Жените Рак 3

• 21 829
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Имах кошмарна нощ, като изстискан лимон съм Tired

# 541
И аз съм така,но при мен е свързано с детенце,което е хванало сегешния върлуващ вирус както изглежда.
И все пак пожелавам на всички , и на себе си Simple Smile , хубав,пълноценен и спорен ден!!!

# 542
И при мен е с малкия син. Снощи паднал с колелото и направо загубих ума и дума като го видях Rolling Eyes
И като се прибави - дълбока провинция, няма в момента кола подръка, цицина....Мен това най-ме плаши - липсата на медицинско обслужване.
Слава богу, всичко е наред засега, но страшно бързо и страшно много се паникьосвам. Въобще не съм адекватна в подобни ситуации. Не успявам да се овладявам. От страх дори мога да говоря много несвързано Embarassed ако се наложи да обяснявам нещо.
Вие как реагирате в подобни моменти?

# 543
tzarina  Hug

mimashki, бързо оздравяване на детето.

Пък аз пия почти всичко, най-вече бира. Явно не съм алкохолик, щом изкарах девет месеца без да близна, така че съм спокойна за навиците си.  Mr. Green

В стресови ситуации съм хладнокръвна като змия, но после... изтрепервам си всички възможни "а какво можеше да стане". Tired

# 544
  • Варна
и аз като ИрПуц Grinning премислям и преживявам отново и отново цялата ситуация, която така или иначе е минала (добре или зле няма значение).. луда работа  Crazy

# 545
Рачета-осмокрачета, кажете някакво средно време за преживяване на любов. Simple Smile

# 546
Чакаш някоя рачка да се наприжевея, за да я отвееш вихърно ли Grinning

# 547
Чакаш някоя рачка да се наприжевея, за да я отвееш вихърно ли Grinning

Опитвам се да разбера да ли е нормално 3-4 години да не можеш да преживееш някого. Иначе избягвам тези, които са пресни-пресни Simple Smile

# 548
Ау, леле. Ами за мен не е. Може просто да не те харесва и да излиза с тоя номер.
Аз май до 1 година съм стигала. Имах други през това време, но все за него мислех.
Запознах се с мъжа ми точно на датата, на която онзи беше скъсал с мен.
Мъжът ми ми го изби тотално от ума. Просто го изтри.
От тогава не ми се е случвало много дълго да ги жаля.

П.С. Абе ще вземеш да се окажеш прав за телеца... Thinking

# 549
Всъщност обекта на прежалване съм аз. Скоро получих потресаващо обаждане от нея. Grinning
Като се сетя изпадам в тих ужас. btw тя си тръгна.

# 550
A, e, да, и аз веднъж си тръгнах и после година и половина търчах след него, умолявайки го да се съберем  Joy За кво ли  ooooh! Много мразя аз да късам с някого, после все си мисля, че съм изгубила нещо хубаво.
Ако скъсат с мен, може да се съдера от рев, ама нали той е "лошият", хич не го искам обратно  Joy

# 551
tzarinaHug И аз ставам неадекватна в паниката понякога. Последния случай - дъщеря ми си размаза 2 от пръстчетата м/у вратата и касата на вратата и така се заклещи, че едва я извадихме... мъжът ми ме изгони от ''местопроизшествието'', защото почти щях да припадна и се чудеха кого да успокояват по-напред.  Tired  После пък се уплаших малката да не припадне от шока и болката, едва си поемаше дъх и така пищеше...а бяхме на гости в едно село, няма лекар, няма нищо... Голям кошмар.

По другите теми. Алкохол не пия много, но като чета - май доста повече от вас, а любовите си преживява(х)м бързо. Mr. Green

# 552
  • София
Царина   Hug и аз съм паника, ама се стягам, може и да ревна от напрежение, ама оправям детето и рева, а не се вайкам около него  Wink
Ео, последно къде да ходим във Венеция или Стокхолм?  Hug
Редбул, за съжаление според мен е типична реакция, ако си дал някакъв знак  newsm78 или верно не си за изпускане  Joy трябва и нова любов и ще забрави за тебе  Wink
За алкохола - ми имала съм периоди без и със ( май само в студентския се живот). Брои ли се чаша бяло вина в месеца 2-3 пъти, май по скоро спадам към въздържателите.

# 553
Каква нова любов, какво чудо. Не съм я виждал и чувал 4 години и изведнъж ми звъни, даже не можах да я позная Grinning

# 554
 Mr. Green
И аз съм го правила тва, ама им пишех мейли  Mr. Green
Какво ти каза? Защото може и да е просто чисто любопитство как си и какво правиш, поне  аз за това им пишех.  Laughing

Къде да пътуваме: Амстердам, Берн, Кадис (Испания), Любек (Германия), Магдебург (Германия), Манчестър (Великобритания), Истанбул (Турция), Трир (Германия), Тунис (Тунис), Стокхолм, Венеция.

От тези съм била само в Истанбул, много ми хареса, все едно си бях в Пловдив, само по-големичък  Joy И тука 17 години не ме бяха научили да ям баклава, там набързо я проядох  Blush И какви сладкарници, леле!

Общи условия

Активация на акаунт