Отговори
# 600
Здравейте момичета и момче,
Точно в момента имах голяма нужда от вас. И ето че Лени персонално ме е поздравила. Благодаря Лени!
Преди 2-3 странички бях задала въпрос, на който индиректно Десс е отговорила преди малко с описанието за Балансирания оптимист, отново благодаря!

Вени мисля, че сърцето ти най-добре знае отговора на твоята дилема, там е ключето, пък и съм сигурна ,че в крайна сметка нещата ще се развият по най-добрия начин за теб. Успех!
Прекрасен ден на всички  Hug

# 601
  • Бургас
sladurka, lenny_pld ,Благодаря ви. Да визуализирах, даже си представих, как дописвам точно тази тема и благодарих на ум на Вселената, че е отговорила на молбата ми. Така, че визуализацията действа на 100%. Щом от толкова много въпроси, тази тема ми беше любима и се падна....когато фактите говорят и Боговете мълчат. Много съм щастлива.

# 602

ЛуАн, зачетох се в линка ти.  Hug  Винаги съм се чудела, как да избегна лошите мисли... Не успявам все още. Има ли някой по-напреднал?

Ще добавя към отговорите на останалите една препоръка от Джон Кехоу.

Цитат
Може би бихме се отнасяли с повече внимание към своите умствени процеси, ако зад всяка мисъл, в зависимост от характера, получавахме или плащахме по един долар. Отчитайки, че всеки ден в нашия мозък възникват хиляди мисли, това предложение изглежда доста примамливо. Представете си счетоводство, което води отчета за всяка една мисъл и отбелязва, коя от тях ви носи печалба, а коя- загуба. Всички биха започнали по най- внимателен начин да контролират или да насочват своите мисли, с въодушевление пораждайки носещи печалба и старателно избягвайки влечащите след себе си разходи

# 603
Искам да благодаря на syn,Desss и inqi за подкрепата и поучителните истории,много ми помогнаха.Искам да се извиня на mijjjka,че реагирах така,просто този ден негативната енергия ми дойде в повечко.Иначе от части е права.

# 604
  • I want it all and I want it now.
Почти е време за нова тема. Да завършиме весело тази.

"Смехът е заразителен, "прихващаш" го като грипа. Когато срещна някой, който ми се усмихва, тутакси предавам усмивката по-нататък. Хиля си се открито и видя ли насреща, че хората ми се усмихват, вече знам, че съм забелязан. Така една едничка усмивка може да обиколи света и всеки да си вземе от нея като от несметно съкровище. Ако и ти сега се усмихваш, накарай и другите да го почувстват. Започни епидемия и "зарази" целия свят. Всеки има нужда от усмивка!!!"

Усмихвайте се когато се събудите
Усмихвайте се когато ви подаде ръка приятел
Усмихвайте се ....

# 605
Ще добавя към отговорите на останалите една препоръка от Джон Кехоу.

Цитат
Може би бихме се отнасяли с повече внимание към своите умствени процеси, ако зад всяка мисъл, в зависимост от характера, получавахме или плащахме по един долар. Отчитайки, че всеки ден в нашия мозък възникват хиляди мисли, това предложение изглежда доста примамливо. Представете си счетоводство, което води отчета за всяка една мисъл и отбелязва, коя от тях ви носи печалба, а коя- загуба. Всички биха започнали по най- внимателен начин да контролират или да насочват своите мисли, с въодушевление пораждайки носещи печалба и старателно избягвайки влечащите след себе си разходи

Ах, колко прагматично изглежда! Да взема да пробвам със стотинки и да видя колко ще събера за един ден. Embarassed

Лени,   bouquet! Прекрасна тема! Въобще, днес получих мног отговори на въпроси, които съм си задавала от години насам. Благодаря ви!

# 606
  • София
Момичета, интервюто ми в настоящата работа мина супер и ако беше малко по-рано въобще нямаше да търдя друга - оставам!

# 607
Момичета, интервюто ми в настоящата работа мина супер и ако беше малко по-рано въобще нямаше да търдя друга - оставам!

Вени, чистито!  Hug Само хубави неща да се чуват!  да се чувстваш отлично, доволна от всичко в работата си! Успех!   bouquet

# 608
  • София
ДОБРО УТРООО!

По едно кафенце за разсънване?

Днес времето ще е прекрасно. От сутринта ми е едно такова хем отпуснато, хем ми се иска да свърша много неща. Ще видим накрая какво ще стане  Simple Smile

Вени*, не разбрах нова работа ли започваш или оставаш на старата?
Каквото и да правиш, където и да работиш, пожелавам ти успех! И дано да е за добро. (как само се изразих, като баба Хайрие от Листопада Joy)

# 609
  bouquet
записвам се да ви следя

# 610
  • София
На старата, реших го след интервюто/ това са едни годишни разговори, в които си споделяме каквото ни вълнува, предшествани с атестации/. Но после ме нападна едно безпокойствот..направо се уплаших да не е лошо предчувствие или сигнал за неправилно решение, но...след един разговор с едни човек ми мина.

Имате ли човек, който да ви освобождава от съмненията, напрежението и пр. дори само като поговорите?

# 611
Имате ли човек, който да ви освобождава от съмненията, напрежението и пр. дори само като поговорите?
За щастие имам. Честито и от мен за успешното и интервю и правилния избор за теб!

# 612
За щастие имам. Честито и от мен за успешното и интервю и правилния избор за теб!
И аз имам, дори не един - me, myself and I  Grinning

# 613
  • София
И аз имам, дори не един - me, myself and I  Grinning

Joy Starlight', напълно достатъчно!

# 614
  • София
 newsm10 Ей, това е да си си самодостатъчен!

Общи условия

Активация на акаунт