МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 110 023
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
И на мен ми е болна тема това, Много е несраведливо, но във Варно предимство имат трето и следващо дето, супер тъпо, нали  Crossing Arms
Именно заради тази недомислица трето и пове4е ще поразровя нещата.
"Ей,защо се роди този Георги първи ooooh!?"-така явно трябва да говоря.
Това си е пълна недомислица в текста според мен и мисля да го оспорвам до дупка. Naughty

# 346
Точно така, Вали, не им се давай!
Проблемът е, че никой не се замисля. И в София видяхме зор, докато вкараме допълнителните точки за всички деца от многодетните семейства. Но това е защото не сме видими, никой не се замисля за проблемите и нуждите ни. Просто си съществуваме в една паралелна вселена и на никого не му пука. Затова и ви помолих да откликнете на кампанията на Радио Романтика - да се чува, да се вижда, че ни има, че не сме някакви лумпени, неграмотници и източвачи на държавната хазна. И пак ще ви помоля да се престрашите да се включите. Когато станем разпознаваеми, нещата стават по-лесно. Не всичко, разбира се. За семейните карти за транспорт ни отрязаха, за индексацията на пенсиите - също. Но пък не мисля, че трябва да се отказваме. Като им се набиваме достатъчно дълго в очите, ще ни забележат.
За детските градини ползвай за основа наредбата за София и настоявай за промяна във вашата. Хубаво е да привлечеш поне още една-две активни мами, ако можеш. И не се отказвайте. Ако и ние можем оттук с нещо да помагаме, казвай.

Надеееее! Как сте?

# 347
  • София
  С Надяевро се видяхме в събота. В Неделя трябваше вече цялото семейство да заминават. Надявам се пътуването да е минало леко и вече да са се настанили. Най-вероятно известно време няма да има достъп до интернет и информация от нея.

# 348
  • Варна
vali,
ще те подкрепя и ще се включа, пиши какво трябва. Аз не съм се ровила много, само в нета четох наредбата,
Иначе , като питах директорката на градината, която завърши тази година нашия батко, тя каза , че има предимство, но според мен се е подвела , защото наистина е нелогичен този текст.

# 349
  • Варна
vali,
ще те подкрепя и ще се включа, пиши какво трябва. ...
Аз също  Peace

# 350
  • Пловдив
Да се включа за протокола: вчера бях на лекар - за сега не се вижда бременност( и днешния тест пак беше отрицателен) след 1 седмица - отново на преглед....

# 351
  • София
Момичета здравейте!
Позачезнах малко , но така е няма как , налага се поякога. Обаче много ми липсвахте,   Hug целия форум изобщо.
Изпуснала съм Надето да и пожелая всичко да и върви по мед и масло в новото Голямо начинание. Дано скоро се сдобие с Интернет и пише как е.

Варненки
Желая ви успех в преборването на общинската бюрокрация! Сигурна съм че ще успеете!

Клик  spoko

# 352
Да се включа за протокола: вчера бях на лекар - за сега не се вижда бременност( и днешния тест пак беше отрицателен) след 1 седмица - отново на преглед....
Клик,на мен ми се е случвало и по 40 дни да ми закъснее цикълът,
при притеснения и умора,
всичко ще е наред Simple Smile

# 353
  • Пловдив
Еластина, благодаря ти ! Наистина преживях 2 пъти голям стрес този месец....

# 354
Дано да е бебе! Hug

# 355
Обмислям как да стане.Днес правих запитване  към Общината относно текста,но отговор дали има?НЕ.
Тези дни ще осъществя контакт с някоя ТВ и за репортаж.Ако не 4уят,ще видят Wink

# 356
  • Варна
Днес правих запитване  към Общината относно текста,но отговор дали има?НЕ.

Искаш да кажеш , че няма отговор, или че отговорът е "не" ?

# 357
Законово трябва да ти отговорят на официално запитване в едномесечен срок. Най-добре внасяй всичко писмено, пази копия, входящи номера и т.н., за да имаш доказателства, че си предприела стъпки, а те - нищо.

# 358
Днес получих от Петя клипа, който ще излъчват по Радио Романтика с нашата Сладка мама. Ама наистина е много сладка!  Hug Така й иде, от сърце!

# 359
  • София
Само тя ли се престраши да даде интервю?

Общи условия

Активация на акаунт