Жените Рак 3

• 21 866
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Хапвам и за още питам, дума да няма.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да, ама виж, кравите не ги варят живи, а за раците има и такъв подход. Много брутално ми се вижда, охлюви също не ям по тази причина, а и щото са ми симпатични.

# 601
На рака къде му е главата да я отрежат? Grinning
А иначе кравата може да я коткат с разни топчета-мопчета и изведнъж прааасс и главата я няма. И докато разбере какво става вече е на части. Grinning

# 602
Има начин - зад "врата" с ножа и е готов рака. Гледах го на филм, ама пак ми дожаля. Laughing

И докато разбере какво става вече е на части. Grinning

Тъкмо, де, хуманно! Mr. Green Това ме подсети за "Ресторант на края на Вселената" и говедото, което си рекламираше мръвките.  hahaha

# 603
Искаш да кажеш хлоп по корубата? Grinning

# 604
Не хлоп, а кръц. hahaha В мекото между главата и корубата.

# 605
Добре де, а на това:
http://www.topnews.in/files/CrabRed.jpg
къде му е мекото между главата и корубата? Grinning

# 606
А, за този не знам, него сигурно директно в тенджерата го пускат.  Confused Аз за лобстерите бях гледала, клетите.

# 607
  • където мечтите се сбъдват
Темата придоби зловеща окраска за вегетарианец като мен   Confused

# 608
Простете, млъквам. Blush Ето за компенсация:

# 609
Ммм,домати с моцарела...Благодаря ИрПуц!Аз в момента варя царевица и чакам мъжа ми да се прибере от работа.Той,като типичен телец е ужасен работохолик  ooooh!

# 610
И ще храниш горкият ЕРД сал с една царевичка?  Laughing Или за него има мръвчица.

# 611
 Joy Аааа,не за него има мръвка.Не ме питай как ги правя мръвките,без дори да мога да ги опитам.Но,досега не съм имала оплаквания и рекламации  Blush

# 612
  • Варна
Joy Аааа,не за него има мръвка.Не ме питай как ги правя мръвките,без дори да мога да ги опитам.Но,досега не съм имала оплаквания и рекламации  Blush
  chef и у нас схемата е същата - аз не ям месо, но не ми пречи да го готвя и скоро получих следния коментар "Много вкусно готвиш, ама най-вкусно готвиш месо"  Crazy

# 613
Ох, добре, успокоих се.  Mr. Green

Разбирам те за мръвките, сигурно е цяло геройство - все едно аз да седна да готвя шкембе-чорба. Хич не съм и пробвала, толкова мразя шкембе.  Confused

# 614
  • Варна
Рачки,къде сте? Тези 3-4 дена ми се сториха като цял месец Laughing

Общи условия

Активация на акаунт