МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 109 988
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Привет момичета!
Ние се завърнахме от родопски туризъм, примесен с гръцко моренце. Този път бяхме голяма компания, с много деца, цели 12 внука. Празнувахме няколко рожденни дни, отново правихме голямаааата семейна снимка. Изкарахме си страхотно!
Сега се готвим за голямото пътуване. Тъй като вече съм безработна, което ми е много странно все още, съм налице за срещичка, ако има желаещи.
Поздрави на всички! Hug

# 256
  • Бургас
Здравейте,от доста време ви следя и ми се иска дай боже всичко да е наред,за да се включа и аз при вас.Чакам трето дете в началото на септември,стискайте палци всичко да мине благополучно,да се роди живо и здраво детето ми,че ми е едно свито.Само се разписвам сега за кратко,дано после да е за постоянно.Чао и поздрави от Бургас!

# 257
  • София
Наде, добре звучиш, дано всичко мине безпроблемно с пътуването! Кога ще заминавате?  Hug

slavka70, стискаме палци и ще чакаме да се похвалиш и да разказваш повече за вас!  Hug

Аз пак съм се размазала от кеф с една купа смокини в скута...Неописуемо блаженство е обхванало мозъка ми. Нежната сладост на меките плодчета ме връщат в късните лета по созополските улици, хладинката и дългите сенки по залез слънце...Или на село, в безгрижните детски лета, когато всеки ден проверявахме, покатерени измежду листата на смокиновото дърво колко узрели смокини има, та да ги лапнем... Или с баба край печката, от която се носи аромата на смокиново сладко и немирните ни ръчички лепнат, понеже всичко трябва да се пробва преди да се прибере за зимата. Grinning

Намерете си някое сладко бягство за уикенда и всичко най!  Heart Eyes

# 258
Ах, ти сладкодумнице! Сега къде ще търси изморения ми съпруг смокини за бременния ми тумбак  Crossing Arms

# 259
  • София
Ах, ти сладкодумнице! Сега къде ще търси изморения ми съпруг смокини за бременния ми тумбак  Crossing Arms

Упс! Embarassed Забравих, че и бременни тумбаци четат.
Откакто реших, че геройски ще свалям излишните кила, една чревоугодническа муза ме е нападнала - пиша, вместо да ям, ама май не трябва тука да сервирам писанията. Wink (най-хубавото е, че вкъщи никой, никой, ама никой не обича смокини и урааааа, с никого не трябва ги да деляяяяя  Twisted Evil ).

Лека нощ!  Hug

# 260
  • София
Привет, мили мами!  bouquet
Изкарахме си вълшебна морска почивка- три седмици в Бургас, за първи път сами, без хокането и натякването на свекърва ми.  Grinning Момичетата бяха с нас, а Косьо предпочете да остане при баба си и дядо си във Влас заради компютъра и игрите с братовчед му. Wink Прекрасно е да си с деца в Бургас по време на отпуската- толкова много места за разходка и игра има, пък за плажа и морето изобщо няма какво да говорим! Simple Smile

И понеже сме подкарали по роднински, не ме свърта да се похваля, че новата мама, която се разписа при нас- slavka70, е моята етърва и всички у дома много се радваме, че и тяхното семейство ще стане многодетно като нашето! Heart Eyes

Искам да честитя на Saly раждането на нейната принцесаbouquet Да се гледат с много радост и спокойствие! Hug

maminkavania, чак усетих аромата на смокините от поста ти! Wink Всяка година се връщаме с 4-5 буркана созополско сладко от смокини, обаче това лято кризата нещо много му вдигна цената Mr. Green.

nadiaeuro, желая ви много късмет и успешно осъществяване на плановете ви! Hug

Кабо, много ми допада кампанията на радио "Романтика"! Надявам се да е по-дългосрочна, защото след няколко дни заминаваме за концерти в Япония, но през септември бихме се включили с най-голямо удоволствие! Peace

Мидите са много вкусни, като се овалят в малко брашно и се опържат на тиган заедно със ситно нарязани скилидки чесън. Яли сме също и печени с черупките, поляти с масло и запържен чесън- голяма вкусотия!

Да ви се оплача, че Зори падна от колелото и си разби брадичката. Sad Голяма рана си направи, направо ми прималя, като я видях в първия момент! Зашиха я в Пирогов. Милата, много се измъчи и наплаши, но по време на манипулацията се е държала мъжки. Слава богу, челюстта не е счупена, само натъртена. Сега вече не я боли, само трябва да не яде твърда храна, за да не я натоварва. Възхищавам й се колко мъдро и ведро приема случката! Blush

# 261
  • София
Днес всички с прекрасното име Мария да почерпят! Всички именнички да са живи и здрави!   bouquet

На варненки пожелавам слънчев следобед и много усмихнат ден!  Nature Sunny

На всички по едно "НаЗдраве"!

# 262
Здравейте,момичета,
колко хубаво е,че всички звучите "лятно",
ние,тъй като живеем на море,цяло лято сме "на почивка" Simple Smile,
Суиит кидс,съпругът ти да не би да е от Бургас Simple Smile,
на бременните -леко бременеене Simple Smile

Хубав и усмихнат ден,момичета.....

# 263
  • София

Мдааа.... smile3521

Честит празник на именниците днес! newsm51

# 264

Мдааа.... smile3521

Честит празник на именниците днес! newsm51
http://www.factor-bs.com/news-5080.html
 Wink

# 265
  • София

Знам си аз, че съм направила най-добрия избор, ето че и научно е доказано! Joy

# 266
  • Сандански
Хайде да не се скатавам и да почерпя не само за мое здраве,но и заради хубавия празник:

Весел празник и на останалите празнуващи  bouquet

# 267
  • София

Знам си аз, че съм направила най-добрия избор, ето че и научно е доказано! Joy

Тук, в темата сме виждали прекрасни доказателства за горните твърдения! Да не говорим пък колко сме талантливииии и колко скромнииии... Laughing Чудеса, чудеса се творят през хладните бургаски вечери!  Laughing  Спирит ЪФ Бургас, та дрънка!  Laughing

# 268
Наде, добре звучиш, дано всичко мине безпроблемно с пътуването! Кога ще заминавате?  Hug

Ванче, надявам се до две седмици да заминем, защото там учебната година започва от 1 септември, и не искам децата да пропускат нищо. А пък още не сме ги записали даже. Това съм го поверила на етърва ми следващата седмица като се върнат от отпуска. Дано ги запишат, че като слушам и там какви проблеми има с местата и в училищата, и в градините...Но пък хората строят училища непрекъснато.
Честит празник със закъснение на Мариийките! Да са живи и здрави и с гордост да носят това хубаво име! Hug
Нашите момчета пък са правени в Бургаско, така че явно и въздуха е хубав, не само хората! Laughing

# 269
  • София
Следобедно отдъхване...

Преди 17 години на този ден един юноша бледен събра смелост да ми се обясни в любов...Както са казали мъдрите индианци:
"Любовта трае един ден и той няма край."

Общи условия

Активация на акаунт