Близначета и Рачета се крият още в Юнските тумбачета! -тема 30

• 25 506
  • 714
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Еее, супер  Simple Smile

Честита дъщеря Александра на Алекс!
Честити бебчета и на Макензен и Клеопатра 91!
Много здраве и щастливо детство!

Деска, Чин   bouquet

Вещи, ние мислим живот и здраве да направим едно моренце септември. Щяхме и за по-рано да се навием, обаче нямаме стабилна кола, мислим дотогава да сме купили. Моят док каза, че няма проблеми за море и по-рано, стига да се пази бебето от пряка слънчева светлина.

Аз пак съм с помощ за няколко дни. Викнах подкрепление в лицето на майка ми. Те ще ходят на разходка, а аз малко да помързелувам  Simple Smile

# 436
Да е жива и здрава Александра на Алекс!

Гарли, аз съм направила една баница и си хапвам в момента. Нищо, че корема ми стърчи още и така ме депресира, че каквото и да облека изглеждам зле. Но пък ми се и хапва.  Rolling Eyes

Вещи , за море и ние мислим да отскочим, но не знам кога. Най вече заради Ивко ще се ходи.

# 437
Опааа честита Алекс на Алекс : )))) Да е жива и здрава и много щастливо дете.  bouquet Мамче,на теб бързо възстановяване.

Ани2 сигурно те изтормозихме Simple Smile на всеки дда повтаряш и то по 100 пъти. Hug Много много благодаря за отделенето време и внимание.  bouquet

Момичета,Мартин започна да се бели по коремчето,там където свършва пампито  ooooh! по принцип знам за гънките,че се нацепват и че не е проблем,като се мажат и минава,ама коремчетооо???При някой случи ли се или да звъня на доки?

# 438
Добро утро. Ние днес ще мързелуваме. Жегата е почнала от сутринта и не горя от желание да се сваря в собствен сос. Следобяд сме на вън, дано разхлади, което не го вярвам де.

Вещи, давай смело на морето. Ние така или иначе ще ходим на гости на нашите. Малката не знам дали ще стигне до плажа, но ще смени климата поне.

Майденли, почивай винаги когато имаш възможност.

# 439
Хайде и от мен честити рожби на Алекс, Клеопатра и Макензен! Да растат здрави и щастливи дечицата, за радост на мама и тати!  

Ох, нашата бебка започна да се кокори доста. След ядене преди си заспиваше страхотно, а сега се кокори и няма заспиване. Вчера почти цял ден не е спала Sad

Аз да се похваля, свеки си тръгнаааааа  newsm44

# 440
добро утро   Simple Smile
Честити  бебечета на  Алекс, Макензен и Клеопатра 91  да са ви  живи и здрави бебешоците и много да ви  радват   bouquet честито и на мамите които вече са  у   дома !!!
   Аз още  съм  2 в1 , вчера имах контракции и през  ноща  малко , но сега нищо постоянно  се питам  хайде  кога  ще  доиде  дългоочакваният  момент Rolling Eyes
В момента  гледам  Гала и темата  за  бебета които  плуват и ми се струва  мн  интересно  Wink

# 441
Здравейте.

Честита Александра на мама Алекс Simple Smile

Вещи, наистина доста е качил адаша. Аз го ограничавам, защото ако му дам 130 мл и тях ще изпие, а на мен пък педиатъра ми каза, че не трябва да качват повече от един килограм на месец.  Thinking Костите им били крехки и допълнителното тегло само ще ги натовари.

Деси, тук въобще не знам как е, но вкъщи така ме стяга шапката....

Днес въобще не съм в настроение, т.е тези дни. Май ме хваща депресията, въпреки че не знам дали неразбирателството между хората може да се нарече "депресия"
След като Слав ми продаде колата за по-малко пари, отколкото трябваше и след като няма почти никакво време за нас, а в петък и събота ще е в Разлог на фестивала... ами да, депресирах се и въобще не му говоря и той днес ме пита: ти да не си изпаднала в депредия, от 2 дни си много атипична?!  Twisted Evil В нашия случай не майката пренебрегва бащата заради детето, а обратното. Той няма време за МЕН, почти не си говорим, аз не мога да му споделя каквото и да е било, защото той или няма време, или не иска да ме слуша или отсича, че си внушавам.... #2gunfire
Та понеже е пак на снимки, а след това ще трябва да помогне на приятел, хващам си детето и отивам да харча пари, та да си лекувам Юдепресията"

# 442
  • София
Чин, аз писах, че и на нас ни е тежичко и вчера майка ми като дойде, първо й казах, че вечерта искам да излезем с мъжа ми, а тя да го гледа Виктор. И то точно по тази причина - да се видим, да се погледнем в очите, да си поговорим... че покрай бебето наистина няма време, няма и енергия за такива неща, а аз само изпадам в нервни изблици  Confused Ако има на кого да го оставите за 2-3 часа (то има, ама дали ще искаш де), когато Слав е почивка - опитайте, излезте само двамата, пийнете по биричка, ще ви подейства освежаващо.

# 443
                                                    Добро утро ,колежки. Laughing

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ И БЕБЧЕТА.ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ.

Пао, и нашата мацка се бели на същото място.Акушерката, която идва в къщи на визита, каза, че е абсолютно нормално.А да не ви казвам, че вече се бели почти навсякъде.Дето каза Ани, като печена пиперка. Mr. Green

Даниела спи в нашето легло.До сега нито един път не съм я слагала в нейното.Сърце не ми дава, а и за мен е по–лесно през нощта.Когато се размърка гладна, придърпвам я, кърмя полусънена, гушвам я, и пак заспиваме.Няма драми, няма местене по леглата и обикаляне из стаята.Усещам я, още преди да се събуди и разсъни.Мъча се да и направя нощен режим, което ще рече, че ще я храня през нощта, но искам да добие навик да спи без да се събужда, и тогава може би ще я оставя да спи в леглото си.До сега все си спи през нощта.Да видим как ще продължи.Когато не и е добре, за минута не я оставяме сама.Гушкаме я, пеем песнички, говорим и много.Нямам представа дали се добива навик да е на ръце, но аз не мога да си седя спокойно, докато тя плаче или има колики.Много е доволна и бързо заспива когато и пеем.Проблема е, че съм забравила всички детски песнички,  Mr. Green и карам на свободно съчинение. Mr. Green

Таткото активно помага.Къпе гУспоЙцата, сменя наакани памперси, люшка я, мъкне я на ръце, пее и...Добро ми е мъжлето.Само дето вчера се обади на майка ми и ме изклюкари, че рева, та бедна ви е фантазията какво ми чуха ушите после.... Mr. GreenМисля, че лека полека отминава това депресивно чувство.

Ваче
, Ралица е чудесна. HugДано да няма проблеми с лактозата както Саша.А Саша как е?Как се чувства със сестричката?

Вещи
, мисля, че не е проблем да скочите до морето септември.Бебо ще е поотхвръкнал, а и няма да го излагате на слънце, така че едва ли е проблем.Ние сме планирали да отиваме в Португалия на края на юли.С колата.Много път е, ама дано да няма проблеми.Та и ние ще ходим до голямата вода.Естествено няма да се опнем да се пържим на слънцето, ама само факта, че ще се махна от тук и ще сменя обстановката е достатъчен.

Чин, много сте хубави и тримата.Дано винаги да сте все така щастливи и усмихнати. Hug HugНа нашия татко ясно му дадох да разбере, че няма да стане да си кукувам самичка с бебето, а той да ми се измъква с работа.Искат бебета–намират начин поне в началото да са повече време с жените и децата си.На мен също ми е стресирано и трудно, и последното от което имам нужда е, да няма с кого да обеля една дума.

Свалила съм 10 кг. до сега.Имам още 5, за да се върна на килограмите от преди бременността.2–3 от тези пет са на циците ми. Mr. Green Mr. GreenЛошото е, че не мога да си влизам в дънките и някои дрешки, и това ме подлудява.Мисля, че таза ми се е разширил.Момичета, костите на таза прибират ли се в положението преди бременността, или няма шансове? newsm78 newsm78

За интимността с мъжете...Ами моят вече ми липсва. EmbarassedДок каза, 4 седмици въздържание след операцията.

Изписах света.Хубав и без колики ден, а на неродилите–скоро да е.

# 444

За интимността с мъжете...Ами моят вече ми липсва. EmbarassedДок каза, 4 седмици въздържание след операцията.

4 седмици ок, ама 6 месеца? Мисля, че съм забравила какво е това, а и честно казано не се чувствам както преди, не знам дали и той ме вижда както преди..

Мейдънли, аз има на кого да го оставя, но и нямам доверие никакво...
Мисля в най-скоро време да го накарам да ме закара при майка ми, пък той да си седи тук ако иска...

Съжалявам, че така се оплаках.
Хубав и усмихнат ден от мен.. .стойте на сянка (да кажа като дърта свекърва)

# 445
АЛЕКСЧЕ, бъдете здрави и щастливи с малката Алекс!

ЧИН,  Hug Heart Eyes

ЗИЗУ, не се отказвай- и при нас беше трудно, и сега понякога не е лесно, но си струва!

# 446
Чин, ще се оплакваш, разбира се. HugНали за това саме тук.Като няма на кого, ще си ревем на рамената. Mr. Greenсподелената болка е половин болка.
 Не те знам как издържаш 6 месеца. newsm78И разбира се, че си както преди.Дори по–женствена мога да кажа.В интерес на истината, в тоя период най–много имаме нужда от интимност с половинките.Дори само гушкане и много целувки са достатъчни понякога.Моят снощи ме шляпа по задника и ми вика, облечи си нещо, че не мога да гарантирам за себе си... Mr. Green

# 447
Чин, напълно те разбирам. Марти в последно време е по-свободен, но в началото и той много работеше. Не е приятно. То не стига, че цял ден няма с кого една приказка да си кажеш ами и мъжа ти да не те изслушва.Понеже раждах в друг град, не можах да се запозная с мами от Русе, а и около мен няма други. СКУКААААААААААА.  Аз на Марти много му дърдоря, но не знам дали ме слуша. Поне не ме прекъсва  Peace
А пък знаеш, че мястото за оплакване е точно тук.

Майденли, аз и да искам няма на кого да оставя Йоана. Но пък не мисля, че ни пречи де. Поделяме грижити излизаме триммата и така. Всичко ще се нагоди след време  Hug

Секс правихме след 4 седмици, ама аз 20 дни седях в Тутракан, значи 10-тина дни след като съм се прибрала. Ама много трудно се засичаме за секса. Аз докато се натуткам и легна, той Марти заспал  ooooh!

Зизу  Hug

# 448
Честито бебче Алекс на мама Алекс да са живи и здрави и много много щастливи.

Секс какво беше това вече спомен нямам

Ани щом ти е сладко хапвай си той корема не ти е от храна просто кожата не се е прибрала Wink

# 449
Добър ден  Hug

Честита дъщеричка Алекс!Да расте здрава и красива!Много да ви слуша!А на теб бързо възстановяване!  Hug

РаО и ние се белим по коремчето.Даже бих казала навсякъде.От днес сме обелени по ръцете и такива хубавки станаха.Мажа го яко с бебешко олио обаче,за да се оправя по-бързо.

От сутринта сме и без пъпче.Паднал във ваничката докато го къпехме и няма откриване,добре,че баща ми го намери.И сега се чудя какво да го правя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт