Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 276
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте  Hug

Днес тренировката беше 2 часа  Crazy Първият 1 час супер активна, потене, пъшкане   Blush, вторият значително по-релаксиращ - пилатес..КантарО обаче е все така, като вчера де.. - 800 от старта, доволна съм!!!

Много хубав ден, пълен с вкусни, сочни и задоволителни плодове  Crazy

Аз за вечеря мисля да си сложа в салатата печени чушки, просто ми се ядат уууужасно много  Blush Дано не е много анти режимно  Praynig

Хубав ден   bouquet

# 511
добър вечер ,момичета! Hug
ивка27,честит ти минус! Hug
Аелис,хич не съм за възхищение,а за порицание.при положение,че бях с по-малко кг от тези,които желаех и от шоколади ,и погачи с тонове,си върнах първоначалните..ами дрогирано прасе му се вика...
успех в намирането на у-ще! Peaceот много рано заето всичко...
Jerry F ,не е вода..толкова храна изядох...защо не пиеш активен въглен?мен той ме спасява при повръщане,ентероколит и грип..церукал/деган,...правя алергии.
приятно и леко водене на заседанието и дано включат коктейл!как без него?
feta cheese,пак голям минус.браво!ти колко кг искаш да свалиш?
 Embarassed Embarassed Embarassed ви всички и ви желая релаксираща вечер! Heart Eyes

# 512
Здравейте  Simple Smile
 Аелис , надявам се комбинирането на двата режима да доведе до добри резултати,но повече ще клоня към Ори за напред и сигурно малко ще променя принципите на 90-дневната.Ще видим какво ще се стане  
Jerry F, ще те послушам за киселото мляко и ще избягвам  да го смесвам с други белтъчини.
Замислих се обаче утре във въглехидратния какъв протеин да хапна newsm78 дали да са ядки,или малко сирене или пък да не го мисля.За плодовия задължително ще хапвам и ядки на вечеря.
Днес през деня:2 кафета,фреш от грейпфрут и банан (към 16ч.)
Вечеря: зелена салата с рукола,задушен грах със зеленчуци,картофи на фурна
Лека вечер    Hug

# 513
Добро утро  Hug

Аелис, лека работа ти пожелавам  Hug

feta cheese, честито  Hug Големи минуси  Hug Все така  Hug Аз по час тренирам на ден, от липса на време сутрин и от бързане към масата вечер  Wink
Кой пилатес правиш  Hug Аз го харесвах него и каланетиката, но сега файловете с пилатеса го затрих някъде  newsm78

Ина, от церукала съм още по зле  newsm78 Иначе поминава, ама се чувствам един път. А, за активния въглен какво да кажа - айде по-тихо, че не е приятно - докато не излезе от другия край на мен не ми действа, чак тогава изведнъж ми просветва

ЯМ, ядки е най-добре  Hug Но гледай да не са фъстъци  Hug Ори съветва някой ден да заменим, не да заменим, да използване за протеин ядки, които също са и растителен протеин  Hug

Нещо се успах днес  Whistling Сега трябва да си направя гимнастиката за час, да се оправя и да търча на откриване  Crazy
Е, как няма да има коктейл, пък може да не съм довидяла, къде ще си показвам официалната рокля  Joy
Ужас е кантарът 59,8  Blush Embarassed, а се гледам дрехите са ми добре  newsm78 Или са се разпределили равномерно и по малко сланините навсякъде  Joy

Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 514
  • Варна
Здравейте и от мен. Hug
Аз си мислех че съм ранобудна, ама Джери ме изпреварила. Peace
Мен нещо ме мързи да правя гимнастика. ooooh!
Сега мисля да тръгна пеша на работа и няма да се помотвам в къщи. Outta Joint
При мен нищо интересно, снощи хапнах доста нережимности и сега само ще си мълча. Banghead
ЯМ, как точно ще комбинираш двата режима и има ли резултат,
Аз от известно време се въртя оклоло 69-70 кг. Sick
А искам да съм 60, ама нещо не мърдам #Crazy
Сега си изпивам кафето и тръгвам.  bouquet
Лек ден от мен  bouquet

# 515
Добро утро  Hug
Нямам представа какво става,но днес съм 88,100  #Crazy т.е. -1,9кг. Най- вероятно е вода.Притеснявам се да не хапвам много малко и после да се застоя
Jerry F, леко и приятно откриване  Hug И аз си мислех,че ядки е най-добре.Фъстъци знам,че не е добре,а и не обичам.
ивка27,  през деня на плодчета и зеленчуци,а вечер какъвто ден се пада(белтъчен,варива,въглехидрати и плодов)
Като преглеждах назад темите попаднах на това:
GEORGIO

Re: Режимът на Ори Хофмеклер 13
« #458 Пон., 24 Май 2010, 22:09 »   
2 ден въглехидрати
3 ден плодове и зеленчуци
+ 4 ден - свободен ден - торти пасти, шоколад и други дивотии.

през деня само вода, кафе и някое плодче, вечер според деня.
4 кг за две седмици са нещо нормално да се свалят.

Ори също препоръчва циклене на въглехидратни и протеинови дни. така че е близо до неговите препоръки.

Така,че днес е ден свободен-торти,пасти,шоколад  newsm44
Приятен и слънчев ден от мен   bouquet

# 516
Здрасти  Hug

Стартирах от 59, на 170 ръст. Бая се олях в последно време с яденето, а и пия разни лекарства от които се дебелее яко  Outta Joint Въобще трябва да съм много активна, за да подържам линия  ooooh!

Днес съм си на плодчета и вода, за довечера планирам.......и аз не знам какво честно казано..Салата и месо вероятно пак Wink Днес минуси няма  Tired Ама то не може всеки ден  Whistling

За пилатеса, не знам какъв е, основен някакъв, допада ми, но доста мудно..Предпочитам вече да раздрусам сланинияк  Crazy на аеробика или нещо от рода  Peace И йога пробвах и тя взе да ме изнервя, че е бавна..а и за йога си трябват и други познания Wink спиритуални, за които не ми остава време.. Peace
Хубав ден!

# 517
  • Пазарджик/Лондон
Момичета , тук съм Hug!

Цял ден бях работна и не успях да се включа.
Утре ще се реванширам с един мега пост, че сега ще ходим на гости Wink.

Кантарчето не е зле, 63.900 показа сутринта, ще видим утре как ще е след гостито.
До утре!

Пожелавам ви прекрасна вечер!

# 518
здравейте! Hug
Аелис,приятно гости и не го мисли кантарчето!то те слуша. Hug
feta cheese,а колко е целта? Hug
ЯМ,много интересна е информацията.ще взема и аз да пробвам. Hug
ивка27,и моите вечери са такива..през деня глад,но вечер -нямам спиране.ламя съм. Hug
Jerry F,как мина?имаше ли коктейл?не му се връзвай на кантара,плаши те предкоктейлно. Hug
приятна вечер! Hug

# 519
Я кажете, тези които са изцяло на тази диета, кога се очаква резултат? Седмица, две? Имам предвид видим резултат Simple Smile Hug

Ина, 55 е целта, ама ми се вижда далееечна  Rolling Eyes Особено като се претегля вечер и  Confused

# 520
Да ви видя, че утре няма да съм на линия  Hug

Аелис, ох, изморили са те, почини си  Hug

ЯМ, я, после ще разказваш за хубавия, днешен ден и въобще отражението на така модифико-ориев режим  Hug А, дано всички да ни зарадваш  Hug

Ина, , а ти спазваш последователността  Hug Тогава всичко е наред  Hug Нали Ори тъпчене препоръчва  Hug

feta cheese, сега видим не си спомням, ама скоро трябва да се посвиеш, две седмици да кажем  Hug Аз правя кардио 3 пъти седмично, нещо Тае-бо или друго и все си търся за другите два дни нещо по-бавно, че и един ден съм по планините  Hug

И чееееервено вино пих, естествено къде без коктейл.
От тук тръгнаx  хапнала салата и малко извара, там настана една  ooooh!  Едни неща на клечки, едни в кошнички, едни в салфетки   ooooh!, и много нещица в кутии   ooooh!
Утре по-точно ще е червено вино снощи пих и как сега ще водя заседание от 9, а и доклад имам тогава  Crazy

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 21:12 от Jerry F

# 521
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F , чакам другите дечица от групата на Катето да кажат къде ще учат - много жалко , че с моята работа не успях да създам контакти с другите майки от групата, то Жоро всичките ги познава - нали все той я води , а в повечето случаи и я взима.Да, ама на него му е неудобно да разпитва, та с нетърпение очаквам да се срещна с някоя от тях и да взема инфо Wink.Хубавко е минало вчера , и коктейл е имало, и винце - супер Hug.Успех с доклада, ще палцестискаме Hug.

feta cheese
, браво на теб, спортна мацка си Hug.И аз намирам плодовете за много вкусни Wink.Това беше една от причините да си избера този режим.То на ръст 170 отиват цифри като 59, ама ти явно искаш по- слабичка да си - само да ти кажа, когато килцата за сваляне са малко - по- трудно се свалят, че организма обикновено си се харесва с няколко килца в повече, отколкото ни се иска на нас Flutter.Та не мога да ти кажа колко време ще ти трябва за тези 4 килограма, може би месец, ако си много стриктна.Но и след това поддържане ще трябва, то не  една беля Joy.Стискаме палци скоро да видиш резултати, да те стумулират Hug.

ina15 , и аз прява тоя номер с нагъването на разните му там тестени вкусотии и сладки нережимности, ама поне само вечер го правя, че иначе лошо ми се пише Crazy.Трябва да има начин да си налагам волята вечер и да преяждам само с режимна храна, ама още не съм го открила, сигурно не търся както трябва Party.

ЯМ , много хубаво ти е било менюто във вторник, ще си го крадна като идея Hug.Лелеее, това инфо, което си дала, цитата на Джорджио - ама много ми харесва четвъртият ден Joy.Изкушавам се да го пробвам този вариант Crazy.

ивка27
, няма мърдане на кантарчето, ако не сме режимни поне две седмици, аз през деня успявам, но на вечеря с тези нережимности......пак добре , че съм на тези килца ooooh!.Дори и да успееш да свалиш примерно два килограма - един нережимен уикенд и всичко се връща Sad.Упорство, воля и постоянство трябва, а аз вечер не мога да ги открия нещо  ooooh!.

Днес и утре почивам, чак в събота ще съм нощна смяна - то така се получи заради една смяна на дежурства, която поиска една колежка, да не си помислите, че е все така Joy.Много натоварено ми беше края на септември, сега ми е екстра Flutter.

Кантарчето кръгло 64 показа, не е добре, ама снощи двойна вечеря, а на гостито домакинята такива неща беше приготвила, че направо........Много хубаво готви тя, много обичам да й ходим на гости Wink.

Днес ще гледам да слушкам, боб ще правя за вечеря, салатка преди това, а после.... дано не се изкуша нещо Rolling Eyes.През деня ще боря ония, твърдите кивита, но е възможно и до пазара да отскоча - едно приятелче иска да му включа система, а пазара ми е на път, така че ще съчетая нещата Wink.

Ами това е засега.

Пожелавам ви приятен и режимен ден Hug   bouquet Hug!

# 522
Здравейте  Hug
Днес кг. са като вчера,но МЦ е налице и съм много подута.Аз така чаках да хапна разни шоколадови неща,но нищо не ми се ядеше
Аелис ,  харесах си разни вкуснотийки от блога ти.Ще си ги правя в следващите "свободни дни" Joy
Най-добрият вариант е дечицата ,които са били заедно в детската градина да продължат в училище.Така стресът им е по-малък.Много от рано тия записвания newsm78
Ти добре си се справяш с кг . Щом ще слушкаш днес утре кантарчето трябва да те зарадва Hug
Jerry F, сигурно вече си изнесла доклада  Hug
feta cheese, със страхотни мерки си.Явно се стремиш към идеала.Успех Hug
ina15,  пробвай.Сигурна съм,че ще има резултат  Hug
Аз днес съм на плодчета,зеленчуци и ядки
Приятен ден  bouquet

# 523
Ето ме, и ме виждате нали  Joy С какво съм се занимавала преди заседанието  rotfImao

Аелис, ааа, значи тати си коментира с мамите  Hug И аз се чудих защо си по-честичко, понеже имам една приятелка на смени и съм малко ориентирана какво се полага, след колко часа  Hug Сега почнах да правя китайското, още съм в началото на първа точка  Crazy

Ям, е, не си ли забелязала, че като се каниш накрая ти се отщява  Wink Успех днес, много обичам ядки, но не мога да ги спра.

От 9.00 та чак в 13.30 свършихме, е с почивки де. Казват организаторите, направете първата почивка, ще има закуска (остатъците от коктейла) аз им казах, че ям само плодове и никой няма да пусна. И ми намериха грозде  Crazy, не че е изборът избор де  Wink

Оу, ужасни неща показва кантарчето ми  newsm78 Стягаме се сериозно вечер  Flutter

Пожелавам ви приятна вечер !

Да се допиша, аватарът не е избран само заради бирата, ами и заради надписа.

# 524
Кантарът е доста благосклонен към мен днес -400 грама, при положение че снощи пийнах едно-две не толкова малки  Crazy и фъстъчки ядох, но пък всичко перфектно си следвам иначе  bowuu
И спорта ме стяга малко по-малко и току виж съм достигнала след 2-3 седмици желаните 55  Flutter

Поздрави от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт