Отговори
# 90
  • най-шареното място
Анди2, запази връзката с дъщеря си. Човек може да залита, но трябва да има къде да се върне. Ако покрай залитане загуби пристъна, нещата стават по-сложни.

Рязката промяна и на мен ми говори по-скоро за нещо таено и отпришщено, но това са подробности както и да стоят нещата. Бъдете си близки двете. Мъжете идват и си отиват на 18 обикновено, амайката си е майка. А ако неодобряваш връзката как й помагаш? Можеш да подкрепяш нея и въпреки връзката й. Сега сещам и за парите, които споменаваш. Каква причина има младо момиче да издърча 34 годишен мъж? Не ми е работа, но обикновено не е точно така. Хубаво е да има отношение към парите на тази възраст. Все пак очаква се той да работи, я тя да учи.

# 91
Мдаа... наистина вече е най-добре темата да се премести в Клю-то или в някой друг подфорум от рода на "Вземи си пуканки, седни на първия ред и гледай"  Grinning

Обичам ви
Съжалявам
Простете ми
Благодаря

bouquet

# 92
.Незнам как да го тълкувам,защото аз си бях определила обаждане по телефона,а така стана мал-
ко случайно със скайпа и не съм сигурна пак"
Виж какво,няма значение какво точно си определила,важното е ,че се е свързал с теб,а как това няма значение.Какъв по ясен отговор искаш.Извинявай ако звучи рязко не ми е това целта.Просто отстрани си личи ясно ,получила си своя отговор сега действай,да не изпуснеш момента.

# 93
  • Costa Rica
Мдаа... наистина вече е най-добре темата да се премести в Клю-то или в някой друг подфорум от рода на "Вземи си пуканки, седни на първия ред и гледай"  Grinning
Да си дойдем на думата Wink yes

Анди 2, слушай Бояна Naughty  NaughtyАз тактично ще си замълча.

Добро утро!
Вече си имам собствена мантра! И посвещение!

Как, откъде? Сподели.
Ако не е тайна, разбира се.

Лека, плодотворна и успешна седмица на всички Hug

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 11:22 от Делфина фон Ю.

# 94
Много Ви благодаря за отзивчивостта!
Мисля къде сбърках...?
Бояна,
и двете ми деца никога не са били мачкани.Баща им винаги е бил на път,а аз постоянно сама с тях.Имали са пълна свобода.Споделяли са винаги всичко с мен и добро и лошо.Голямата (сега е на 22),беше буйна,биеше се,играеше футбол,нямаше прегради за нищо пред нея.И днес е такава.Малката беше тихо,спокойно и уравновесено дете.За родителски срещи на едната казваха задължително да присъства родител,а на другата,че родителите няма нужда да ходят.Днес голямата казва,че не успява да познае сестра си.
Арт Мама,
аз същото се питам,защо го издържа?Той се смята,че трябва да работи,но не...От октомври е безработен.И най-лошото ,което тя ми каза,че са говорили и няма смисъл тя да учи,защото много вишисти са безработни.Щяла да учи за безработна(той и дава тези съвети)).
Вени,
аз също се безспокоя от забременяване,защото човекът има две деца от различни жени,а може да има и още но аз да незнам.Моята дъщеря е с него от септември,дори месец живя в тях.Ядосвах се,но не съм се карала или настоявала да се разделят,точно защото когато ти забраняват нещо,ще го правиш на пук.Казвах само,че този човек не е за нея.Бяха се разделили,тя го изживя много тежко.След бала,момъкът пак се появи и всичко започна отначало.Сигурно ще похарчат паричките и той ще отиде при друга.
mijjjka,
Ще опитам с тези техники,надявам се да намеря начин.Сигурна съм,че има такъв,но аз още не съм го открила.
БЛАГОДАРЯ Ви от все сърце момичета.Още веднъж успешна и красива седмица!!!

# 95
  • София
Много Ви благодаря за отзивчивостта!
Мисля къде сбърках...?
Бояна,
и двете ми деца никога не са били мачкани.Баща им винаги е бил на път,а аз постоянно сама с тях.Имали са пълна свобода.Споделяли са винаги всичко с мен и добро и лошо.Голямата (сега е на 22),беше буйна,биеше се,играеше футбол,нямаше прегради за нищо пред нея.И днес е такава.Малката беше тихо,спокойно и уравновесено дете.За родителски срещи на едната казваха задължително да присъства родител,а на другата,че родителите няма нужда да ходят.Днес голямата казва,че не успява да познае сестра си.
Като казах смачкана,нямах предвид непременно нарочно. По- малките сестри и братя често са в сянката на по- големите, особено ако големите са по- буйни, изявени. Има редица поводи, от ревност до чувство за малоценност, които смачкавт детето без някой да искал то да се смачка. Затова дадох идея ти да се посъветваш с подходящ специалист, защото в момента ти си склонна да премисляш, да анализираш и да търсиш решение. Такъв човек може да ти даде идеи как да подходиш, защото такива случаи са много чести и си имат рецепти за справяне. но ти си майка и отговорите са в теб. Всички останали могат само да помогнат да излязат, но от теб никой не би могъл да знае по- добре. Наистина се случва и в най- добрите семейства и при най- грижовните родители. Няма как да предвидим как ще се развие едно дете, какви кризи ще преживее, та често има и такива изненади. Кураж! Hug

# 96
  • София
Има някакъв емоционален дефицит момичето. Освен това, явно е имала и скрити комплекси - от "пухкаво и мекичко" момиченце, станало слабо и бледо...
Я по-добре вземи наистина иди на терапевт, за да се консултираш, защото пухкавите момиченца, които изведнъж стават бледи и слаби, могат да се окажат с по-тежък проблем от 30-годишно гадже с няколко наследника от различни жени.

# 97
Здравейте , извор на  моя позитивизъм!  bouquet Поздрав с една картинка.
Всички отговори са в нас , ако ги търсим другаде , това означава че не приемаме вече излязлите варианти.Подсъзнанието може всичко, те желанията ни са важни за нас , но Вселената или Бог е решил , кога е най-подходящо да станат. Ние хората, имаме сила, държим я в ръце , но има кой да я направлява. Naughty Често , когато се съпротивляваме на нещо то нараства ( Естер и Джери Хийкс).  Party Отпуснете се и дайте на Душата.

# 98
  • на острова на мечтите
Мдаа... наистина вече е най-добре темата да се премести в Клю-то или в някой друг подфорум от рода на "Вземи си пуканки, седни на първия ред и гледай"  Grinning

Обичам ви
Съжалявам
Простете ми
Благодаря

bouquet

newsm78
Leni _pld И аз не успях да вляза в Дриймланд newsm78Какво става?
Анди 2 ,имам приятелка, на която дъЩерята постъпи по съЩият на4ин и "замайването" и с този господин продължи около две години. Тя нито за миг не спря да се моли, но понеже не сме наблизо, тя живее в Берлин, не зная подробности. Успех Peace

# 99
 Hug Току - що попаднах на тази притча в нетлог -форум за позитивно мислене. Надявам се да ви е полезна.
Притча за Абсолютно независимата жена

Живеела Абсолютно Независима Жена. Преди около година станала тя такава - абсолютно независима. С което ужасно се гордеела.
Тя ставала веднага щом звъннел будилника и никога не се излежавала в леглото. Не пиела кафе или чай: тя дълго преодолявала зависимостта си от кофеина. И успяла, като заедно с това изключила от менюто си и всичко сладко, калорично и безполезно. Затова тя сутрин пиела вода и ядяла неподсладена и безсолна овесена каша.

Тя се разделила и с приятелките си, защото не искала да бъде зависима от тях. Отнасяла се абсолютно равнодушно към шопинга и никой не можел да я обвини в това, че е способна да загуби ума си заради някакъв лъскав парцал. Да, какъв ти шопинг! Тя и по мъжете не си губела ума. От както прогонила любимия си (за малко да изпадне в зависимост от него) минали много месеци.
 Казано на кратко, Абсолютно Независимата Жена чувствала, че още съвсем малко и...
скоро ще стане Идеалната Жена.

В събота сутринта от към вратата се чул шум. Отворила.
Зашеметена от умора, на прага стояла Котка.

Жената ахнала, като я видяла:
- Ти?! Но... Как така? Триста и четиридесет километра?!
- Вървях в продължение на година – Котката влязла вкъщи и уморено се облегнала до крака на стола.
- Защо?
- Липсваше ми! – вдигнала очи Котката. – Не мога да живея нито без теб, нито без нашия дом, нито без нашия мъж. Между другото, къде е той?
Но нали те изоставих при леля на село... Ти не се ли обиди?
- В началото да, - въздъхнала котката. – Но после ти простих. Разбирам те: ти толкова искаше да станеш независима...
- И станах! – гласът на Жената предателски потрепнал.
- Е, поздравления, - прошепнала Котката. – Какво да се прави. Ще си почина ден-два и ще си тръгна обратно.

През нощта Жената изплашено отворила очи – тя винаги се събуждала от някакво непонятно чувство за мъчителна и тъжна празнота в гърдите. Около сърцето й било хладно – сякаш някой бил включил вентилатор вътре в нея. По навик тя протегнала ръка за успокоение – и се натъкнала на топла козинка. Котката леко се размърдала под одеалото, наместила се под ръката и замъркала. Скоро хладният вентилатор в гърдите й изчезнал.
...Минали три дни. Жената се събудила и половин час се излежавала в леглото, след което се запътила към кухнята, предвкусвайки силното кафе с тъмен шоколад. После протегнала ръка към мобилния и задала на своя любим мъж най-важния въпрос: “Къде си?” – и това било поне за стотен път от вчера насам. След това си уговорила среща на кафе с приятелка. И изведнъж видяла Котката, седяща до вратата.
- Пусни ме, моля! – рекла тя.

- Отиваш ли си? – в очите на Жената заблестели сълзи. – Но сега аз не мога без теб!
- Успокой се, - рекла Котката. – Аз просто излизам да се поразходя, скоро ще се върна. Не затваряй вратата, моля те.
Независимостта не е отсъствие на зависимост, както ти си мислеше. Това е да знаеш, че вратата е отворена.

А също независимостта – това е щастие.
От това, че си имаш някой, заради когото си готов да изминеш 347 километра пеша.
И Котката прекрачила прага, ободрително усмихвайки се на Абсолютно Нормалната Жена...

PartyРадвам  , че споделих с вас.

# 100
Това е една много, много хубава притча. Благодаря  Hug

# 101
Благодаря за тази притча, blaugranas !   bouquet
 Доста ще трябва да си е препрочитам.

# 102
  • София
И аз така - много на място!

# 103
Поздрави на всички добронамерени същества в темата!   bouquet
 Корал твоите постове винаги зареждат позитивно и вдъхват много много надежда и желание за достигане на нови успехи  и реализиране на нови мечти! Благодаря че споделяш с нас!

Пожелавам на всички, които четат  и пишат в темата да усещат в себе си повече щастие, повече любов това като бумеранг ще ви върне същото в по-големи количества, това топи прегради, бариери, и отваря нови врати в живота, или поне при мен е така  Grinning!

Желая ви прекрасна седмица!

# 104
  • морето, сините вълни...
Вчера имах проблясък на предчувствието. Естествено не го разбрах или по скоро не му се доверих. Беше странно .... премина като плуваща рибка, мигна лампичка и .... отмина. Понеже беше лошо предчувствие, дори не се опитах да догоня рибката. Напротив - гордо си казах - ето така трябва да ги оставям да са си "просто мисли" и да не им давам хляб и сол, да не обсъждам тяхната поява....
Оказа се, че е трябвало да скоча и да хукна (в буквалния смисъл). ....
Но въпреки всичко съм Благо-Дарна.
Благодаря за възможността да изпитам интуицията и предчувствията си.
Благодаря за възможността да опозная себе си.
Благодаря, че се случи това, защото знам че ще е урок и за двама ни.
Благодяра, че са бдяли над нас - над мен и над детето ми.

Общи условия

Активация на акаунт