Отговори
# 540
  • София
lenny_pld,

благодаря, разбрах, какво се има предвид.

Хубав ден!   bouquet

# 541
doroti1 Повтаряй си наум- Обичам те/ към себе си, към всички около теб/, вибрацията се сменя и ще се усетиш много по-спокойна Simple Smile Успех ! Просто и лесно Simple Smile

# 542
  • София
Аз сложих преди доста време - поне месец, Пеликана и миналата и тази седмица бях да първо и второ интервю, да видим какво ще стане. Не съм се вторачвала, само една нощ като се събудих го мислих, но беше повече страх от промянта и защото все пак си е стрес.

# 543
  • София
Пак имам въпрос. И за най-мощния период ли важи правилото за червен химикал, дата на желанията и всичко останало като при новолуние.
Може ли всеки ден да пиша същите желавия, докато приключи периода, или не ?

Хубав ден.

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 16:32 от Петяя

# 544
  • Universe

Американски форум : питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум : питаш нещо и теб те питат.
Български форум : питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

hahaha hahaha hahaha

# 545
  • I want it all and I want it now.

Американски форум : питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум : питаш нещо и теб те питат.
Български форум : питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

hahaha hahaha hahaha

Joy
 Съжалявам,че спамя но тава е  Joy
Преди малко в руския форум прочетох за това как да имаме пари в портмонето.  Това, може да стане като си напишем на зелено листче с зелен химикал,молив някакво пожелание.
Аз имам ....... пари в портмонето.  Паричния поток не спира да постъпва. Действало безотказно. Сега ще го пробвам.

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 18:27 от syn

# 546
И нещо по темата. Simple Smile

За тези, които не знаят Джокович, това е номер едно тенис играч при мъжете в момента в света. Преди няколко дена спечели първата си титал на Уимбълдън. За цялата година до сега има една единствена загуба. Всички други мачове завършват с победа. На интервюто преди да спечели поредната победа на Уимбълдън го запитаха какво значи това за него. Думите му бяха, че от дете е визуализирал как играе на финала на Уимбълдън. Години по-късно мечтата му е вече реалност! Запитаха го и какво се е променило тази година с играта му, за да започне да му носи толкова много победи. Човека каза, че нищо съществено не е променил като стил а игра или техники. Просто най-накрая е повярвал, че може да печели дори и срещу най-добрите играчи в света. Пожелавам на всички да имат такава вяра.  Heart Eyes

# 547
Ох, преди няколко дни се помолих на ангелите да ми дадат някакъв знак относно мой проблем...е оттогава насам не спирам да виждам постоянно числото 44! Моля, ако някой знае къде мога да видя значението на числата, да свирка ooooh! В ангелската нумерология има, но там е за три четворки, незная дали е същото.

За тези, които не знаят Джокович, това е номер едно тенис играч при мъжете в момента в света. Преди няколко дена спечели първата си титал на Уимбълдън. За цялата година до сега има една единствена загуба. Всички други мачове завършват с победа. На интервюто преди да спечели поредната победа на Уимбълдън го запитаха какво значи това за него. Думите му бяха, че от дете е визуализирал как играе на финала на Уимбълдън. Години по-късно мечтата му е вече реалност! Запитаха го и какво се е променило тази година с играта му, за да започне да му носи толкова много победи. Човека каза, че нищо съществено не е променил като стил а игра или техники. Просто най-накрая е повярвал, че може да печели дори и срещу най-добрите играчи в света. Пожелавам на всички да имат такава вяра.  Heart Eyes

Прекрасен пример отново за силата на подсъзнанието и че няма невъзможни неща, стига само да повярваме в себе си! Всичко зависи единствено и само от нас!!

# 548
  • Universe
Пак имам въпрос. И за най-мощния период ли важи правилото за червен химикал, дата на желанията и всичко останало като при новолуние.
Може ли всеки ден да пиша същите желавия, докато приключи периода, или не ?

Хубав ден.

Както съм писала "Правилата за движение остават същите" като при новолунието Peace

За пръв път чувам, че трябва химикалът да е червен  Shocked (но може и да не си спомням Thinking)

Толкова ли нямаш 40 желания, та ще пишеш всеки ден едни и същи  newsm78 Ако така те влече, обаче, пиши си ги Hug Heart Eyes

Ох, преди няколко дни се помолих на ангелите да ми дадат някакъв знак относно мой проблем...е оттогава насам не спирам да виждам постоянно числото 44! Моля, ако някой знае къде мога да видя значението на числата, да свирка ooooh! В ангелската нумерология има, но там е за три четворки, незная дали е същото.

44 - Ангелите ви дават допълнителна подкрепа, любов и утеха в този момент. Можете да ги молите за всичко. Чуйте съветите им с помощта на интуицията си

# 549
здравейте момичета от доста време следя темата ,но досега не съм писала.Но сега чувствам ,че ми е нужна помощ и че сама трудно се справям  ето за какво става въпрос :от скоро смених работата си в съвсем нова сфера от производство на дамско облекло в хранително производство.Чувствам се несигурна ,слаба постоянно ме завладява едно чувство на тревожност,а аз си мислих че съм силна и че няма какво да ми се опре да ама не било така.Незнам дали е от това че новата работа е на смени или просто нови хора ,нова обстановка ,но постоянно ми се въртят едни такива странни мисли ,завладяваме един страх незнам как да се справя с всичко това,опитвам се да мисля положително,настройвам съзнанието че може да се справи и с това изпитание,но ми е доста трудно моля ви ако можете ми дайте съвет.

Всичко е въпрос на време, все още не си свикнала с обстановката.Когато това се случи, няма да имаш никакви грижи - само ти трябва няколко месеца търпение.

# 550
  • Universe
здравейте момичета от доста време следя темата ,но досега не съм писала.Но сега чувствам ,че ми е нужна помощ и че сама трудно се справям  ето за какво става въпрос :от скоро смених работата си в съвсем нова сфера от производство на дамско облекло в хранително производство.Чувствам се несигурна ,слаба постоянно ме завладява едно чувство на тревожност,а аз си мислих че съм силна и че няма какво да ми се опре да ама не било така.Незнам дали е от това че новата работа е на смени или просто нови хора ,нова обстановка ,но постоянно ми се въртят едни такива странни мисли ,завладяваме един страх незнам как да се справя с всичко това,опитвам се да мисля положително,настройвам съзнанието че може да се справи и с това изпитание,но ми е доста трудно моля ви ако можете ми дайте съвет.

Пробвай  Самостоятелно прилагане на ПОВЪРХНОСТЕН ПЕАТ  

Процесът се прилага към текущи и скоро появили се проблеми, не към стари и закостенели.
1.физическа болка
2.печал
3.главоболие
4.травма
5.гняв
6.страх
И при други ментални и емоционални страдания.

Още можеш да пробваш Deep PEAT-4 е уникален, как да кажа, СКАЛПЕЛ, с който за минутки дадена наситена със силни  емоции случка , избледнява...

Deep PEAT-4 - ето 2 клипа на РУСКИ (ГП-4)  [/b] Превод на клиповете - ТУК

- 2 част Peace

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 22:54 от lenny_pld

# 551
  • Бургас
Момичета, след два дни имам много тежък изпит, мислите ли, че ако визуализирам любимите си няколко въпроса, ще се паднат точно те. Има ли техника за успокояване преди изпит, че нещо много съм се вторачила в това и мисля само за него. Или да пробвам с Хоопонопоно.

# 552
44 - Ангелите ви дават допълнителна подкрепа, любов и утеха в този момент. Можете да ги молите за всичко. Чуйте съветите им с помощта на интуицията си
[/quote]
Олее Лени благодаря ти от сърце!  bouquet Вярвам, че скоро молитвите ми ще бъдат чути Hug А аз продължавам да виждам числото постоянно и навсякъде!! #Crazy

# 553
  • Бургас
Момичета баща ми е болен и една буца ми е заседнала в гърлото и едни мисли  Sad

# 554
  • София
GICKA, тази тема е точно обратното на изречението- обърни го Въпреки, че баща ми е болен... на първа страница има поне 10 техники, които може да използваш- ТЕС, Майкъл Лоизиър...

Общи условия

Активация на акаунт