Жените Рак 3

• 21 882
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Не знам Grinning
Според мен доволните рачета май сте с крави Grinning

# 421
А не всички - аз съм доволно раче с риби Simple Smile
Не че няма спорове и търкания, но всичко е в рамките на нормалното/поне за сега Simple Smile /

# 422
# 423
Готовили сте днес за борба с жегата, момичета? Днес го дават адски горещо. Дори не ми се мисли с китките ми в къщата на двора какво се е случило.

# 424
Моите на терасата увехнаха и поизсъхнаха Sad Ама и аз не съм много добра в грижата за цветя  Embarassed

Иначе градината със зеленчуците се полива доволно! Simple Smile

# 425
Лелееееееее,цял роман си изписала Laughing а бе какво им харесвате толкова на телците? hahaha

Оу, шегуваш ли се - това ми е абсолютният зодиакален фаворит - всичките приятели, на които бих си поверила главата са телци, най-унищожителното ми влюбване беше в телец, мърррр.  Heart Eyes

КоАл, мерси, мила.  Hug Доматче, и на теб мерси.  Hug

Кори, мъжът ми е везна, много търпелива и всеотдайна везна.  Blush

Не знам Grinning
Според мен доволните рачета май сте с крави Grinning

Тру, тру. Всеки рак има нужда от поне една крава, показва моят опит.  Mr. Green

# 426
Най-добрата ми приятелка е Телец, мисля, че ми стига  Laughing

# 427
# 428
Сега като се замисля, най-близката ми приятелка в София също е Телец  Crazy Laughing

# 429
  • Варна
Тя и моята най-добра приятелка беше телец,ма и двете си бихме шута вече 2 месеца Laughing и все пак хубави моменти имахме... Какви горещини? На климатик съм Laughing

# 430
Сега като се замисля, най-близката ми приятелка в София също е Телец  Crazy Laughing

Ето ти, съдбовно е!  Laughing

# 431
И моята най-добра приятелка от детството е телец...  Heart Eyes Сега обаче сме леко поразделени от живота, но когато и да се видим или чуем все едно вчера сме се разделили Simple Smile

Иначе сега (от около 7 години) най-близки са ми рачка и лъвица, напоследък в групата се присъедини и везничка Simple Smile Голяма сме групичка, и знам че са истински приятелки Simple Smile

Иначе при мен рогатите са... овен ме е родил, а аз родих един овен Simple Smile Другото е сладка везничка Simple Smile И с бащата водолей сме една цветна картинка  Crazy

# 432
И моята най-добра приятелка от детството е телец...  Heart Eyes Сега обаче сме леко поразделени от живота, но когато и да се видим или чуем все едно вчера сме се разделили Simple Smile

И аз съм така с най-старата ми приятелка - също Телец, разбира се.

Аз пък ръмжах, че като тръгна да забременявам много ще внимавам да не се падне Близнаци... естествено, че чавенцето е Близнак!  Mr. Green Но напоследък зодията е реабилитирана в очите ми от нови другарки и известни личности, които уважавам. Пък да не говорим как си пасват с татко си, въздухар и въздухарче.  Heart Eyes

# 433
Честит РД ИрПуц!Да си жива и здрава!
Аз пък живея с един овен.Сили не ми останаха вече.Има ли изобщо по-властна, инатлива и егоистична зодия не знам.Казват, че раците били криви.Това е защото не са имали нещо общо с овен #CrazyНа всичкото отгоре детенцето е Скорпионче.Такава война пада.Като сблъсъка на титаните, а аз по-средата най-мекушавата зодия.И все аз съм им виновна накрая ooooh!

# 434
Да споделя и аз, за да затвърдя нещата.Имам три много добри приятелки, на които всичко мога да кажа без да се притеснявам, че ще ми се чуе приказката,и трите са телци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт