Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 283
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F , мерси за кафенцето, много хубавко и прясно смляно Wink.Мда, има у-ща до 4 клас, има и до 8, а има и до 12-ти. Каката до 4-ти клас беше в малко у-ще, после я преместихме в това, в което е сега, то е до 12 клас.Има едно много хубаво у-ще до нас, до 8 клас, ама с предварително записване и връзки стават там нещата, а аз не ги обичам много тези работи, та ще видим.Учителката на каката не се пада да води първи клас, иначе веднага при нея щях да запиша Катето - много бях доволна.Все ще й намерим местенце някъде Wink.Ремонта уж го плаща болницата, но тя не е предвидила измазване ooooh!.А в нашето отделение не е мазано от не знам колко години, на блажна боя седим ooooh!.Та решихме сестрите да съберем пари и поне нашата стая, сестринската, да боядисат Rolling Eyes.Те поне добре, че плочките за пода са от болницата Joy.Много гадно това с намаленото работно време - те него да го намаляват, ама без заплатите , а те и тях намаляват Crossing Arms.Ох, 1100 пак не са малко за фотоапарат, дори не си го и помислям Rolling Eyes.Ама ти след като награди печелиш - явно ти се отдава, така че действай Hug.

Моето кантарче и то на 64.300 стои, ама не слушам , затова.Доктора вчера бил рожденик, и сега китайско ще поръчва, ще си отделя за вечеря Flutter.

Работна съм днес, ще ви наглеждам  Flutter.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 496
здравейте! Hug
аз съм вече без разни джаджи по мен,но съм смъртно уморена..
желая ви прекрасен уикенд! Hug

# 497
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

ina15 , значи си по- добре, нали?Много ми се иска вече болестите да са зад гърба ти Hug Hug Hug.

Чак довечера съм на работа, у дома ще съм си през деня, ще свърша това- онова.

Кантарчето не ме харесва, 64.700 показва, ама това китайско .... много изядох Embarassed.Че като се прибрах и продължих Embarassed.Не е за приказване Crazy.

До после.

# 498
Здравейте  Hug

Аелис, Митко каза, че ще даде Пейнтзума за боядисването  Crazy Майтапи се той, ама това си пари, отделно всичко се размества. Какво говоря и аз, нали един от компютрите там си е наш. Въобще бюджетните не сме добре  Hug
Брат ми взе малката в неговото училище, той е по физическо, ама все нещо ще помага, пък не знам дали е много правилно.

Ина
,  радвам се, че всичко е минало добре  Hug

Нещо не ми е добре днес, така ми се е подул стомаха и повръщам, лежах, ама много мразя това да лежиш и само да мислиш колко ти е зле. Дано е нещо от храна и бързо да мине.
Нещо прави номера кантарчето, батерията ма е за сменяване.
Хубава вечер ви пожелавам  Hug

# 499
здравейте! Hug
Аелис,лека нощна! Peace Hugще те заобича кантарчето,сигурна съм! Hug
Jerry F,бързо оздравяване на теб! Hug Praynig
и аз вече ще се тегля.престрашихте ме и ме вдъхновихте за равносметка с кантара.
приятна неделя!

# 500
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F , ако бях учителка - веднага я взимах Катето при мен, без значение дали е правилно Flutter.Добре е направил брат ти, ще си наглежда малкото съкровище Heart Eyes.Дано си по- добре вече - да не е някой закъснял летен вирус?

ina15 , благодаря ти за пожеланието,много хубаво ми беше дежурството Wink.Дано те зарадва кантарчето Hug.

Чакам колежките да пием кафе и се прибирам да поспя.Със скъпият планираме излизане следобед,ама ще видим как ще се развият нещата Wink.

После ще се мятам на кантарчето, едва ли ще покаже нещо по- различно Embarassed.

# 501
Добро утро, момичета  Hug

Ina, чакаме да кажеш резултата от тегленето Hug

Аелис, имах в предвид да не се разглезва много, защото така - баща й колега, по високи бележки. Въпреки, че не знам, сега на всички им пишат родителите домашните. Моите колежки като почнат да правят едни плакати за някаква тема на децата им, пък широкоформатни, цветни  newsm78 Е, нали детето оценяват, разбирам да се помогне малко, ама не всичко. После се хвалят, че имат шестица, е как не като теб са те оценили. Аз се отплеснах май  Crazy
Приятна почивка ти пожелавам  Hug Ох, в блога ти видях едно нещо, второто  Blush да дойдат гости, да го направя  Crazy

Благодаря, момичета. Добре съм, е не съвсем, то повече деганът ми създава проблеми, отколкото да ми помага  Rolling Eyes Много е вреден сега и бъбрека ми тежи и главата  newsm78
Кантарът е 57, но как ми свири стомахчето не знам дали няма да влезна в хладилника  Crazy

Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 502
Здравейте !
От днес и аз съм във вашите редици.Реших като начало да комбинирам 90-дневната и Ори за да видя какво ще се случи  Simple Smile т.е. през деня на плодове,а вечер според съответния ден
Прекрасен ден   bouquet

# 503
Здравейте!!! Завръщам се във вашите редици, реших, че е време да стегна "колана"  Crazy

Връщам се от прекрасна тренировка, справих се блестящо 1 час потене  Crazy и резултата ми е -800 грама от сутринта  bowuu Сега малко къпинки, малинки и грозде, пък после ще му мисля  Party

Хубав ден на всички   bouquet

# 504
здравейте! Hug
Аелис ,приятна разходка! Hugхм,не съм хич доволна от г-н кантара,но поне се престраших да видя живо тегло..по дрехи не е работа и критерий..
Jerry F , Hugрезултатът е плачевен,дано тази седмица ме стресне и се спра,но днес само за ядене мисля.уикенда бях решила да е свински и разбира се не ми се ядеше..но днес ,щото ще съм сериозна,вече вия от глад..
ЯМ, Hugдобре дошла!и аз все се каня на такава комбинация и тъй не пробвах..ще ми е интересно как върви при теб.успех!
feta cheese ,добре си се завърнала!и честит ти минус! Hug
вдъхновяваща и усмихната,нова седмица! Hug

# 505
Леле, много неактивни сте "Орита"  Hug Хайде разписвайте се по-често, че да се мотивирам  Crazy

Аз цял ден на плодове и сега хапвам салатка, после пиленце и мъъъничко пълнозърнеста питка-сина ми я приготви  Crazy Crazy Crazy

Хайде пишете повечко!!!!  bouquet

# 506
  • Варна
Здравейте, зачезнах за малко. Peace
За сега си спазвам режима, тази сутрин кантара показа минус 1 кг.
За днес съм с една ябълка, една праскова, банан.
За вечера салата и около 50 гр. кашкавал.
Утре сутрин ,ще ви се отчета за кантара. Tired
Липсвахте ми и с интерес ви изчетох коментарите.  bouquet
добре дошли на новите момичета. Hug
Утре, ще се включа за повече ,през работно време. Wink
Лека нощ, че съм много уморена.  bouquet newsm51 newsm51 newsm51

# 507
Привет Hug
Благодаря за посрещането  bouquet
Килограмите,с които стартирам са 90.Висока съм 163см.Целта ми е 57кг(незнам защо).Когато -тогава  Simple Smile по-възможност достатъчно бързо  Simple Smile Имам и други цели,но тях ще ги мисля по-нататък
Днес през деня:2 кафета, 2 сини сливи,1 ябълка,две краставици
Вечеря: зелена салата,св.пържола със сос от гъби и сметана,малко кашкавал и малко кисело мляко
Лека нощ от мен

# 508
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F ,има го този момент с разглезването, когато родител и дете са в едно у-ще, а и си права за домашните - то е ясно, че детето не го е направило само, би трябвало да не се поощрява оценяването на родителите Joy.И аз съм помагала на Ели за разни есета( много й е трудно да пише такива работи и до ден днешен, ама това е защото не чете Sad).И по английски съм й помагала , но донякъде, че взеха много сложни неща да учат Joy.Не знаех, че деганчето вреди на бъбреците, при нас много често се използва, в инжекционна форма Rolling Eyes.Дано си по- добре вече Hug.Браво на кантарчето ти Hug.

ЯМ , добре си дошла Hug!Е, ако комбинираш двата режима най- вероятно ще имаш много добри резултати, стискам палци Wink.Бил ти е белтъчен ден вчера, значи днес си на варива Flutter.Да си направиш нещо вкусничко за вечеря Hug.

feta cheese , радвам се, че си с нас отново - не може дълго да стоиш далече от нашата прекрасна компания Party.Голямо минусче, браво Hug.Ооо, какви работи може сина ти, супер Hug.

ina15 , не е проблем, че кантара е показал повече от необходимото, като се има предвид , че мина през какво ли не.Възхищавам се на желанието ти въпреки всичко да влезеш във форма Hug.Колко килца има за унищожаване?

ивка27 , само салата и парченце кашкавал?Много малко ми се вижда, ама ти си знаеш - то всеки организъм различно си работи Wink.

Ние вчера разпитвахме за у-ща - то се оказа, че има някакво райониране и не може да се запишем където си искаме ooooh!.Избора се оказва много беден, съвсем малко не ни достига да сме в района на едно хубаво у-ще, а това , което ни е в района - вярно, близо е, но си има недостатъци - хубавото е , че е до 4-ти клас, та поне едно от условията ни се изпълнява.Ще трябва лично да се замъкна и все пак да попитам в хубавото у-ще - и то има два недостатъка - до 8 клас е и децата обядват доста далече от у-щето newsm78.Ще поразпитам още, ама не бива да се помотавам, че се оказва, че почти всички паралелки са запълнени, а има толкова време  newsm78.

Взех си едни кивита, ама те твърди, сигурно няма да са добре узрели, май ще трябва друго да си потърся newsm78.Кантарчето е екстра, 63.600 показва, но то снощи нямаше големи нережимности, само малки Joy.Ама каката ми хвърли една критика, че не съм направила десерт ooooh!.

Ще подомакинствам, че утре съм на работа.

# 509
Добро утро  Hug

feta cheese, добре дошла  Hug Отново  Hug Ми ние пишем горе-долу по веднъж на ден, да са ни качествени постовете  Joy Е, сега питка може, въглехидратите подобрявали смилането на белтъчините  Hug

Ям, добре дошла при нас  Hug Щом си на бобови този път ще използваш бобово за растителен протеин  Hug Ох, това кисело мляко малко бърка, понеже не трябва много да се смесват белтъчините, а за кашкавала няма страшно, той е повече към мазнините  Hug

Ина, може да е вода, аз от този проклет деган и се подух  ooooh!

Аелис, тук имаше една тема за дегана и припадъци предизвиквал, трябва да се внимава с него, аз съм по чувствителна в бъбреците за това  Hug Е, сега трябва хубавото Кате  Heart Eyes в хубаво училище да е  Heart Eyes Наистина е по-добре в училище до 4 клас, няма с големи да се дрънкат  Heart Eyes Ако трябва препоръка със скъпия ще напишем  Heart Eyes  Joy Вече човек не знае какво искат  ooooh!

Ивка, и ние се радваме да те видим, вземи да хапнеш малко извара преди този кашкавал  Heart Eyes, ох, а аз как го обичам  Heart Eyes

Аз съм задържала вода май имам си спестявания  Joy и съм 59  Crazy

Сега да репетирам словото си за четвъртък  Whistling, че и май и заседанието ще водя.
Ау, какво нещастие този път на конференцията  не видях в програмата коктейл  Joy Не може така, това са нашите банкети  Joy

Хубав ден, момичета Hug

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 10:13 от Jerry F

Общи условия

Активация на акаунт