Качествена дограма

• 302 021
  • 821
  •   1
Отговори
# 135
  • София
По въпроса за щорите,аз вече ти казах,ние сме решили да сложим вградени Peace
То аз се бях засилила за капаци,но като ми казаха цените се отказах ooooh!

# 136
Здравейте момичета, аз наскоро сменях дограма в София и съм много доволна от фирма Рива елит. Преди да се спра на нея събрах няколко оферти. Тази фирма ми препоръча обаче и моя приятелка, която беше ползвала услугите и.
Когато ги повиках ми обясниха всичко като на лаик, щом успях да разбера, дадоха ми съвети за най-добро в моя случай, направиха ми оферта, в която имаше и извозване на старата и подмазване, аз така исках. После я реализираха и сега само се наслаждавам.
Аз лично ви я препоръчвам - бяха честни, работиха бързо и най-вече ЧИСТО. Peace

# 137
  • София
Таничка,някакво развитие?
Аз да питам,някой има ли отзиви за ф-ма Етиком ООД newsm78
дадоха ми най-добра цена за Саламандър,обаче не откривам никакви мнения за тях...

# 138
k@li , само гледах сайта на тази фирма Simple Smile Но не им пуснах запитване, че някак си Саламандъра остана на заден план. Но пък ако дават по-добра цена, ще взема да ги питам и аз.
Имам още няколко оферти. Сега почнах да се чудя за Тисен - не е лоша цената, която получих, по-ниска е от тези за Кьомерлинг. Фирмата е от Берковица, поради което малко се притеснявам откъм гаранционно обслужване. Но ми направи добро впечатление - човекът единствен ми се обади, за да ме попита какво мисля за офертата.

Въпроси към запознатите: какво ще кажете, Кьомерлинг или Тисен? Цената за Тисен е по-ниска и е за 32 мм двоен стъклопакет, а за Кьомерлинг е с 24 мм.
Има ли начин да съм сигурна, че стъклото наистина е 4 сезонно и че профилите са внесени от Германия, а не от Турция примерно?

Май на много посоки почнах да гледам и да се чудя още повече...

# 139
Четири сезонното стъкло е леко огледално
различава се от бялото веднага ама обикновен човек не знам дали ще различи, в смисъл който не работи в този бранш .
Какво като фирмата е от Берковица, ние като сложим дограма някъде подписваме договор с клиента, който дава 5 години гаранция и ако ще на другия край на света да е съм длъжна да отида да отсраня проблема в рамките на тези 5 години иначе КЗП веднага може да ми дойде на гости, ако клиента се оплаче   Peace

# 140
  • софия
Здравейте момичета,
Можете ли да ми помогнете с инфо за фирма, която може да ни изработи и монтира касетирани френски прозорци/врати. Дълго търсех из нета, но под "френски прозорци" ми излизаха резултати за  стъклени стени и ми отне доста време докато рабера че тези които искам се наирчали "касетирани".

Искаме едната стена, която е с размери 8 м. да я направим в такива прозорци до земята - ето за такива иде реч:
http://www.ka6tata.com/za-ka6tata/dograma/article/1042

Та можете ли да ме насочите към такава фирма или те всички правят такива, но просто не си го пишат в сайтовете!!!?

Благодаря ви предварително и се извинявам, че така нахлувам в темата! Peace

# 141
  • Варна
Това касетиране се постига с едни лайсни (шпроси), които се лепят върху стъклопакета. Доста трудоемко и скъпо удоволствие е. Не всички PVC системи предлагат такива, а и не всички фирми ги държат на склад. Един прозорец "Рехау" напр. се оскъпява двойно с подобен аксесоар. Зависи от растера, разбира се, но горе- долу това е порядъка.
За съжаление не мога да помогна с имена на фирми.

# 142
Аз пак изпаднах в чуденка. В рамките на 1 час говорих с две фирми. Според едните, ако искам да си сложа външни щори, то задължително комарниците трябва да не са вратичка, а от тези, дето се навиват отгоре и спускат (и които са доста по-скъпи). Според другите няма проблем да имам външни щори и комарници тип вратичка.

На кого да вярвам?

# 143
  • Варна
Няма нужда от вяра, а от малко пространствено мислене.  Grinning
Няма как да постна чертеж, но в общи линии- кутията на щорите (около 137 -165 мм височина) застъпва дограма, а тъй като комарника се отваря навън ще се удря в нея. Само статичен или ролетен комарник е изпълним в този случай.

# 144
Ясно. Просто не съм запозната с размерите на кутията на щорите.
А тези статични комарници, колко са статични? В смисъл мога ли да ги сваля целите, за да измия прозорците например или да ги прибера за през зимата, след което да си ги сложа отново? От една фирма ми обясниха, че заради температурните разлики е добре зимата да ги сваляме и прибираме.

# 145
Привет имам и аз едно питане...понеже ни предстои и на нас смяна на дограма. някой ще каже ли няколко думи за фирмите Трипласт и Си Пласт 1-положителни или отрицателни отзиви понеже съм се спрял на тези две фирми и профил Тисен !

# 146
Привет имам и аз едно питане...понеже ни предстои и на нас смяна на дограма. някой ще каже ли няколко думи за фирмите Трипласт и Си Пласт 1-положителни или отрицателни отзиви понеже съм се спрял на тези две фирми и профил Тисен !

За Трипласт вече казах - единствено от тях бях напълно пренебрегната, само те не ми изпратиха оферта. На другата фирма не съм попадала досега.

Ние се спряхме на Тисен, 5 камерна, троен стъклопакет с 4-сезонно, обикновено и К стъкло, обков Сигения, на първия етаж и на балкона секюрити обков. Искам да сложим триплекс, но ще видим дали ще ни стигнат финансите за него, че решихме сега да сложим и щорите.
Избрахме и фирмата, като приключи всичко ще дам отзиви, надявам се положителни Simple Smile

# 147
На мен ми отгожориха 30 мин след като им пратих меил  Thinking но сега като чета из форумите отзивите за тази фирма са малко противоречиви, доста недоволни има...

# 148
Такаааа сега да напиша два реда-поръчах от трипласт и съм доволен...изработка, монтаж ,консултация на момчето което доиде да вземе размери...нямам забележки към нищо...в уречения час дойдоха за размери, в уречения час дойдоха и за монтажа...аз лично съм доволен и не съжалявам че поръчах от трипласт въпреки негативните отзиви във форумите, сега ако някой очаква да се махне старата дограма за 10 мин. и да не падне и прашинка на земята Stop да продължава да си търси фирма за дограма...сега остава да видим и прехваления Тисен да ли си струва парите  Praynig

# 149
  • София
аз май съм казвала,ама пак да кажа-Много съм доволна от Тисен!

Общи условия

Активация на акаунт