Отговори
# 630
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте,момичета!  love001 didiela препоръча темата в една друга тема и реших да погледна.И резултата е:-най после се почувствах съвсем в свои води,много и благодаря  newsm51и ако нямата нищо против ще остана тука!!От сутринта съм зарязала работата и чета smile3529 и не мога да се откъсна,защото все теми дето ми са интересни и.....нали записвам и изчезвам!До довечера!!Хубава и спорна седмица на всички пожелавам!!! smile3525 smile3525 smile3525
Добре дошла, заповядай при нас и ще видиш колко ни е слънчево  и позитивно!
"Колкото сме повече, толкова повече .." Hug

# 631
благодаря Рози и рози така ще направя  Heart Eyes

# 632
"Колкото сме повече, толкова повече .." Hug

Добро утроооооооооооооооо

# 633
  • София
Добро да е!  Wink

В тези жеги се успивам много, все ми се спи....
Усещам се, че пия вече по 3-4 кафета, а това не е добре.

Знаете ли кога се излизаше от Сатурновата дупка? Че в момента съм нагазила там с двата крака. Веднага след р.д. ли?

# 634
rainbow, ще изкажа една много еретична мисъл - излизаш в мига, в който теглиш една на всичко отрицателно и си самоизгрееш слънце в душата....

Това ти е от мене

# 635
  • София
Вени,пожелавам ти много успехи на старото место.  bouquet

Май ще се окаже, че моето оставане ще проправи път нагоре на някои колежки. Е, и мен ще обогати, защото ще ме снабди с нови фирми.

# 636
rainbow, ще изкажа една много еретична мисъл - излизаш в мига, в който теглиш една на всичко отрицателно и си самоизгрееш слънце в душата....

Това ти е от мене

Време е и аз да тегля една, че от известно време съм се самодепресирала с едни мисли и глупости и сама си създавам главоболия.От днеска край!   bouquet

# 637
Beloved, от днеска НАЧАЛООООООООООООООО

# 638
Няма проблем, има само нови възможности!!!

# 639
Здравейте! newsm10Beloved  и от мен един цитат,който днес ме впечатли и мисля,че е много верен:
 из "Най-големият успех на света" от Ог Мандино)

Прави най-доброто, което можеш в нещата, в които си най-добър, и в душата си ще знаеш, че си НАЙ-ВЕЛИКИЯТ УСПЕХ НА СВЕТА!
  bouquet

# 640
  • София
Рози и рози , благодаря!

И двете картини са страхотни (едната вече ми е на десктопа).
Права си за излизането от дупката, май най-важното е да си решиш сам, че си излязъл.

# 641
Момичета, Дес и там който повлече крак с вдигането на ръцете (май Клонка  Embarassed),

Днес даже аз вече теглих една на положението, наревах се едно хубаво (което за съжаление се изразяваше вместо в облекчаващи вихрени огнени магарешки звуци в едни тежки големи детски сълзи, които капят капят - добре че са прозрачни, че иначе бетер щях да си лекьосам бялата риза  Laughing Laughing) и после се заех да понаправя малко пускане към Вселената. Да са живи и здрави хората, които в тези 12 години ми дадоха достъп до знанието и поне имам арсенал от инструменти.... Осъзнах, че аз просто вече съм пълна хахавелница да смятам, че сама е необходимо да повлиявам кое как и защо. Явно е време да се смиря, да се заема да работя в посока освобождаване от тъпия контрол и да повярвам. Просто да повярвам в силата на Вселената да се случи най-доброто за мене и в това отношение. И за мене има светлина. Благодаря, че изчетохте тази женска дивотия с усмивка Heart Eyes Щастлива съм, че ви имам до себе си и ще се радвам на някоя добра дума. Прегръщам ви!

# 642
  • София
Нещо ме цапна мене Сатурн след РД.  ooooh!
/Е преди него три пъти си порязвам дълбоко все един и същи пръст, ама това не го броя./
От сутринта ми е едно ревливо, нервно. Преди малко си изкарах акъла - прочетох за тежка катастрофа по пътя, по който минават днес мъжа ми и щерката с колата и изпаднах в паника направо. Слава Богу нищо им няма на тях. Още треперя. ooooh!
Да се маха този Сатурн, че иначе аз ще го наритам.

# 643
  • София
Това със Сатурн нещо не го разбирам - нали на 7 или 9 години беше действа, не всяка година?

# 644
Аз преди 10-тина дни тотално вдигнах ръце, очаквах апокалипсис честно казано, обаче изключително съм изумена от разни на пръв поглед дребни нещица, които започнаха да се случват:
- спокойна съм, няма го това бясно напрежение нещата да станат веднага и на мига, това частично го отдавам и на капките на Бах, които пия и с тях работя в момента точно за нетърпението си;
- както си вървях преди 2 дни видях една сграда, която съм подминавала хиляди пъти напът за офиса ни, внезапно ме цапардоса идеята, че бих искала да работя там, като стигнах в офиса, веднага проверих в интернет, че се занимават с неща, които са ми интересни и сега имам нова "налудничава" идея скоро да работя там, макар че нямам грам квалификация за тях де  Mr. Green
Положителното е, че вече поне имам 0,00001 % идея с какво искам да се занимавам, досега доста години цикля и карам по инерция.
-внезапно атмосферата в офиса ни спря да ми се струва нетърпима;
-нито едно желание не ми се изпълни от последното новолуние, нито от картата на желанията, но най-фрапиращото беше, че една вечер се замислих и установих, че май повече се притеснявам да не би да се изпълнят  Cry
С две думи, не знам какво става, обаче се оказа, че като вдигнеш ръце, не се умирало де Mr. Green
Клонка, както винаги си права  Hug

Общи условия

Активация на акаунт