Качествена дограма

• 302 084
  • 821
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Наложително ли е да сменяш цялата дограма - няма ли вариант да се поднови /свали покритието и лакира наново/ сегашната дограма? нали е ОК и ви върши работа? Кво като не е стъклопакет...

# 241
Това е проблемът- никой майстор не се занимава с подобна дейност- две години се скъсах да обикалям. Иначе дограмата е перфектна. А аз нямам и минутка свободно време, за да го направя сама.

# 242
Имаме алуминиева дограма,която вече е доста стара на 22 години,тя си е перфектна,но два стъкло пакета дадоха фира.Искам да намеря  фирма,за да ги сменя,но доста се колебая,защото наши приятели с дограма на три години имат същия проблем ,а фирмата е уж от най-добрите в бранша.Ще съм благодарна ,ако ме насочите!

# 243
Здравейте всички, цял ден ви чета иииииии така и не си избрах фирма, от която да поръчам дограма. Разбрах от кои да НЕ поръчвам и това е добре, тъй като се бях засилила по едни процентни намаления и едно 100% предплащане. Това ясно. Годе долу се ориентирах и за профили, стъкло пакети и т.н. Но голямото питане е коя фирма да ги монтира??? Моля, който иска от професионалистите (Северина, Миткоо) да пише на лични, ако не е удобно тук. Но наистина ми трябва конкретна фирма. Става дума за София. Благодаря ви предварително

# 244
Здравейте отново, аз се разочаровах от фирмата, която ни сложи дограмата. Строителите ни счупиха стъклопакет, при монтажа на третия етаж платихме на фирмата с дограмата нов стъклопакет. И вече повече от 3 м. чакаме да ни го монтират. Исках оферта за външни щори и комарници, като вече месец нямам пълна оферта, а имам само за първите 2 етажа. Все едно трябва да им се моля да им дам пари...

Сега се чудя за гаранцията на външни PVC щори. Харесах си една фирма, но гаранцията им не покрива механизма за вдигане и спускане. Това при всички ли е така?

# 245
Здравейте всички, цял ден ви чета иииииии така и не си избрах фирма, от която да поръчам дограма. Разбрах от кои да НЕ поръчвам и това е добре, тъй като се бях засилила по едни процентни намаления и едно 100% предплащане. Това ясно. Годе долу се ориентирах и за профили, стъкло пакети и т.н. Но голямото питане е коя фирма да ги монтира??? Моля, който иска от професионалистите (Северина, Миткоо) да пише на лични, ако не е удобно тук. Но наистина ми трябва конкретна фирма. Става дума за София. Благодаря ви предварително

Здравейте,
предстои ни ремонт на апартамента. Не е в бг и тук цените са доста високи. Препоръчайте ми добри фирми.

# 246
  • Пловдив
.

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 19:08 от *Бенджи*

# 247
Някой има ли отзиви от тази фирма?
http://www.cham1.biz/products.php?elem_id=161

# 248
Как да ти препоръчаме фирми извън страната?!  newsm78

Е Grinning за фирми в Бг става въпрос, нали пишем в български форум Mr. Green

# 249
  • Пловдив
.

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 19:09 от *Бенджи*

# 250
А апартаментът къде се намира? 

В Брюксел , гусин полицай Peace , но това не е от голямо значение, ще платим(ако може)командировка и ...на майстор от фирмата за монтажа.

# 251
  • Пловдив
.

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 19:09 от *Бенджи*

# 252
Не че нещо лично, но наистина ли ще ви излезе по -скъпо да си я поръчате там?  newsm78
Не мисля.
То командировката е най -малкият проблем. По -скъп ще е превозът на дограмата... Wink
Ти, мигача на нас остави Simple Smile Хубава дограма тук е мин 200€ на кв. м

# 253
Не знам, кой какво е правил, аз ще споделя моя опит. Аз си поръчах алуминиева дограма от висок клас - Алумил m11500 (близо 8см широк профил с термо мост, алтернативен има на фирмата етем Е75, както и има серия на алумил м11600), който профил може да носи 3-ен стъкпопакет до 130 кг на крило, стъклопакета е 46мм и всичките стъкла са специални топлопроводимостта му е 0,5, което е най-доброто, стъклата се казват планибел топ 1.0 най-външното и вътрешното (има вариант и едното да е Топ N+ или други в зависимост от нуждите), а средното се води кристал и е без желязо, за да е по-светло, защото покритията които изолират напалят малко светлината която влиза....дистанционера е от тип "топъл край" и би трябвало да има и гас аргон, защото съм го поръчал Simple Smile
Фирмата която използвах е софийска имат си сайт казва се Мухарски вижте сайта имат снимки на обектите който са направили, аз лично преди да си я поръчам ходих да гледам една кооперация която е правена с такава дограма Simple Smile
Стъклата са от фирмата Кристиан нейко, според мен, най-извесната фирма за стъкла и стъклопакети в софия.
И Кристиан Нейко правят дограма, но на мен ми излезе най-ефтино, да си поръчам дограмта и монтажа от Мухарски, а стъклата от КН. за 12кв дограма и 10 стъкла пратих към 4500лв миналата година. Това ми беше 2-ри път да поръчвам същата дограма, защото предния път попаднах на мошеници и сега имам една резервна дограма в гаража Simple Smile
В България климата се очертава да се затопля затова препоръчвам алуминиева дограма, ако ви е интересно питайте. Като най-добра алтернатива като оферта като характеристика прочетете характеристиката от сайта на ролпласт за серията "престиж". За да ви излезе добре сметката ви трябва добро проучване питане и да знаете какво искате. Получих оферти и за 8000лв.  Ако някой му трябва съвет да ми пише, като мога ще отговоря. Успех на всички, мошениците са много така че се пазете, мен се уж близки хора се опитаха да ме подлъзнат, защото си мислеха, че не разбирам и че няма да ги хвана ...

Измамите идват от там, че ти продават ефтин профил за скъп или ти слагат най-ефтиния обков, или че ти слагат хубав съклопакет, а ти монтират обикновени стъкла, както напвариха с мен, но цената беше като за най-добрите Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 20:11 от Toni YSS

# 254
Toni YSS нещо са те послъгали с това стъкло Планибел Топ 1.0 това си е така известното четирисезонно стъкло, дали е производство Чехия, Румъния или Италия все тая само наименованията се променят има къде къде по по най стъкла на пазара , просто са ти говорели едни суперлативи и са ти набутали стъклопакети които за нашия климат и наполовина да сложиш вършат същата работа .
А и други неща мога да ти кажа относно комбинацията на стъкла ама стига толкова.

Общи условия

Активация на акаунт