Жените Рак 3

• 21 805
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
ivka76, живот, кво да го правиш.  Hug

Ние за щастие имаме само една съседка, странична, под и над нас няма никой, за когото да се притеснявам като нададе вой демончето, обаче редовно се стряскам от външни бебета. Чуя ли рев, наострям уши, а квартала пълен с бебета, редовно долитат ревове. ох, в тая връзка да ви разправя за нашия бебефон - два канала има, и на двата редовно прехващаше чужди разговори и чужди бебета! Луди станахме - седишм, чуваме рев, ама не звучи като нашето. Отиваме, проверяваме, нашето спи, а от бебефона се носи рев!  hahaha

# 631
Когато братовчед ми беше мъничък, освен бебефона, чичо ми беше закачил камера в стаята на бебето и като зареве бебефонът, той цъка на бебешкия канал и проверява дали е неговото  Joy

# 632
Хахахахха Simple Smile С бебефоните съм чувала много интересни истории Simple Smile

Моите двамата понякога са.... УЖАСНИ.... Sad Като са на вълна рев и няма успокоение Sad Щерката си ляга към 23-24 часа, а по-късно от 7-7.30 не спи...

Чакам ги да попораснат малко да видим дали ще се поосъзнаят  Crazy

Ние живот и здраве заминаваме на море от 07.08, мисля да откараме до септември, ама ще видя докога ще ми издържат нервите, че ще съм сама с децата и никак няма да е лесно  Crazy

# 633
Когато братовчед ми беше мъничък, освен бебефона, чичо ми беше закачил камера в стаята на бебето и като зареве бебефонът, той цъка на бебешкия канал и проверява дали е неговото  Joy

Много мъдро решение!  Mr. Green

КоАл, супер, колко много море.  Grinning

# 634
По-скоро морска градина отколкото море... няма много да смея сама на плажа с 2 бебета  Rolling Eyes

# 635
Е, пак ще ти мирише на море.  Simple Smile

# 636
  • Варна
Аз пък цяло лято ходя на море ,един хубав тен не хванах hahaha

# 637
И по-добре, слънцето е вредно.  Mr. Green

# 638
  • София
То няма нужда от тен,а от приятни емоции. WinkДетето въобще не е почерняло на морето,защото и не искам.Вече 3-ма човека се възмутиха,че все едно не е била на море.Голям зор да и увреждам кожата от малка,даже съм мн. доволна от постижението си с медицинска козметика фактор 50.Лошото е,че мен забравях да си се мажа толкова често и даже единия ден изгорях. newsm61

# 639
Пфу, да си гледат работата. Вече толкова време говори по темата, изследвания бол, как още има хора, които държат да се препичат, не знам. Кофти, че си изгоряла.

# 640
  • София
Според свеки,детето не личало ,че е ходило на море. Joy

# 641
А, трябва непременно да с препечена коричка, за да видят всички, че е било на море ли?  Mr. Green

# 642
  • София
Явно,според умствения и багаж. Mr. Green
Относно плажното още му се чудя,че е толкова силно,че чак се притесних от химията в него.Дъщеря ми беше плеснала точно с намазаните си ръчички сутринта единия приятел от компанията по гърба.Вечерта той се съблича в стаята и жена му се чуди какви са тези две ръчички по-бяла кожа на гърба му smile3515/през деня тя не беше с нас/.И ни разказва после,че поне се успокоила като видяла колко са мънички ръчичките Joy

# 643
 hahaha И ние имахме подобен случай - мъжът ми ми намазва гърба с 45-ти фактор и после се пипва по крака - останало му беше петно.  Mr. Green

# 644
Мога да ви препоръчам нещо като виден  зелен активист, само не ме замеряйте с камъни Grinning
Олио от малинови семки - предпазва много добре, 50 фактор е. Не оставя такива петна, не е химия.
http://www.naturesgift.com/carrier_oils/raspberry-seed-oil.htm
Леко оранжевее, като си намазан, все едно имаш лек тен Grinning Попива бързо, обаче трябва да се внимава с цапането, да не капне някъде.

Общи условия

Активация на акаунт