Жените Рак 3

• 21 778
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Явно тези големи фактори са доста силни.Съжалявам само,че я мажех често-на 2-3 часа,ако знаех силата им,щях да и спестя толкоз химия.Ние понеже ползваме 20 фактор и не съм и очаквала такъв ефект.
Еовин,хич няма да те замеряме,аз затова предпочитам медиц. козметика.Уж по-изчистена.Чела съм и още едно масло,че има слънцезащите ефект-ама бадемово ли беше,кокосово ли!? newsm78

# 646
Кокосовото също има, но не знам колко. Аз него си го мажа в косата и като ми се появят пъпки. Laughing

# 647
  • Варна
Предпочитам от слънчевите лъчи да хвана тен,дори и по-бавно...отколкото да отида на солариум и да стана чернилка  Laughing С тази бяла кожа съм като мъртвец,ама и дори и да искам няма да отида на солариум...кожата ми е чувствителна и ме е страх да не стана на петна или.. абе просто искам лек тен Grinning

# 648
Ааа, солариумите пък съвсем не ща и да коментирам.  Sick

Аз много си се харесвам бледа, да ти кажа, а и сериозно изгарям, така че по-добре не.

Ео, не знаех, че растенията си имат фактор, мерси за инфото. Обаче е финансово натоварващо това мазило, добре че засега ще пропусна морето, че и синтетиката не е особено евтина. Скръндза съм, кво да правя.  Mr. Green

# 649
Да, 40 лв Crazy за 200 мл. Но се маже по малко и според мен е поне за 2 години, ако е за 1 човек, де.
Пък аз си го забравих у нашите и докато си го взема, ще е минало лятото, та на мен може и за 3 години да ми е Laughing

# 650
Е, аз значи съм мъж.  Mr. Green Това, че ако преживея цяла година без да си купя поне един чифт обувки, значи съм я пропиляла, е отделно, обичам обувки. hahaha

Човек все някъде трябва да си влага енергията, затова се чуди какво да си купи или каква глупост да направи понякога Wink

# 651
О, енергията си я влагам в хиляди други неща (не на последно място в глупави тревоги), а купуването на обувки ми е като хапването на любим сладкиш...  Heart Eyes

# 652
  • София
О, енергията си я влагам в хиляди други неща (не на последно място в глупави тревоги), а купуването на обувки ми е като хапването на любим сладкиш...  Heart Eyes

Peace

# 653
Маслата които могат да се използват са -
сусамово - фактор 2 и от карите - фактор 4.
Не знам това дали е достатъчно за защита, но е естествено

# 654
  • Варна
Момичета,как се отървате от злобарките?  Simple Smile Че има две,едната от която ми се пишеше най-добра 'приятелка'..сега постоянно ме трови,а откакто ми намери 'заместничка' и двете ме тровят Simple Smile Гледам да се държа на ниво с тях,а те мръсно ми правят...и все някога ще ми кипне Wink

# 655
Аз лично без да вдигам много шум и скандали деликатно малко, по-малко ги отстранявам от живота си.Не им се обаждам, не говоря с тях, ако нещо ме питат отговарям  максимално кратко - да, не, незнам и н. И най-вече колкото и да ме дразнят с нищо не показвам , че е така.Накрая досадниците схващат и понеже не е интересно да дразниш някой , който не ти обръща внимание им омръзва и си намират друга жертва.Аз правя така.Да кажат и другите

# 656
  • София
И аз така леко полека и надалеко.Със злонамерени хора нямам навика да си меря силите и да хабя енергия.

# 657
Правилно, с проклет човек да се разправяш значи и ти да станеш проклет.Как не

# 658
И аз така леко полека и надалеко.Със злонамерени хора нямам навика да си меря силите и да хабя енергия.

newsm10

# 659
  • Варна
Момичета утре след 15часа, да ми стискате палци.
Ако стане всичко както трябва, после ще споделя.

Общи условия

Активация на акаунт