Близначета и Рачета се крият още в Юнските тумбачета! -тема 30

• 25 485
  • 714
  •   1
Отговори
# 600
 Чин, и аз давам капки витамин Д.Само че от нашия модел се дават по 4 капки.Изцеждам малко кърма и и ги давам с лъжичка.Веднъж и ги накапах директно в устата.Горчиво съжалих после.Такава физиономия направи детето, чак въздух не можеше да си поеме.Представям си каква горчилка са...

# 601
Чин, и аз давам капки витамин Д.Само че от нашия модел се дават по 4 капки.Изцеждам малко кърма и и ги давам с лъжичка.Веднъж и ги накапах директно в устата.Горчиво съжалих после.Такава физиономия направи детето, чак въздух не можеше да си поеме.Представям си каква горчилка са...
явно са други, на Никола давам Вигантол и той чак се облизва...забравям ги обаче, сутрин преди храна, той като е гладен, а аз сънена само за капки се сещам..  Tired

# 602
СИЛВИ, КАРИ, честити мъничета!

Момичета, прегръдки и целувки, че нямам време да се обърна  Hug Heart Eyes

# 603
 Ами тия се казват Vi De 3.Аз ги давам вечер след баня.Така не ги забравям, а и мацката е изгладняла и поглъща всичко. Mr. Green

# 604
  • Sofia
Хеберлеа, много се радвам, че днес ще сте си заедно всички вече, тъжно е да няма с кого да споделиш радостта на мига... Много хубав разказ и супер, че всичко е наред!  Hug

И на мен ми се реве, но се сдържам все още, щото си мисля, че мъж ми ще ми се кара що рева за глупости. А ми се реве, щото чувствам, че нещо тотално съм сбъркала и някой много ще мис е сърди и ще ми се кара.  Confused Мъж ми трябваше да занесе почерпка за доктора на изписването, но докат ме моткат и го изпуснали, супер гадно ми беше, все едно сме се изнизали тайно-тайно, чак днес успя и малко се успокоих. Имаме му уверението, че е на разположение и за третото - не, че сме изявили такива желания, но е добре да го знаем.  Laughing

Мейдънли, аз в болницата се оплаках веднъж от бебешкия рев, който с нищо не се успокояваше и детската сестра ми каза, че всяко бебе си има един период от деня, в който е нервно. Само да се молим да не се пада нощем.  Laughing

Орнела, да не те отчайвам - с дъщеря ми така ходих да питам за ясла, като беше на 4 месеца - казаха, че е рано, но все пак я записаха уж да чака. Накрая не беше приета, всички приети деца бяха навършили 2 години.  Confused Дано имате късмет все пак.  Simple Smile

Моят корем хиииич не ми липсва, вече мога да си спя на него.  Grinning Обаче много ме болят (като пробождане) стриите - появиха ми се още сто милиона  Rolling Eyes, както и да е, така ще си ходя, само да не напомнят за себе си.

Ана2, този път май успях с поставянето! Пак боли, но после не излезе деформирано зърно. Но ми идва да си купя стол за кърмене, в момента както и да редя възглавниците, хич не ми е удобно.

# 605
Оффф Чин, пропуснала съм, че си питала  Peace
Аз още не съм взела. Вчера ни изписаха и точно гледам, че едните са Вигантол, а другите не ги разчитам, но завършват на ойл. По избор едните да вземем и е писала по 2 капки  newsm78
Шунка, хич не ме отчайваш. Всички казват, че е така. Много чакане и луд късмет ако го приемат, когато трябва и искаш  Shocked Затова се чудя какво да правя Thinking

# 606
Чин, аз давам вигантола с лъжичка преди ядене сутрин. В листовката пише, че може и с млякото. Както ти е удобно. /Йо е сама за щипане вече с тия кълки наистина, но и Нико не лъже ще стане голям чаровник/

Орнела, защо 2 капки са ти казали. В листовката пише ,че две се дават само на недоносени. Аз давам две на малката. Мисля, че ти трябва по една да даваш.

Ох Майденли, нашия часови пояс е от 20до 22 като през този период яде много, после прави дълга пауза. През деня вече е спокойна, но това се случи след като спрях всички капки за колики  newsm78

И аз ревах вчера за първи път и то за нищо. Късна следродилна депресия ли е? Thinking

# 607
Мамчета, Дара има разстройство- по памперса има като горчица, но от него изтече доста- докторката каза, че е невъзможно- вероятно реакция на капките Колийф, защото е много малка или от мен, но аз не съм яла нищо от сутринта newsm78. Сега я оставих по памперс и боди с дълъг ръкав и чорапки, завита е с лека бархетна пелена-  моля, дайте съвет! Praynig Praynig Praynig

ШУНЧЕ, и аз все имам чувството, че някъде бъркам......

# 608
Кити, в оня сайт който публикувах няколко пъти за акитата на бебетата даваха, че разстройството излиза отзад на гърба на памперса, защото излиза под голямо налягане. Някой пък беше казал, че има неприятен мирис. При Дара как ее? Ако мислиш, че е от капките спри ги. Честно аз от два дни само вечер давам в 9 ентерокинд и дори ми се струва, че така Йоана е по-спокойна. Поне не й товаря коремчето с допълнителни неща.
А възможно ли е да се е изпишала след като се е изакала и памперса да не е могъл да го побере и нещо такова ....

# 609
  • София
Тъкмо се канех да питам дали има някой друг с моя проблем и гледам, че Ваче е питала - аз съм с МНОГО високо кръвно от раждането и въпреки че пия лекарства, не успявам да го сваля особено...В болницата бях със 150/90 - 160/100, сега вкъщи го докарвам до 140/90 - 140/100 Confused  Дано да започне да се подобрява ситуацията...На теб какво ти казаха?  На мен ми казаха да изчакам и да ходя на кардиолог, ако не се оправи Confused

деска, аз от климатика съм вече със зачервено гърло, но започнах да се обличам повече, завивам и детето и гледам да не духа директно, но не се издържа без него Rolling Eyes

# 610
И аз се зачудих защо 2 капки. Мама също каза, че трябва по 1.
Китикат и аз по едно време бях решила, че Симо има разтройство, но мама каза, че щом е на естествено хранене няма страшно. Рядко е, може малко повече или по-малко, може малко да позеленее, зависи от храната. Нищо притеснително. Peace

# 611
Бюти, не знам да ти кажа. Сякаш не ми се пуска климатик. Дън 40 градуса, в къщи на колко да държа. То сега у нас е 27, значи за да се усети поне на 25 трябва да е. Ами като излезем следобяд на разходка на вън ще е 34-5-6, струва ми се голяма разлика. Оф луда работа. Ще си купя вентилатор  Grinning

# 612
Добър ден и от мен Simple Smile
Алекс е вече на 9 дена, но аз още го държа по боди с дълъг ръкав и ританки  newsm78. Обаче се водя по ръчичките му - като ги пипна са на нормална температура, нито горещи, нито студени. Но ние нямаме климатик. Чудя се и аз откога да го пусна по къс ръкав, но много малък ми се вижда още, а и не съм забелязала да му е зле, не плаче, спинка си, хапва нормално...
Момичета, понеже искат да ни подарят бебефон, искам да питам вие какви ползвате? Знам, че преди ги бяхме разисквали, но остана някъде назад в темите, а нямам време да търся.  Hug Аз търся нещо не много скъпо, но все пак да върши работа.

# 613
Аз приспах и двете деца, но докато изчета и Ники се събуди. Сега си хапва.

Хаберлеа, много си преживяла с това раждане. Мама героиня. А защо са му давали и антибиотик и ваксини са слагали. Нали ваксините се слагат като спре антибиотика, ако е назначен такъв.  newsm78

Аурора и ние мислим да отскочим до морето, но до плажа няма да стигнем. Пред блока имаме басейн - най много там само с Иво. Той милия се готви за аквапарковете, но едва ли ще го огрее.

Орнела, нашта педиатърка каза , че още няма да му изписва вит Д. Не знам какви са й мотивите. Но до 20я ден има време да размисли.  Laughing

Ние утре ще отскочим до Варна.
Ники пак заспа...

# 614
  • София
Привет юнски мами, ето ни и нас с бебе Николай роден на 9 юни, нормално, 2.880/50 см. Кърмим се успешно.
Искам да кажа на Ваче и Sleeping Beauty за високото кръвно - масаж на гърба/врата. Аз бях с високо кръвно след като ме изписаха, доста се бях уплашила, но след много упорити не силни масажи на гърба и врата нещата се нормализираха. Става дума, че високо кръвно може да има от разместени прешлени, които притискат някой кръвоносен съд. Опитайте!
Лек ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт