Жените Рак 3

• 21 879
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Мерси, sillHug

По-инатливи от Овните и ние можем да бъдем, но те наистина са влудяващи - с рогата в стената. Не ти е лесно с тази комбинация.

mimashki, това за дискретността също много вярно. Помня веднъж с моята любима кравичка как знаехме една "тайна" за бременна трета приятелка независимо една от друга и как виртуозно избегнахме да си я кажем взаимно. После като падна ветото много се смяхме.  Mr. Green

# 436
Аз също много пазя тайни.Ние май сме най-потайните като решим /раците/.Всички мои приятелки, че и колежки знаят, че каквото си кажат не излиза навън.За съжаление и моите неща не искам да се разпространяват и ако науча, че някой се е раздрънкал..........ми става много гадно Sick

# 437
Честит рожден ден ако съм пропуснала някой.Много здраве радост и късмет на всички рачета newsm59  bigdance2

# 438
Никога не съм обмисляла каква зодия да ми е детето.
Най не ми се искаше зимно бебе едно време, ама сега ми звучи яко  Crazy

# 439
Моите бебета и двете са зимни. Големият е козирог. Истински кошмар ми е комуникацията с него на моменти. Твърдоглав, инатлив, сърди се лесно, все не е обичан, все не е догален. Иначе е пълен отличник.
Малкия е риби. Тих, кротък, спокоен, но.....дълбока вода. Не знаеш кога и как ще те изненада, най вече с логични и зрели разсъждения за възрастта си. Комуникацията с него ми е превъзходна. Но е много чувствителен и честолюбив.

# 440
Ооооооо аз бях решила, че първото ще е момче и затова си бях заплюла лъв за зодия  Mr. Green Е изелзна момиче и то везни  Heart Eyes
На моменти имам проблем с нейната туткавост, породена от невъзмоността да реши какво да облече. И двамата са ми малки още, да видим как ще е по-натам  Rolling Eyes

# 441
Аз само една претенция имах и на...  Mr. Green Не съм изненадана, де, все така ми се случва и в повечето случаи се оказва всяко зло за добро.

tzarina, интересно е у вас.  Simple Smile

# 442
Мама ми е казвала, че на времето, когато е била бременна с нас е искала ние да сме къдрави и да имаме здрави зъби като на баща ми... Наскоро се хилиха, че е хубаво, че не е пожелала още нещо, че не се знае на какво сме щели да приличаме  Mr. Green
Моята коса е поне една идея чуплива (след ражданията малко повече  Rolling Eyes), а на брат ми е като четка Simple Smile Зъбите за съжаление също не сме наследили Simple Smile

Как сте в отношенията с хора, които не харесвате? Опитвам се да съм малко по... как да кажа, по-лицемерна Sad Не мога и не мога да общувам с неприятни за мен хора, а ако се налага комуникация с тях, няма как да пропуснат какво изпитвам Sad Цялото нежелание за контакт с тях ми е "изписано на челото". Ставам хаплива и/или надменна... защо така не знам Sad
Лошото е, че понякога мнението ми е породено не от друго, а някакво вътрешно чувство за "недопадане". "органична неприязън" или и аз не знам как точно да определя това чувство Sad

Така на времето едва изкарах 3-ка по история. Преподавателя беше един "куц кон", аз знаех всичко, а той изпиташе ли ме аз мълчах като пукел, просто отказвах да комуникирам с него! Бягах от контролни. Накрая майка ми ме молеше да не правя така  ooooh! Кукувица какво да ви кажа  ooooh!

# 443
Майка ми винаги ми мърмори че трябвало да съм по прикрита;че като съм била ядосана целия свят разбирал и без думичка да кажа дори Simple Smile
Много ми е трудно да комуникирам с хора които не харесвам.сама се усещам че се държа резервирано и едва приказвам с тях.Обаче съм сигурна че когато някой "не ми допадне" ей така без видима причина, то такава винаги съществува.
И сега откакто имам сина ми се убеждавам.Смятам че децата имат някакъв радар за аурата и излъчването на хората и така избират при кого да отидат, на кого да се усмихнат.Е със сина ми сме на едно мнение винаги.Той отбягва онези които са ми неприятни, и знам че не е защото усеща че аз не ги харесвам, а защото той не ги харесва.
Май много объркано стана , но тук повечето,  да не кажа всички са раци, така че би трябвало да ме разберете  Grinning

# 444
  • София
Никога не съм обмисляла каква зодия да ми е детето.
Най не ми се искаше зимно бебе едно време, ама сега ми звучи яко  Crazy
То и да искаш,рядко става по поръчка.Засега само една приятелка горе долу съумяха,когато решат да забременее,т.е. в рамките на дадена зодия.

# 445
Добро утро рачета  bouquetГолемият ми син е дева,а малкият лъв.

# 446
Аз надменна изглеждам когато съм притеснена, поне преди беше така, със съзнателни усилия горе-долу го преодолях, щото оставях много погрешно впечатление. С хора, които инстинктивно са ми станали неприятни избягвам да общувам, а когато се налага, съм любезна през стиснати зъби.

Виж, ако неприятният човек ме провокира, ми се отприщва всичката вродена хапливост.  Twisted Evil

# 447
ИрПуц, сега като каза се сетих, че доста приятели са останали с впечатление, че съм надута след първата ни среща, обикновено в голяма компания.

Може би, защото сред непознати съм тиха и мълчалива ( и аз съм притеснителна) и само "изследвам" събеседниците  Whistling По-натам се отприщвам Simple Smile

# 448
И аз съм така.Има хора, които още като ги видя и ми стават адски антипатични без да са ми направили нищо.Това усещане е толкова силно, че си мисля, че и при отсрещната страна е така.Може ли нищо да не усещат? Много ми е и трудно да общувам с хора, които са ми неприятни.Правя го от немай къде и сигурно и умряло куче ще разбере, че не ми е кеф.Лицемерието не ми е сила.Това може би ни е недостатък, защото съм забелязала разни мазни лицемери как успяват да се пробутат навсякъде и колко по-лесен им е живота....Аз така не мога, а и не се насилвам Laughing.А в компания и аз като не познавам хората си мълча повече и ги изучавам.И съм забелязала, че първите ми впечатления са най-верни за един човек - виждам и положителните и отрицателните страни.Така, че и от това има полза. А пък хора, които не са ме харесвали, не ме харесват и няма да ме харесват ще има винаги.Не ми пука за тях.Това е нормално и аз не харесвам всички Mr. Green

# 449
Аз също много пазя тайни.Ние май сме най-потайните като решим /раците/.Всички мои приятелки, че и колежки знаят, че каквото си кажат не излиза навън.За съжаление и моите неща не искам да се разпространяват и ако науча, че някой се е раздрънкал..........ми става много гадно Sick
Да, и аз съм така Simple Smile

А не всички - аз съм доволно раче с риби Simple Smile
Не че няма спорове и търкания, но всичко е в рамките на нормалното/поне за сега Simple Smile /
Е, с риби няма как да не си доволна. Лично аз от всичкото общуване с мъже най-много ми допадаше един рибок, за жалост възгледите му за семейство не отговаряха на моите...Та така. Иначе е галантен, любвеобилен всичко от което имам нужда.  bouquet Няма и да се скарате според мен...Има и нещо друго все пак плувате в една и съща вода...

Кори, мъжът ми е везна, много търпелива и всеотдайна везна.  Blush
Късметлийка си явно, моята везна много си я обичах но започна неистово да вика и аз напуснах кораба с доста нежелание, но с удовлетворение че си спасих душата! Sad Беше ужасно... не понасям викове...

И с бащата водолей сме една цветна картинка  Crazy
Не знам как живееш с водолей, аз не мога да ги дишам вече може би от годините прекарани с баща ми, който ако е крив прави крив и света на другите, а уж не е рак, а е водолей! Wink

Аз пък живея с един овен.Сили не ми останаха вече.Има ли изобщо по-властна, инатлива и егоистична зодия не знам.Казват, че раците били криви.Това е защото не са имали нещо общо с овен #CrazyНа всичкото отгоре детенцето е Скорпионче.Такава война пада.Като сблъсъка на титаните, а аз по-средата най-мекушавата зодия.И все аз съм им виновна накрая ooooh!
Не мисля, че разците са криви съдейки по краката ми да ти кажа по-прави крака не съм виждала скоро! Wink  Laughing  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт