Качествена дограма

• 302 199
  • 821
  •   2
Отговори
# 435
Да дам отзиви, в последствие си поръчахме Кьомерлинг от Юнипласт и останахме доволни.
Поне засега, прозорците изглеждат много добре. До последно се чудих дали да са фолирани отвътре в някакъв цвят, но избрах бели.
Отзивчиви, изпълниха всичките ми приумици и поне засега изглеждат наред, ще видим как ще са при дъжд и в по-студено време по-натам  Peace

Монтажа беше наред.

# 436
Каква е приблизително цената за външни ролетни щори на прозорец от три крила с приблизителни размери габарит - 1800/3000 - едно средно неотварямо и 2 отваряеми?

# 437
Здравейте на всички, казвам се Емил Кирилов и съм управител на фирма за дограма. Ако мога да ви помогна с нещо има 22 годишен стаж. Лоша дума за конкурент не очаквайте, мога да ви дам съвети или да ви помогна в нужда  свързана с дограма. Успех на всички в света на дограмите Simple Smile

# 438
Здравейте на всички, казвам се Емил Кирилов и съм управител на фирма за дограма. Ако мога да ви помогна с нещо има 22 годишен стаж. Лоша дума за конкурент не очаквайте, мога да ви дам съвети или да ви помогна в нужда  свързана с дограма. Успех на всички в света на дограмите Simple Smile
          Аз имам въпроси, свързан със "съпътстващите елементи" и ще бъда благодарна да ме ориентирате.
          Имаме комарник, който е на панти, а от другата страна се затваря с шнапер. Прозореца е със западно изложение и много скоро след монтажа шнапера се разхлаби, а при една буря открихме комарника в тревата пред блока. Съпругът ми успя да намери нови панти и шнапер, обаче радостта ни не трая и седмица - комарника отново си се отваря и от най-слабия полъх на вятъра. С две думи - препоръчайте ми качествен и стегнат шнапер, който да не се деформира от слънцето.
          Другия въпрос - от къде мога да си купя като резервна част декоративни капачки за хоризонтални алуминиеви щори пред стъкло. С годините пластмасата е остаряла и  вчера буквално се разпадна в ръката ми.
         ПП - тези щори са на дограма Кьомерлинг, нямаме никакви забележки към нея  Grinning

# 439
  • София
Здравей, Емил, и добре дошъл във форума!
Ще сменям дограма на южен прозорец, но пред него има много дълбока тераса и затова слънцето не го огрява. Всесезонно или К стъкло е по-добре да сложа?

# 440
Здравей, Емил, и добре дошъл във форума!
Ще сменям дограма на южен прозорец, но пред него има много дълбока тераса и затова слънцето не го огрява. Всесезонно или К стъкло е по-добре да сложа?
Щом не го огрява и обикновено стъкло става, но все пак сложете си К- бяло Ка 32 мм .

# 441
  • София
Благодаря за съвета.

# 442
Ще сменям дограмата и съм се спряла на Трокал, 5-камерна, троен стъклопакет. Правилно решение ли съм взела? Моля за мнения..

# 443
  • Бургас
Здравейте на всички, казвам се Емил Кирилов и съм управител на фирма за дограма. Ако мога да ви помогна с нещо има 22 годишен стаж. Лоша дума за конкурент не очаквайте, мога да ви дам съвети или да ви помогна в нужда  свързана с дограма. Успех на всички в света на дограмите Simple Smile
Ще се възползвам да питам. Апартаментът ни е изложение изток-запад. Ще остъкляваме терасите и се чудим какви стъкла да изберем. Казаха ни, че троен стъклопакет Ка стъкло-бяло - Четири сезона е най-добрата комбинация, като 4 сезона е външното стъкло. Това наистина ли е най-добрата комбинация? Стъклата на стаите, пред които ще са остъклените тераси същите стъкла ли да са или да са по-обикновени?

# 444
Добре дошъл във форума, Емил! Приятно впечатление прави, когато някой се представя открито и предлага съвети, а също така е добронамерен и с конкуренти. Ако имам въпроси, непременно ще се възползвам от предложението.

# 445
  • Варна
Здравейте,
Аз бих искала да попитам нещо и ще се радвам да ми отговорите. Simple Smile
Обмисляме да сложим PVC дограма на терасата, която е остъклена с винкел от 20 години. Тя също така ми е кухня, но си е отделна от стаята - не е усвоена. Изложението е южно. Общо взето от всякъде духа зимата и все едно съм на улицата, докато готвя, а лятото е около 48 градуса. Имам малко дете, което вече проходи и постоянно е след мен - не ми се иска зимата да излиза на такъв студ. Та... Идеята е да сложим PVC дограма, която максимално да НЕ пропуска студа през зимата, както и да задържа топлината, ако реша да оставя вратата на стаята към терасата отворена (за да се стопли и терасата). Също така - лятото да не става парник, както сега. Simple Smile Ако може и да е някоя не много скъпа дограма, понеже живот и здраве след няколко години се надявам да сменим жилището с по-голямо. На другата стая, която е без тераса дограмата е сменена, но не знам точно каква е нито тя, нито стъклопакета. Факт обаче е, че зимата става ужасен конденз. Иска ми се да избегнем и състоянието на конденз на терасата.
Какво ще ме посъветвате? Simple Smile

# 446
  • София
Здравейте, искам да попитам някой дали е поставял ПВЦ от Лукс пласт, профил  Кьомерлинг и дали е доволен?

# 447
Здравейте момичета, аз наскоро сменях дограма в София и съм много доволна от фирма Рива елит. Преди да се спра на нея събрах няколко оферти. Тази фирма ми препоръча обаче и моя приятелка, която беше ползвала услугите и.
Когато ги повиках ми обясниха всичко като на лаик, щом успях да разбера, дадоха ми съвети за най-добро в моя случай, направиха ми оферта, в която имаше и извозване на старата и подмазване, аз така исках. После я реализираха и сега само се наслаждавам.
Аз лично ви я препоръчвам - бяха честни, работиха бързо и най-вече ЧИСТО. Peace

Тъкмо довършиха и моята дограма от същата фирма. Много съм доволен и особено от работата и коректното отношение на управителя Росен Дешев, който работеше и по монтажа, а после сам дойде да направи и довършителните работи.

Аз също бих препоръчала Рива Елит! Един от факторите, с които собственика, Росен Дешев, ме спечели като клиент беше, че още от първата ни кореспонденция той се отнесе сериозно и професионално. Росен направи оглед, който не беше свързан с никакво заплащане или обвързване от моя страна. Той разгледа чертежите ми, обсъдихме всички варианти и направи план, който беше технологически изряден. Избрах Profilink, серия – Premiom, 5-камерна каса с 6 камерно крило. Дограмата ми беше готова за инсталация още след първата седмица. Самото инсталиране беше чисто. Росен също така изгради стеничка на балкона ми, която изглежда безупречно! Наистина имах късмет, че попаднах на човек с дългогодишен опит, който си изпипва работата.

# 448
Оф, и аз тук:(
Дилемата ми е меду качествена с две стъкла( кьомерлинг) и алупласт с 3!
Дали някой е поръчвал от Алдес-77? Някой има ли впечатлеия? Embarassed

# 449
  • Sofia

Здравейте, аз имам друг по специфичен въпрос.
Става въпрос за нов апартамент - инвеститора не е предвидим  отваряемост отгоре под ъгъл на нито един прозорец и на вратите и се чудя дали това в последствие може да се променя...

Общи условия

Активация на акаунт