Жените Рак 3

• 21 806
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Моята везничка си е в нас, защото яслата почива и съм пред изпушване  Flutter
Как сте вие?

# 616
Аз упорито мързелувам и дори рядко сядам пред лаптопа  grinning039  grinning039

# 617
  • София
Аз си почивах миналата седмица на моренцето.Сега се гледаме с щерката вкъщи и даже ми е мнооого добре.Вече като по-голяма/4г./ се забавляваме чудесно,преди и на мен ми опъваше здравата нервичките.

# 618
  • София
А аз се върнах от морето и "от вратата за краката"- огромна оферта за един мол, отчети и т.н. не мога да си вдигна главата  ooooh!

# 619
Аз се лашкам между мързел и бяс, че детето си създаде навик вечер да реве от 8 до 10 часа и ме тресе нервата, че в петък ще я ваксинират, изобщо бебешки работи.  Rolling Eyes Освен това август ми е най-гадния месец в годината и съм затаила дъх до 31.

# 620
  • София
Защо да ти е най-гадния месец!?Аз август го усещам като край на лятото,юни ми е чудесно усещането за предстоящо лято и почивка и най-обичам моя си месец юли. Laughing

# 621
Оф, ей го края на лятото, ей сега ще ми мине именият ден и ще дойде Нова Година.
Кога изтече тая година, не знам  Shocked

# 622
  • София
Дам,бързичко върви времето.Кога детето стана на 4г.,а ми се струва,че вчера се е появила. Rolling Eyes

# 623
Ако е собствено дете сигурно, ама съседчето, дето всяка нощ реве, имам чувството, че никога няма да порасне  Crazy В аптеката вече ме познават, че си купувам тапи за уши  Laughing

# 624
  • София
Хихи,вярно толкова ли се чува!?Моята се дереше по 12часа,ама минаха коликите.Ще се оправят нещата се видиш.

# 625
Може и да са тънки стените, то е над годинка, може би годинка и половина.
Не знам що реве така, ама се успокоявам, че ако аз някой ден родя дете, те няма да ми мрънкат, след като тактично съм изтърпяла тяхното, без дума да обеля и даже му се радвам в коридора  Laughing

# 626
  • София
Ами то и на родителите сигурно хич не им е приятно.Лошото е,че понякога просто не знаеш какво още да направиш за да млъкне детето.Особено преди да започне да споделя "мъките" си,само гадаеш.

# 627
Защо да ти е най-гадния месец!?Аз август го усещам като край на лятото,юни ми е чудесно усещането за предстоящо лято и почивка и най-обичам моя си месец юли. Laughing

Ами защото най-лошите неща в живота ми се случиха все през този месец - наранявания, и двамата ми родители си отидоха през август, изобщо не ми е добър месец. Съответно се затварям вкъщи, не пътувам никъде и чакам да мине. После обаче започва любимият ми сезон.  Heart Eyes

# 628
  • София
Ирпуц  Hug
Ео, много бързо текат годините, особено напоследък, някой и друг празник се завърти и пак Нова година посрещаме  Crossing Arms
А за децата да ви разкажа. В нашия блок тамън порастна едно бебе, ама много ревливо и друго май се е родило, щото пак се започна. По първото можехме да си сверяваме часовниците, сутрин в 6 започваше, ама то и по цяла нощ почти не спираше де. Мъжът ми една нощ се беше засилил да го търси, да го успокоява  Joy
Моето не ревеше, много бързо му запушвах устата с цица  Joy Ама той си беше спокойно бебе, а сега какъв е бяс  Heart Eyes
Но пък на сестра ми големия нямаше успокояване, няма друсане, няма гушкане, той все си ревеше, цялата къща не спяхме, добре, че съседите бяха далече  Wink

# 629
И на мен, преди да се сетя за тапите за уши, ми идеше да ходя да ги питам дали мога да им помогна с бебето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт