Качествена дограма

• 301 934
  • 821
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък си сложих Профилинк. Уж доволна, но не мина и една година и ми задуха от пантите  Shocked В гаранция си беше, но фирмата фалира  Mr. Green и няма кой да ми спре духалника  Cry
Някакви идеи  newsm78

Виж това: http://www.dograma.tv/Bul%20Profil%20remont%20na%20dograma%20i%20shtori.html    Peace  Интересно!  newsm78   

# 76
Аз пък си сложих Профилинк. Уж доволна, но не мина и една година и ми задуха от пантите  Shocked В гаранция си беше, но фирмата фалира  Mr. Green и няма кой да ми спре духалника  Cry
Някакви идеи  newsm78

Виж това: http://www.dograma.tv/Bul%20Profil%20remont%20na%20dograma%20i%20shtori.html    Peace  Интересно!  newsm78   

Само трябва да ти монтират допълнително панти и си готова.

# 77
старичка е темата, но сега му идва времето на нашия апартамент, та питам в ст.загора знаете ли къде работят с немски профили. аз изчетох много неща и разбрах за САЛАМАНДЪР, РЕХАУ, но за ШУКО, КЬОМЕРЛИНГ, VEKA, ТИСЕН-КРУП не открих къде се предлага. дано са написани вярно. надявам се разбрахте и ако имате инфо ще споделите и за работата на фирмите.  newsm78
Фирма Тони - Антон Демирев
И наистина не е само до обкова и стъклопакета, а и фирмата която монтира дали ще си свърши работата, повечето фирми за да дадат хубава цена като се пазари клиента спестяват от консумативи или слагат не това което искате .

# 78
Привет,
Миналата година поставихме в апартамента "Thyssen INOUTIC PRESTIGE 6 камерна система" и сме много доволни. Красива е на вид и в къщи е значително по-топло.
Тогава събрах оферти от поне 9 фирми.
Спряхме се на тази, по препоръка на строителни инженери. Обясниха ни, че дограмата е немска и е предпочитана в строителството, но не е рекламирана.
Цената, която платих за цветната 6 камерна дограма беше със около 200 лв. по-евтина от най- добрата офертата за 5 камерна бяла, която ми бяха предложили.
Ако изберете Thyssen няма да сбъркате.

# 79
старичка е темата, но сега му идва времето на нашия апартамент, та питам в ст.загора знаете ли къде работят с немски профили. аз изчетох много неща и разбрах за САЛАМАНДЪР, РЕХАУ, но за ШУКО, КЬОМЕРЛИНГ, VEKA, ТИСЕН-КРУП не открих къде се предлага. дано са написани вярно. надявам се разбрахте и ако имате инфо ще споделите и за работата на фирмите.  newsm78
Фирма Тони - Антон Демирев
И наистина не е само до обкова и стъклопакета, а и фирмата която монтира дали ще си свърши работата, повечето фирми за да дадат хубава цена като се пазари клиента спестяват от консумативи или слагат не това което искате .

Аз купих Thyssen от тази фирма http://www.triplastbg.com/index.php?f=prestige
Нямам забележки за монтажа. Миналата година предлагаха и обръщане на много добра цена.

# 80
Най-доброто е Блик,което го няма от 4 години на Бг-пазара.
В момента Hammer  е много добро предложение,а за Профилинк  Stop не се лъжете

# 81
Здравейте!
Ще сменяме дограмата и ни трябва съвет. Трябва да е наистина качествена, не търсим ниска цена. Спряли сме се на Саламандър, 5 камерна май е най-добре. Дайте съвет какви да са стъклата за да е топло и комфортно. Старата ни дограма е буквално пред разпад, затова до месец, два мислим да я подменяме вече. Близки ни препоръчаха стара и опитна фирма - Ника БГ. Не пестяли от никакви материали, коректни били, дано да е така. Освен за стъклата се колебаем и дали да слагаме первази отвътре и отвън, говори се, че вдигат много шум като вали дъжд, а сме с малко дете. Чудим се и кои комарници са най-добри, оказа се че имало различни видове - подвижни, неподвижни...
Ще съм благодарна ако някой сподели опита си.
Каква е цената на Саламандър? И като качество как е?

# 82
  • София
аз и на предните страници писах, че за мен Саламандър, Тисен и Кьомерлинг са най-добри. Ние сме със Саламандър 5 камерна и 4 сезонно стъкло в двете стаи и Ка-стъкло в останалите (според изложението). Много сме доволни.

# 83
аз и на предните страници писах, че за мен Саламандър, Тисен и Кьомерлинг са най-добри. Ние сме със Саламандър 5 камерна и 4 сезонно стъкло в двете стаи и Ка-стъкло в останалите (според изложението). Много сме доволни.
За северно изложение какво стъкло е подходящо?

# 84
КА стъкло , но ако дограмата не е хубав профил стъклата не играят кой знае каква роля.

# 85
  • Варна
КА стъкло , но ако дограмата не е хубав профил стъклата не играят кой знае каква роля.

Добре де, как можете да се изказвате така неподготвени!?!?! ooooh!
Пълни глупости са това!
К-а стъклото (нискоемисийното) е подходящо за северно изложение и ролята на профила далеч не е толкова важна. В крайна, сметка около 80 % от прозореца е стъкло, дали не е важно какво е?
Има много писано тук, потърси в темите, доста подробно е разискван въпроса.

# 86
Някой може ли даде отзиви за KBE ?

# 87
  • София
КВЕ=ниско ниво профил

"К" технологията е на повече от 10 години и е морално остаряла

високоенергийните стъкла/или разговорно 4 сезона/ са за предпочитане, цената е с 6 лв. на м2 по-висока, но вие не остъклявате фасади с хиляди метри, нали? всичко е важно за едно добро изделие - профил, стъклопакет, обков, изработка, монтаж, аксесоари, консумативи...и разбира се, поддръжка и правилна експлоатация.

# 88
  • Варна
КВЕ=ниско ниво профил

"К" технологията е на повече от 10 години и е морално остаряла

високоенергийните стъкла/или разговорно 4 сезона/ са за предпочитане

Категорично не съм съгласна. Дайте параметрите, по които сравнявате двете стъкла и ако може коментар. Иначе става изказване тип: "Моята дограма е много хубава..."

# 89
  • София
съжалявам, че ще разочаровам, но ще се въздържа от сравнение лично. има достатъчно информация в мрежата, поднесена от корпорации инвестирали милиони в развитие на технологиите, това не е мой продукт, а е и стъкло освен това, така че сравнението с моята дограма е най-хубава е неуместно. благодаря

Общи условия

Активация на акаунт