скъсам два чифта. За първият чифт писах, за втория ме досрамя Embarassed

На вас поне ви стават, аз с този номер 40/41 к'во да кажа... Rolling Eyes Sad М/у другото, единственото място където си намирам нещо, което хема да ми стане, и все пак да ми харесва, е Ботичелито Simple Smile Смисъл, говорим за нещо съвсем непретенциозно, ниски обувки за всеки ден Simple Smile)

Днес се наложи да обикалям магазините за бански ooooh! Малееей, на орангутан приличам, не се трая вече ooooh!

# 235
Моят номер явно зависи от обувката, събирам се между 36 и 38. 38 са ми големи, де, но ми казват от тях да взимам за зимни обувки и за маратонки. Оня ден харесах едни, грабнах ги, поисках 37ми, тя вика - няма.  Confused Тюх. Аз търся на платформа, некожени, изчистени, без финтифлюшки и светещи неща. Crazy

# 236
Аз пък нося само висок ток. Нисичка съм, затова. Един-единствен път преди 2 години обух обувки на нисък ток и понеже крака ми не е свикнал на такава височина и извивка, така паднах на едно кръстовище, че спрях движението Joy
Веднага щом пресякох се набутах в един магазин за обувки и си купих с висок ток Laughing
А в момента обувките масово са със ниски или със средна височина на тока. И не са ми удобни.

# 237
Аз с телец не съм била никога Peace
Все близнаци ме нападат, последният беше водолей.

Време ти е значи Grinning

# 238
Страхотни проблеми с тия обувки... Grinning

# 239
Страхотни проблеми с тия обувки... Grinning
От жегите ще е това, да знаеш Joy

Общи условия

Активация на акаунт