Жената ОВЕН 24-морска

• 30 993
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро и от мен!
Нещо са ми потънали гемиите, ама Делтич ме ухили с тая снимка на закуската. Преведох си я така - за всички по нещо, а за Ягодинка тИлИфончето. Делтич, нарочно, а, а? Друг път не си слагала комуникационни средства. hahaha

# 481
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
То стана добър ден, докато се разпиша....  Laughing
Делтич, страхотна закуска, аз си избирам морето...., но не давам обет, че ще спра храната.... Laughing
Сега мисля да излезна малко на разходка с Марти.
Хубав ден!

# 482
Добро утро! Hug

Боби,и моите хора ходиха да гледат Колите 2.Сега чакаме Смърфовете Laughing

Делте Hug

За всички Hug Hug Hug

Ние днес ще водим майка ми до Бъкингамския дворец.Да видим дали ще и хареса Wink

Добре дошла на smilinglady   bouquet

# 483
Добро утро, мацки!
Делте, благодаря за закуската Hug! Днес ще наминавам за да видя за срещичка. Много ми е домъчняло за вас Sad...

# 484
  Кац и аз тук на закуската на Делтито Simple Smile  Hug
Почивам днес, а още никаква не съм я свършила. Ама като се замисля-пък нали се казва почивен ден?  newsm78 Чакам с нетърпение да ви видя утре. Значи в 12?
Мириамс, снощи не коментирах малчугана ти, ама като гледам какъв е щастлив във водата-ще го направим морски вълк  Laughing
 Коколинке  Hug Че защо да не й хареса двореца? Wink Макар че аз от Англия ми се струва, чер повече бих искала да видя провинцията. Не знам дали съм споменавала, но английските градини са ми най-любими.

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 12:32 от Елинор 777

# 485
Ели, като спомена "градини" се сетих за японските градини. Ето една японска- вижте само колко е овнешко-червена:

# 486
Здрасти момичета...)
Не съм се разписвала от сто години...

Добре дошли на новите момичета. )

Аз вече си броя дните до морето, нямам търпение, остава само седмица. )

# 487
  Абсолютно си права  Heart Eyes  Hug
Ето още една японска:

Харесвам и такива полудиви места..все едно изоставени:

Улях се... Blush

# 488
ДелтеHug с голямо удоволствие бих седнала на тази трапеза  Grinning.
Ели, какви красоти си сложила чак ми се иска да съм там  Wink. И тиквичките много хубави изглеждат.
Мириамче, много хубави симки.
Слънчев ден от мен!

# 489
бясна съм! Бъди е изял любимите ми летни чехли, останала е само подметката. Край с глезотенето.Започва военно-строева подготовка!

# 490
бясна съм! Бъди е изял любимите ми летни чехли, останала е само подметката. Край с глезотенето.Започва военно-строева подготовка!

Е,то лятото свършва вече Wink,догодина ще си купиш по-хубавки.Или сега на намаленията,за по-изгодно Laughing

# 491
Лейди, тъкмо ще имаш повод да си купиш нови чехли. Иначе военно-строевата подготовка не е излишна- не само за домашните любимци. Аз мисля да я приложа и върху моите питомци...
Ели, размечтах се покрай тези градини Heart Eyes. Как ми се прииска да съм на едно такова местенце....
Момичета, мен днес нещо ме ухапа и реших да се вкарам в кулинарни сакатлъци. Правя пиле върху бирена бутилка. Да видим какво ще се получи Rolling Eyes....

# 492
  • Varna
ЛЕЙДИ,
Като имах кученце, беше наяло любимите ме два чифта обувки. Толкова красиви бяха и двата, направо кукленски. Ако щеш вярвай, искаше ми се направо да го изхвърля. За първи път мъжО ми тогава ми се изрепчи. Но след това кучака не посегна на нищоооооо....А там за тИлИфончИтУ, правилно си схванала..... Wink улеснявам Ягодинкова, дразня я  или по точно я съблазнявам. Ама виждам, че като не дохожда до Скайпо, тука е рИдовнааааа smile3521 newsm62 Иначе ще ти купим едни чехли, като дойдеш тука. Аз оня ден си купих за 8.50 и сега се гичиня със тяФ и ми е много гот. Че и високи но удобни. Навънка даяня със едни шляпки, ама у дома съм се покачила на високУ Laughing

ЕЛИЧ,
Овъргалях сЪ във тези прекрасни градинки. Представете си да си направим цялата тайфа едно парти на едно подобно местенце. Е няма да е същото, ама да е на заленко и да няма кърлежи. Голям ще е кеффффф

ЯГОДИНКЕ, А
Правила съм такъв ИксПИрИмент със бутилково пиле Wink Успех ти пожелавам thumbsup

# 493
Добър ден, да се разпиша и аз, че дан е си помислите че ви изоставям.  Crazy
Все по-рядко се заседявам пред компютъра последните дни.
Какви хубави градини Ели си показала ... Прииска ми се и на мен да съм под някоя сенчица във вашата компания.
Делте радвам се че котьо е по-добре вече и се оправя. Надявам се че и баща ти е по-добре, извинявай ако си писала, но ще ви чета след малко назад.
Ягодинке, пилето става раззззкошно така, ще видиш  Peace
Аз ще пропусна пак срещичката най-вероятно защото съм първа смяна тази седмица (до 14.00 часа).

# 494
Момичета, ще има ли среща утре?

Общи условия

Активация на акаунт