МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 110 034
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте мили мами! Да се разпиша и аз при вас. Днес моята трета принцеска става на един месец! Като цяло е кротка и се надявам да ми остава време да се наслаждавам на вашата компания Simple Smile

# 406
  • Варна
Ехооо, как сте, дами?
За нас днес беше Денят. Нашата кака вече е първокласник, а аз още не мога да повярвам, че детето ми е толкова порастнало. Ето малко снимки от днес http://www.facebook.com/media/set/?set=a.259748410726745.67298.1 … 071a64&type=1.
Сега в понеделник ще изпращаме момчетата на ясла. Тогава няма да е така празнично, но се надявам да приемат лесно промяната.

# 407
  • През девет земи в десета
Честита нова учебна година на учениците и майките им! Да е успешна за децата и спокойна за нас!

Сладка мама, възхитена съм от снимките и от разказа ти, определено това е моята страна, толкова добре начина им на живот се припокрива с моето мнение за това как трябва да живеем и какви да бъдем.
Честита племенница, много е сладка Heart Eyes

Вяра добре дошла Hug

# 408
  • София
Сладка мама, честита ти племенница!   bouquet

Тони, прекрасна госпожица! Успехи!

Вяра, добре дошла  Hug Честит ви първи месец   bouquet

На всички в първа група, много търпение и целувки Hug На първокласниците също лесна адаптация  Hug А на всички останали ученици- желание за учене, здраве и успехи!

Не съм се похвалила, че имаме студент. Пепи ще учи в Библиотекарския университет, специалност Информационни технологии в съдебната администрация. Надявам се да му хареса и да учи с желание  Wink

Вчера дадох интервю за радиото. Дано не съм се изложила много  Embarassed Не попитах кога ще се излъчват тези неща. Ако някой е разбрал, да каже, моля.

Хубав ден!

# 409
Теди, честит ти студент. Много успехи му пожелавам.
От интервютата е направен клип, който се излъчва по радио "Романтика" на всеки кръгъл час (по-скоро около три минути след кръглия час) между 8.00 и 20.00 часа.

Sweetkids, честита племенница. Да расте здрава, весела и добричка.

Вяра, добре дошла.
  Hug

# 410
  • Варна
Sweetkids, да ви е жива и здрава племенницата. slavka70, беше писала в друга тема как с радост и притеснение чака третото си детенце и много се радвам за нея, че всичко е наред и си има една прекрасна малка принцеска.
Честито начало на учебната година и много успехи на всички ученици, студенти, градински и ясленски дечица.
Ние вчера с малко екшън все пак се справихме с първия учебен ден на каката, тръгването на предучилищна на сина и бебето, което не се интересуваше особено какъв ден е, но пък си искаше неговото. Да видим сега как ще се справим и с домашните като им дойде времето.

# 411
  • Варна
Честита учебна година на всички !
На Суит кидс честита племеница и щерка на Славка. Ето , че има по-малки бебета от нашето в темата!  Времето минава.
И на мен разказа за Япония много ми хареса. Замислих се за начина им на гледане на деца. Много хубаво звучи !

И ние имаме първолак. Хич не беше ентусазиран предварително, но вчера каза че му харесало. Да видим как ще мине днес деня Wink А кака Ния и тя вчера стягаше раница за училище Laughing

# 412
  • София
Despina, добре дошла! Страшно се радвам да те видя в нашата тема! Hug

На добър час на първокласниците на Despina и antonia! Това е голяма емоция. Heart Eyes

Теди, пожелавам на Пепи да учи с желание избраната специалност и да намери много нови приятели!  bouquet

Вяра, браво на бебка, че е така кротичка! Wink Първата година и за мен всеки навършен месец беше колкото цял рожден ден! Simple Smile

# 413
zdraveite, az sum mama na 4 prekrasni slunca i 4akame 5 toto qnuarsko populnenie!Ioanna -12,Dariel-10,Isabel-8,Valentina-4  #Crazy sega o4akvame mom4ence hihi ve4e sum i az kum vas!!!kajete mi kak stavat tezi tabli4ki otdolu sde4icata i godinite im 4e mnogo ne razbiram blagodarq predvaritelno!!

# 414
Здравейте отново Hug
Суит кидс честита ти племенничка! Да е жива и здрава!
Сали  Grinning честито ти първолаче.Дано и за напред да му харесва  Hug
Теди и на теб честито мила, за студента ти Heart Eyes
Антониа и на теб честито типървокласничка, пожелавам й много успехи в училище! И дано малките са спокоини на яслата и да им харесва!
Ivanaceci добре дошла при нас  bouquet При вас май е доста весело, а ще става и по весело Hug Ти даже май си позакъсняла с пристигането в нашата тема, за тук си била още с Изабел Simple Smile За лентичките съжелявам не ме бива много Cry ,като правех моите се поизмъчих.Мисля, че има сайтове където влизаш и си правиш.Но тук имаме много оправни майчета, дето ще могат да помогнат.
Хей приятна ви седмица на всички майчета! Да сте много здрави и усмихнати!  

# 415
  • София
ivanaceci  - добре дошла.

За лентичките - прочети тук и тук.

Ако искаш лентичка на чужд език, избери си сайт и следвай указанията.

# 416
  • София
Хайде едно следобедно кафе...

и малко многодетна красота:

Двойната Драга
Грижовна майка и готик икона - тя е много, много специална
Wink

# 417
  • София

Ехх, те са ми едни тъжни изгревите напоследък, обаче нямам избор - трябва да ги посрещам.  Краткият ми отчет е, че нашето фемили фалира, тотално и буквално...Вчера седим и гледаме как си играят децата навън и съжаляваме, че ги имаме - много е гадно, да, направо богохулно, обаче, ако знаехме до къде ще стигнем нямаше въобще да имаме деца...Едно е да си сам и да се провалиш, друго е да ти висят на врата още няколко невинни съдби...Някакси всичкия труд до тук, години наред изглежда безмислен, всички взети решения - неправилни...Никога не съм предполагала, че ще преживея и това - надеждата, че утре ще е по-добре е била едно яко самозалъгване и това, че всичко зависи само и единствено от теб не съвсем вярно...Така де, размишлявам си на глас по изгрев слънце, опитвам се да предизвикам някоя по-свежа муза да пусне няколко по-насърчителни слова, ама не ми се получава. Blush Всичко сега виси на едно "го'ямо гуш", както казва Кати.  Laughing И ден за ден ще си вървим да намерим път през поредната джунгла...живота е една голяма умора...с мачете в ръка през джунглата Joy
Освен това едно го'ямо виртуално гуш на всички, които тия дни ми дадоха по едно го'ямо виртуално гуш - те знаят кои са - едни такива глътки свеж въздух, едни кратки проблясъци в мрака, едни добри, мили жени с много деца и големи сърца.  Heart Eyes Hug

Няма нужда да ми кометирате поста - просто го приемете като сутрешните новини - лоши, ама неизбежни. Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 10:53 от Vania3m

# 418
  • София
Ванче, кураж, мила! Нали знаеш, че Бог никога не затваря една врата, преди да е отворил друга. Вярвай, че има нещо друго, дори и не толкова добро, но е за вас. Не се предавайте и нито за миг не съжалявай, че имате тези прекрасни деца. Не е свършил света! Слава Богу сте здрави. Ще намерите работа и ще излезете от това положение.  Hug Hug Hug

# 419
Ванче, едно го'ямо гуш за теб.  Hug
Не се предавай, децата не са камък на врата - те са един спасителен пояс, който не ти позволява да се отпуснеш на произвола на вълните на житейското море. Ах, това море - колко бурно, коварно и неприветливо се оказа. Но, нали знаеш - "най-тъмно е преди да се съмне". По-свежата муза сега я няма, но надеждата винаги я има. Преди година и ние бяхме така - фалирали, без лъч светлина, без посока, на дъното. И аз не знам как бихме намерили сили, ако не бяха децата - да се усмихнат, да кажат "обичам те", да поискат нещо... А ние да трябва да се погрижим за тях. И ето, още ни има. Не че сме цъфнали и вързали, но главите ни по чудо още са над водата и продължаваме да се борим с вълните. А те се издигат все по-високо.... И наистина борбата е ден за ден.... Но всеки ден е ново начало. Може точно този ден да е нашият, нали?
Аз вярвам, че този ден ще дойде.  Praynig
А ти имаш цели три надежди за по-добро утре.
  Heart Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт