Близначета и Рачета се крият още в Юнските тумбачета! -тема 30

• 25 424
  • 714
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Чин ако беше само на кърма да ти кажа че усвоява добре и няма проблем но като е на АМ не знам , дано по бързо се изака
Режете ли ноктите на мъниците.

# 106
Още не съм ги рязала, казаха след 40 ден..

# 107
Здравейте мами  Very Happy Very Happy Very Happy още много малко ми остана и бебо ще се появи на бял свят  newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 Исках да ви попитам някоя от вас пиела ли е чай от босилек за по-лесно разкритие и от кога е почнала да го пие?Как се приготвя?Благодаря предварително  Hug Hug Hug

# 108
Цвети, аз на 21ия ден ги отрязах. Като се прибрахме това беше първото нещо което направих, че бяха станали големи.
Чин, и Йоана пръцка много след като почнах Инфакола. Явно изкарва газовете. Извива се, рита, изпищява и се изпръцква. Споед мен е от коликите. Забелязвам, че ако не се уригне и се напъва и тя връща по малко.

# 109
  • Пазарджик
...
Ана2 благодаря, че намираш време да отговориш на въпросите ни, макар че трябва да те оставим да гледаш бебока и да пишем до консултантите от първа страничка Hug
...

Здравейте! Позволявам си да пиша в темичката, за да ви поздравя за срещата ви с малките съкровища! Много здрави, усмихнати и любознателни да растат!

Ана2 ви дава безценни съвети за кърменето. В случай, че тя няма възможност да отговори на някое питане, ние също следим темата. Само ще ви помоля отново, когато имате въпрос към нас, да го форматирате по някакъв начин (например ЛЛЛ), за да може да го забелязваме по-лесно.

Пожелавам ви много прекрасни сладостни моменти с вашите слънчица!   bouquet

# 110
Мама Звярка, радвам се че се разписа в темата!  Hug И най вече че се доволна от раждането. Следващия път и аз ще раждам във Варна.  Peace Може ли да ми кажеш колко ти излезе цялото раждане?

Цвети, аз ноктите на Никола ги изрязах още в родилния, че бяха големи и си дереше лицето. А сега омекнаха и му ги махам с ръка.

# 111
  • Sofia
Момичета, да ви се оплача малко. Направо не ми издържат нервите и съм  Twisted Evil бясна. Това моето в корема не ще и не ще да излиза. Бях на лекар и не знам коя от вас и бях правили същата интервенция доктора и помогна с леко отлепване на мехура и разкритие за контракции и НИЩО! Само ме заболя като ми помогна с разкритието преди 4 часа и досега нищо. Луда работа. Седя си в къщи, моя син е пощурял, че не може да го изведа в парка с приятелите му защото ме е страх. Свекърва ми уж да го изведе а се мотае.

# 112
Момичета, да ви се оплача малко. Направо не ми издържат нервите и съм  Twisted Evil бясна. Това моето в корема не ще и не ще да излиза. Бях на лекар и не знам коя от вас и бях правили същата интервенция доктора и помогна с леко отлепване на мехура и разкритие за контракции и НИЩО! Само ме заболя като ми помогна с разкритието преди 4 часа и досега нищо. Луда работа. Седя си в къщи, моя син е пощурял, че не може да го изведа в парка с приятелите му защото ме е страх. Свекърва ми уж да го изведе а се мотае.

Пробвай с чай от босилек,на мен ми казаха че подпомага за разкритието и за по-леко раждане.Дали някой друг го е пил и кога трябва да почне да се пие,само това незная newsm78 newsm78

# 113
Честито слънчице на Анели! Да е жива и здрава малката Надежда! Да порастне голяма и много щастлива!

Ох, ние тия два дни си имаме преживявания с малката - започна да иска да суче по-начесто, по цял ден мрънка, а през последния час доста си и порева - пуска газове, поаква по малко. Обаче в момента, в който дадохме Биогайата и двата дни и на секундата се успокои.
Чудя се дали не се опитва да си увеличи яденето с по-честото сукане или суче, щото я успокоява, а пък от там й се натоварва стомахчето и я боли. Страх ме е да не се вкараме в някакъв такъв омагьосан кръг, от който мъничето да страда.  Confused

# 114
Честити бебчета на Ваче, Хеберлеа, Къдрокоска, Габче, Дидолинка много здраве и късмет да имат. (дано не пропускам някой)
Вчерашния ден май ще е с най-много бебета досега.
То като гледам май почти не останахме чакащите.

Ние още си чакаме, снощи много ме боля корема не можех място да си намеря. Сега сутринта е малко по-спокойно. Подреждам из къщи, но на почивки, че нещо много се запъхтявам.

Maidenly,не съм Ана2 но да кажа нормално е едната гърда да произвежда по-малко мляко.

# 115
А ако сега почна да пия босилек в 39 г.с дали няма да предизвикам раждане?От 2 дни през ноща ме заболява корема и кръста така че все едно съм в цикъл,за малко но силно?Дали наближава раждането?

# 116
Klavdiq777 и на мен ми го казаха това да си го направя чай и да го изпия преди да тръгнем за родилното като са почнали болките.
Колко ефект ще има не мога да кажа четох и в други форуми че са го пили ама не знам да ли всичко не си е до късмет

# 117
Честита Надежда на мама Анели...

Деси, как да ти кажа като не е акал снощи и днес... предимно ги върши вечер след баня тези неща, но снощи не  Confused
Отделно продължава да е толкова лаком, че днес повърна 4 пъти след яденето, 2 от които докато се оригва...
Педиатърката му нищо не казва, нормално било до 3 дни да не ака, а щом наддавал добре, нямало проблем с повръщането.
Чудя се да не би да му е пълно много стомахчето защото не ака и затова да зачести повръщането.
Дайте някакъв съвет, не знам вече. Сега му дадох кърма само, пък да видим.

Силвър почиствай го с "лозова вода"- събира се по лозите, аз имах като дете същото, та чак до 10 год..ама не е било от ваг. раждане.

Пробвай с вдигане на крачетата към коремчето при нас става след 2 - 5 мин

# 118
  • софия
Силвар и Симона има секрет и на двете очи слагахме 3 дни капки но са антибиотични и ги спряхме.
Мерси момичета , че какви нокти има да взема да ги резна.
Чин и аз съм чувала че не се режат newsm78
Друга странност че дрехите на бебето не трябва да стоят простнти вечер на тъмно Shocked
Бебка също заспива докато я кърмя затова суче 15 мин после оригвам, мия дупе и тя се разсънва и суче още 10 мин.и от другата гърда после сама се отказва и не иска да засуче пак.Само дето не знам как съм с кърмата Rolling Eyes, гърдите не сами вече твърди, това дали е показател че нямам достатъчно. newsm78.  
Макенз не остана Hug
Симона се е научила да спи при мен в леглото в нейното не иска вече и към бибата се пристарсти все вредни неща.

# 119
Честита ти Надежда,мам Анели!!!Да е жива и здрава!!!Бързо възстановяване и прибиране у дома ти желая! Hug  bouquet

Мама Звярка,честито и на теб!Звучиш много добре! WinkРадвам се да те "видя"в редиците ни отново! Hug

Силвър,мисля,че е добре това,което правиш.Дано бързо се оправи Никол! Praynig

Ани2,много ти благодаря за бързият отговор!!! newsm51Започвам  да прилагам прочетеното и дано скоро мога да се похваля,че е изчезнало. Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт