Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 272
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
добър вечер! Hug
Аелис,приятни почиващи дни на теб!и ако откриеш начина с/у нощното преяждане,да споделиш. Praynig Hug
ЯМ,още от утре ще започна по тази схема.при теб как е?има ли раздвижване? Hug
Jerry F,страхотен ти е авантара!а и тематичен. Winkи аз ще го пробвам китайското.
о,и аз съм чума на ядките.като опитах да се пречистя по д-р гайдурков,с ядки можех да издържа,но от лакомия такива количества омитах... Hug
feta cheese,и аз искам твоя добричък и благоразположен кантар.браво за минуса! Hugами то ти ги стигна вече желаните кг-ми.
аз от снощи съм безумно гладна.и станах в 3,за да ям. Embarassed
всички се стягате,та от утре и аз сериозна с вас! Praynig Peace
хубава вечер! Heart Eyes

# 526

feta cheese,и аз искам твоя добричък и благоразположен кантар.браво за минуса! Hugами то ти ги стигна вече желаните кг-ми.
аз от снощи съм безумно гладна.и станах в 3,за да ям. Embarassed
всички се стягате,та от утре и аз сериозна с вас! Praynig Peace
хубава вечер! Heart Eyes

Ооо имам доста до заветните 55. Аз се тегля сутрин и тогава има минуси, които си наваксвам през денят  Crazy А си мислех днес, как не е никак лошо това да ми стане начин на хранене по принцип..доста е леко диетуването, реално си хапваш от всичко..

Хайде лека и никакво ставане посред нощите  Naughty Wink Hug

# 527
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

ЯМ , аз блога си го ползвам като рецептурник Joy.Радвам се, че си си харесала това- онова Flutter.Съгласна съм с теб, затова изчаквам да видя другите дечица къде ще се запишат, само да не чакам много дълго, че вече има запълнени класове ooooh!.

Jerry F
, много сладък аватар Hug.Когато нямам първи и втори смени, всичко е ок.Твоята приятелка сигурно е на пироговски график, там са дневна- нощна- два дни почиват и така цял месец.Много е хубав, има доста свободно време.При нас обаче не е пироговски, дневните дежурства са два пъти повече от нощните, тъй като нощна смяна е само една сестра - това никъде другаде го няма, в ортопедия - само една сестра през нощта, поне две трябва да сме, ама от край време сме ги научили нашите директори, че сме много оправни ooooh!.И моето кантарче не слуша, после ще пиша защо Wink.

feta cheese, то малко ти остана Hug.Ами то аз и Джери така си се храним не знам вече откога , това си ни е нашият начин да не наваксаме старите килца Wink.Много хубавко ми се отразява на мен този начин на хранене Wink.

ina15 , той Ори беше дал някакви съвети за овладяване на вечерният глад, ама вечер всичките ги забравям Embarassed.Помня, че съветваше за почивка след салатата и протеина, и ако след час още има глад - да се хапне.Също и течности май препоръчваше newsm78.Джери може да каже повече по въпроса Wink.

Днес кантарчето 64.500 показа, ама вчера скъпият реши да вечеряме навън, в италиански ресторант, а там режимности няма Embarassed.Та много прекалих, може да се каже , че вечерята ми беше изцяло нережимна и въглехидратна, и не на последно място - много обилна Embarassed.Та боба ще е за днес, дано нещо не ми провали плановете Crazy.

Ще слагам една инжекция на приятелчето, поне системите свършиха.

До после.

Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 528
Добро утро Hug
Отчет за първата четворка: -2,300кг;талия-3см;ханш -1и бюст-0см ( newsm78) Изглежда ми много добре newsm68
Да видим какво ще се случва нататък  Simple Smile
Моят спорт засега е интервално ходене в парка от време навреме.Ще гледам да е по-честичко.
Днес ми е белтъчен.Мисля да е рибка
Спокоен и прекрасен ден от мен  bouquet

# 529
Добро утро Hug
Отчет за първата четворка: -2,300кг;талия-3см;ханш -1и бюст-0см ( newsm78) Изглежда ми много добре newsm68
Да видим какво ще се случва нататък  Simple Smile

smile3501 Страхотно!!!!

# 530
Добро утро  Hug

Аелис, тя сега мина към полицаите и не е на смени, иначе беше в не бърза помощ, ами тези дежурните в поликлиниките, като теб - на дневни и нощни. Сега казва, че й е екстра в полицията  Flutter Приятна почивка днес ти пожелавам  Hug

Ина, ми какво да правиш, пиеш чай с мед, разхождаш се, уверяваш се, че гладът е признак на здраве и не те притеснява  Joy, Ори го бори с танцуване  Joy, да бе разбутвам масите у нас и почваме едни валсове  Joy

feta cheese, какво, какво си пийнала, аз да ти кажа дали е режимно и да не се притесняваш  Hug Книгата на Ори започва така - това не е няколкоседмична диета, а начин на живот  Hug

Ям, все така  Hug Ми то един час ходене се равнявало на половин час кардио, така че давай смело  Hug

Този път не удрям 60, а само 59, голям ужас е това, много голям  ooooh!
И за това вчера почти изядох ориза по китайски на Аелис  Hug, е сега  Blush сипах малко на другите за гарнитура  Joy
Та това е, днес се трудя най-накрая на работното ми място  Flutter
Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 531
здравейте! Hug
днес е петък-страхотен ден!нали?
Аелис
,за итал.кухня си струва жертвата.. Hug
то моето вечер не е само глад ,а навик за тъпчене или не знам..др.седмица реших сериозно да се ангажирам със себе си.
ЯМ,невероятен резултат! Embarassed  bouquet  bouquetоще повече ме надъха.но от понеделник,че да изчистя ненужните храни.за по-сигурно,в корема,разбира се. Embarassed

feta cheese , Hug
Jerry F,лека работа! Hugхаресах си араб.танци,та ще опитам да раздвижа телеса.
усмихнат ден на всички! Hug

# 532
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Не съм писала тези дни, много работа  Rolling Eyes, имахме френски, вчера пък китайски, по точно монголски танци и свалям пулта долу, чужденците не искат да работят горе от кабинката  Wink
Добре дошли на новите момичета  Hug
Джери,  прав е Ори, танците наистина  много помагат  Peace, важното е и да ги правиш редовно  Flutter Страхотен аватар  Heart Eyes
Аелис, приятна почивка днес  Hug
Аз и днес имам концерт, събота и неделя почивам, взела съм си орехови ядки и грозде, напоследък ми е с преоритет, гледам, гледам плодовете и пак към гроздето  Joy
Хубав ден на всички  Hug

# 533
Здрасти!

Днес -100 грама само, но мисля че е от обезводняване, нещо настинах и пишках цялата нощ през 15 мин  Tired

Пих джин с тоник  Crazy и то доста, не знам дали е режимно, но пък е супер вкусно и отпускащо  Blush

Сега хапнах смокини 6 броя единственото ядене до тук през целият ден, но усещам че ще наваксам с грозденце ей сегичка  Grinning

За довечера, салата, пилешко филе, ориз  Party

Поздравиии и минуууси Wink

А, да, заканила съм се на Лунната диета..че иде пълнолунието..пък да видим.. Peace

# 534
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

ЯМ , страхотен резултат   bouquet!Много обичам рибка, само защо толкова рядко се сещам да я приготвям - не знам Rolling Eyes.

feta cheese , той Ори не е по алкохола, позволяваше по чаша вино на вечеря и това е Rolling Eyes.Е, не го слушаме понякога - то аз на почивката всяка вечер бях на джин с тоник, само два пъти мастика със спрайт Embarassed.Иначе тук не се сещам за алкохол, може би когато имаме гости само Rolling Eyes.За лунната - някои момичета комбинираха лунната с Ори, мисля, че и Мери го правеше, но не помня дали беше доволна newsm78.

Jerry F , е на по- хубаво място е отишла дружката ти Hug.И моят кантар се е наговорил с твоя, да ме стряска - има конспирация, да знаеш Joy.

ina15
, то и аз по някое време спирам  да съм гладна, ама продължавам , защото ми е вкусно Embarassed.

margita , много си работна Hug.Приятна почивка през уикенда Hug.И аз много го уважавам гроздето, онзи ден едно тъмно такова бях взела от пазара, ама сладко, сладко - много изядох Flutter.

Вчера мнооого ядене, затова кантарчето е на 64.900 - ама като ми замириса на току-що изпечен хляб и отиде половината Embarassed.Ако го направя сутрин, до вечеря ще е изстинал и няма да изяждам толкова, ама пък цял ден ще ми ухае на хляб - аз затова почвам да го пека , та да ми замирише на вечеря Crazy.

Довечера съм на работа, след малко ще се поразходим - слънчево е, но най- вероятно е хладничко още Wink.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 535
Здравейте  Hug

feta cheese, той Ори казва, че може алкохол, ама да си имаме едно наум, че забавя метаболизма. А, да ти кажа, ако искаш добри резултати хапвай плодове с нисък гликемичен индекс и ниско съдържание на захари, и двете, не едно от двете  Hug

margita
, е, поне се забавляваш  Hug Приятна почивка днес  Hug

Аелис, аз пък като нямам машина си умесих  Crazy О, при нас само към 8.00 беше слънчево, то към вас приижда.
А, иначе моята приятелка е медик там, много е доволна, на редовна смяна, ама на нея децата са й големи, какво говоря, сега ходихме да питаме за кръщене на първият й внук и по я устройва да не е на смени.

Моят кантар е 58, има мнооого още, да ама ще правя лазаня и  ooooh!
Ходихме с една приятелка до един манастир в с. Лозен, много красив.
Седим двете на шосето и чакаме автобус, такъв преминаващ, да ама и двете късогледи и за по 'убави не носим учила.
Повисяхме, мина покрай нас един джип бибибка, ние блейкаме, връща се и казва, абе вие като сте за София що не махате, а трябва да чета мисли  Joy Ми неудобно ни да махаме  Crazy

Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 536
здравейте! Hug
margita,приятна почивка! Hug
feta cheese,ще правя детоксикацията по пълнолуние,че да поизчистя отровите.
от понеделник уж ще ставам нов човек...колко ли пъти тук съм го писала на момичетата?! Embarassed
Аелис,лека нощна смяна!и тук още е топло..но утре ме съмнява.ех,отиде си хубавото време! Hug
Jerry F,големи приключения!много си сладка! Hug
лека вечер на всички!

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 21:36 от ina15

# 537

feta cheese,ще правя детоксикацията по пълнолуние,че ща поизчистя отровите.
от понеделник уж ще ставам нов човек...колко ли пъти тук съм го писала на момичетата?! Embarassed
[

Хайде заедно ще лунуваме  Grinning Аз съм нов човек определено  bowuu, спортувам много сериозно и спазвам Ори..Тази вечер малко повече хапнах за вечеря, но пък в нужната последователност  Wink Забелязвам, че отслабвам бавничко..дано пък е и за по-дълго..

Успех на всички и не се предавайте на съботно-неделно преяждане  Mr. Green

# 538
радвам се на компанията ти за луната! Hug
ти на какво ще си?

# 539
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F , и аз месих миналата седмица, та ако нямах машина сигурно пак щях да меся, та да не я опреквам - не ми е виновна тя Embarassed.Следобед се заоблачи, цяла нощ вали дъжд - сега се чудя как ще се прибирам, без чадър съм - най- вероятно с такси Wink.Ах, лазаня, много обичам, това е едно от нещата, които ядох в италианският онзи ден Rolling Eyes.Ооо, на джип си се возила значи Flutter.

ina15 , идва си есента и това е Rolling Eyes.Успех с лунуването, аз не съм способна на подобно приключение Embarassed.

feta cheese , и на теб успех Hug.

Мина нощното, имахме си работа в 2, 3 и 4 часа Rolling Eyes.Ама то си е така при нас.

Като се прибера ще видя какво показва кантарчето - чоплих слънчоглед снощи, дано не задържа вода Rolling Eyes.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

Общи условия

Активация на акаунт