Отговори
# 525
Някъде по книгите бях чела за жена със същия проблем,дело което се проточвало вече 5 години,обаче не се сещам точно какво беше ако го намеря къде беше ще напиша.
Миличка по телефона трудно се върши работа,не можеш да повлияеш на човека така както ако сте лице в лице.Когато завърших училище и аз се обадих на такава обява много исках да работя това което се предлагаше,но ме отрязаха,не бях завършила това ,но имах опит както и да е всяко зло за добро. Hug обичам ви

# 526
Поздрав от мен!

http://vbox7.com/play:96216f42

От къде мога да изтегля Тайната?
Филма или книгата?

# 527
И двете... Embarassed

Филма го открих, но ми трябва съответната програма, сега ще инсталирам...

# 528
От къде мога да намеря книгата "И няколко червени рози" на Джефри Дивър?

# 529
Поздрав от мен!
Този филм даде старт на моята промяна:) Аз го гледам директно в vbox, там е на 4-ри части.

# 530
Поздрав от мен!
Този филм даде старт на моята промяна:) Аз го гледам директно в vbox, там е на 4-ри части.
Хубаво е да чувам такива неща!  bouquet Дай примери(ако искаш)от живота ти, които е променил... Hug
Между другото, каква беше историята на този филм...нещо ангели ми се въртят в главата... newsm78

# 531
Може ли да ми пратиш линкове. Praynig

Няма да дочакам да се прибере любимият, че след преинсталирането на компютъра една сносна програма нямам #Cussing out

# 532
  • Universe
Въпроса ми е защо така се получава-мисля положително, ПОВЯРВАХ че съм започнала там работа, а бе въобще отвсякъде изпращам положителни вибрации, а накрая ми зашлевяват шамар.....ей тва не мога да си обясня...

И кой ти каза, че всичко е загубено  newsm78

Стралайт беше се явила на едно интервю, според нея нямаше да стане, а сега вече е на нова работа Heart Eyes

А може Вселената да ти е подготвила по-добра работа  Hug Продължавай да си изпращаш вибрации, не позволявай във вибрационният ти балон да покълнат съмненията.

Иди на място   bouquet

Ето нещо много мотивиращо - историята на Джон Пол ДеДжория

Хубав ден ви желая  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И седмица - също  Hug

# 533
 Привет, Слънчеви момичета и момчета! Hug Heart Eyes

# 534
# 535
  • София
Здравейте мили момичета!

Прочетох всичко за писането на желания по време на новолуние и по време на най-мощния период, но нещо се обърках. Двете изречения по-долу не ги разбирам. Кои са мощните дни? Кой период се има предвид.

• НЕ ПИШЕТЕ повече от 10 желания на всеки мощен ден. ИЗЧИСЛЕТЕ НАЙ-МОЩНИЯ СИ ПЕРИОД в сайта на Жан Спилър

• ЗАПИШЕТЕ повече от 1 желание на всеки мощен ден. ИЗЧИСЛЕТЕ НАЙ-МОЩНИЯ СИ ПЕРИОД в сайта на Жан Спилър

Относно най-мощния период, разбрах, че може да се пише всеки ден желания или греша. Изчислих,че моят мощен период е от 22 юни до 22 юли.

Благодаря предварително и хубава вечер.   bouquet

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 21:22 от Петяя

# 536
Въпроса ми е защо така се получава-мисля положително, ПОВЯРВАХ че съм започнала там работа, а бе въобще отвсякъде изпращам положителни вибрации, а накрая ми зашлевяват шамар.....ей тва не мога да си обясня...

И кой ти каза, че всичко е загубено  newsm78

Стралайт беше се явила на едно интервю, според нея нямаше да стане, а сега вече е на нова работа Heart Eyes

А може Вселената да ти е подготвила по-добра работа  Hug Продължавай да си изпращаш вибрации, не позволявай във вибрационният ти балон да покълнат съмненията.

Иди на място   bouquet

О, даа! Изобщо недей да отписваш нещата, но също така недей да ги пренатягаш.
Моята първоначална идея беше за работа в същия сектор, но в друга фирма да кажем Х - пуснах над 10 СВ-та там. Не ми се обадиха, но това изобщо не ме е притеснявало, защото започнах да си конкретизирам и избистрям критериите, на които да отговаря работата ми, а не конкретната фирма, в която да започна. Съвсем мимоходом по едно време си казах - е, хубаво де, като не става в Х, може пък и в У да се отвори място, но без никакви резерви, очаквания и т.н.
Готвих се за интервюто в У, където наистина се отвори място и ме поканиха на събеседване. Готвих се, ама не се доготвих ... въпреки всички визуализации нещата преминаха по коренно различен от очаквания от мен начин. Бях много недоволна и разочарована от себе си, даже не ми пукаше за работата вече - от всякъде я отписах  и пак пуснах СВ в Х.
След известно време обаче ми се обадиха от У за второ интервю - направо си глътнах граматиката. Най-интересното беше, че всичко мина по мед и масло, а докато съм била там с изключен звук на телефона са ми се обадили и от Х.
Така че мило Нинче, изобщо не го мисли - има кой да се погрижи за това нещата да се развият по най-добрия за теб начин! Мисли добро и добро ще ти се върне! Hug

# 537
Благодаря ви момичета! Heart Eyes Невероятна енергия ми изпращате по този начин.Продължавам да се самонавивам. Mr. Green
Днес получих още един знак....да речем получих в пощ.си кутия снимка на колата която искам! HugСега си я гледам и знам че ще е моя!

# 538
  • Universe
Здравейте мили момичета!

Прочетох всичко за писането на желания по време на новолуние и по време на най-мощния период, но нещо се обърках. Двете изречения по-долу не ги разбирам. Кои са мощните дни? Кой период се има предвид.

• НЕ ПИШЕТЕ повече от 10 желания на всеки мощен ден. ИЗЧИСЛЕТЕ НАЙ-МОЩНИЯ СИ ПЕРИОД в сайта на Жан Спилър

• ЗАПИШЕТЕ повече от 1 желание на всеки мощен ден. ИЗЧИСЛЕТЕ НАЙ-МОЩНИЯ СИ ПЕРИОД в сайта на Жан Спилър

Относно най-мощния период, разбрах, че може да се пише всеки ден желания или греша. Изчислих,че моят мощен период е от 22 юни до 22 юли.

Благодаря предварително и хубава вечер.   bouquet

Най-мощният период НЯМА ВРЪЗКА С НОВОЛУНИЕТО , а се определя от рождената дата, часът и мястото на раждане. Според Жан Спилър това е индивидуален "астрологичен период, който продължава от 3 до 5 седмици всяка година, когато имаме достъп до най-мощните енергии и записването на желания през този период действа най-силно. Добре е В НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА ДА СИ ГО ОГРАДИТЕ В КАЛЕНДАРА, за да не го забравите - ИЗЧИСЛЕТЕ ГО ТУК
ПО ВРЕМЕ НА НАЙ-МОЩНИЯ ПЕРИОД СА ВИ ПОЗВОЛЕНИ ДО 40 ЖЕЛАНИЯ И МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ, докато Слънцето транзитира през Вашия 11 дом.

ЗАПИШЕТЕ повече от 1 желание на всеки мощен ден

НЕ ПИШЕТЕ повече от 10 желания на всеки мощен ден"

Следователно -  дневно могат да се пишат от 2 до 10 желания, докато ти станат общо 40, защото такава е бройката  на желанията през най-мощния период.

А от мен късмет, Петяя    bouquet

# 539
здравейте момичета от доста време следя темата ,но досега не съм писала.Но сега чувствам ,че ми е нужна помощ и че сама трудно се справям  ето за какво става въпрос :от скоро смених работата си в съвсем нова сфера от производство на дамско облекло в хранително производство.Чувствам се несигурна ,слаба постоянно ме завладява едно чувство на тревожност,а аз си мислих че съм силна и че няма какво да ми се опре да ама не било така.Незнам дали е от това че новата работа е на смени или просто нови хора ,нова обстановка ,но постоянно ми се въртят едни такива странни мисли ,завладяваме един страх незнам как да се справя с всичко това,опитвам се да мисля положително,настройвам съзнанието че може да се справи и с това изпитание,но ми е доста трудно моля ви ако можете ми дайте съвет.

Общи условия

Активация на акаунт