МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 109 912
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Феичке, да ти е здрав пълнолетния мъж! Успешно завършване и кандидатстване в университет  Hug Hug Hug
Много ми хареса розовата тортичка  Wink Как я направи!?

За читалището, да, Кабо Алма, звънкай да резервираш. Ако откажат, ще търсим друго решение. Говорих с момичето- аниматор. Тя каза, че ще е много щастлива да дойде и ако Мони и помага, ще се справят. Най- вероятно няма да плащаме за това  Wink Да каже господина за читалището колко ще иска и ще обсъдим нещата.

Пиги, заради есента ли си с това ново име!? Преди ме бяхте объркали с вашето преименували, но вече не се давам  Blush

Еми, много целувки на Айси и скорошно оздравяване  Hug Hug Hug

# 646
Фейчке Hug, честит рожден ден на порасналото ти момче!(извинявам се за закъснението Embarassed) Това е много специална възраст. Пожелавам му много щастие и успех в живота!

Днес нашето най-голямо момиченце става на 9 годинки! 

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 01:01 от МАМА СУЗИ

# 647
Благодаря ви много за хубавите пожелания.  Hug

Сузи, да ти е жива и здрава малката госпожица. Да бъде много щастлива и да постига много успехи.
   bouquet

# 648
  • София
Сузи, да е здрава и усмихната дъщеричката ти!

# 649
Пролетната Фея честито и от нас. Да ти е живо и здраво момчето.
Емили, а ти попита ли, дали точно такъв се иска newsm78, тъй като този модел може да се използва единствено и само с готовите инхалаторни форми на GlaxoSmithKline newsm78 Не се ли дозира лекарството по-прецизно с другия модел, все пак Айси е мъничка. Ние използвахме инхалатора с Вентолин, сега само с физ.р-р, тъй като Цвети е достатъчно голяма за готов инхалер.
с бейбихалера се дозира обикновено лекарство, изписано при астма - фликсотид, което се продава под формата на флакон за впръскване и често  малките деца не успяват пълноценно да вдишат лекарството, затова се използва и бейбихалер.

# 650
Читалище "Витоша" е запазено за 3.12. от 11 ч. Ще ни струва стотина лева.
Колко мечета ще сме?

# 651
  • Варна
Честито на празнувалите последните дни.  bouquet

Ние направихме едно малко гости на моето семейство в Русе. Прекарахме бебка с влака 4 часа в едната посока. Беше учудващо кротка и послушна.

Варненки, какво ще кажете и ние да обележим Коледа и Нова година? Не съм особено добра в организацията, да не кажа хич, но пък много ми се иска да се запознаем. С общи усилия може да успеем да спретнем нещо.

# 652
  • През девет земи в десета
Сузи, да ти е жива и здрава дъщеричката  bouquet

Tеди, малко разнообразие Wink

# 653
За варненска среща и аз съм на среща Laughing

# 654
  • София
Кабо Алма, засега са се записали 8 семейства =  23 деца и поне 8 възрастни. Има още много, които не са се записали. Очаквам ви малко по- експедитивно, защото трябва да се подготви и изпрати писмо- молба за спонсорство. Няма как да пиша в последния момент и хората веднага да ми изпратят нещата. Хайде, момичета, пишете ми!
Ще имаме ли достатъчно пари за наема, хигиенните материали и други разходи? Трябва ли да събираме пари или има нещо в касата?

Сузи, да ти е жива и здрава госпожицата! Благословения!  Hug

# 655
  • Sofia, Bulgaria
☼Apple☼,marychery  го е обяснила по добре от мен,за което и благодаря   bouquet.Започнахме лечението с флексотид,пък да видим ще се повлияе ли.Много се забавихме с контролните изследвания в Пирогов,но повече от месец не може да се оправи детенце.Дано след седмица вече е добре и да отиваме,че трябва да е напълно здрава заради пълните упойки,ако пак се наложи да се прави дилатация. Толкова се надявам повече да не ни се налага.Събраха и се 4 операции и 6 дилатации за 8 месеца.Милото ми дете.
Сузи да ти е живо и здраво детенце   bouquet
Тедивас,благодаря ти   bouquet

# 656
Emili, докторите нямат ли отговор на въпроса кога ще спре да се стеснява хранопровода newsm78
Желая ви успешно лечение, дано всичко да е наред и да не се наложи да се прави отново дилатация Hug

Теди, нали и ние сме включени в списъка newsm78 На кой ще се изпращат пари и колко?

# 657
За варненска среща и аз съм на среща Laughing

Момичета, дайте да се преброим, но да не спамим тук. Моят скайп е maria.gigova, а със същото име можете да ме откриете във ФБ. Нека видим колко хора ще се съберем, за да организираме нещо.

# 658
  • София
Променяща имената си, да, записани сте  Hug

Момичета, моля ви по- експедитивно да се включите в оформянето на списъка, за да пиша писмото до евентуалните спонсори. До тук имаме 10 семейства = 29 деца и около 10-12 възрастни. Мисля че няма смисъл да се събираме 30-40 човека. Хайде, канете и други семейства, които не пишат тук, но също като нас си гледат прекрасните деца.

Момичета от Варна да си направите мноооого снимки, за да ви видим и ние.

# 659
Теди, смятам, че занапред това ще е името ми (т.е. никът ми), но да видим, засега идеално ми пасва на настроението Mr. Green

Много се надявам този път да има клюкарска масичка за майките, докато децата се забавляват. Хем мамите с бебчета ще могат да поседнат, хем ние да се видим докато децата се забавляват.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 01:04 от no name®

Общи условия

Активация на акаунт