Жената ОВЕН 24-морска

• 30 986
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • Varna
Ай, сЯ и аз да честитя на Точката, половин годинката newsm18    bigdance2 newsm18
Мама и каква торта е сътворила.....ама съм гадна, чаках тортЪтЪ да честитя.....Гадна Делта такава smile3538

# 526
  • при моите деца .....
Да се включа и аз - пожелавам на Краси да расте здрава, щастлива, любознателна и заобиколена от много другарчета в игрите!

# 527
Бенджоооооооо Hug браво за нощното хранене. Точката удари в земята кака си Анчи-Манчии , която не пропуска да манджори по два пъти минимум на нощ Joy
Ние сме така :
Приспах детето, пия бира и релакс, докато не се събуди бозайника Hug
Лека нощ дружки!

# 528
Честито на Мързеланка!Да е жива и здрава и мнооого щастлива
  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Зайче,аз моя син си го обичам толкова много,че чак ме боли.Предполагам,че ме разбираш.
И ние имамахме нощно хранене до годинката. ooooh!

# 529
  • при моите деца .....

Странни дни се заредиха...много странни. Нещо се готви в тенджера под налягане, ама ми едно такова усещащо, че ще избухне, преди да разбера какво е. Тягостни дни...

Hug Hug Hug

И при мен е така......
Свито ми е стомахчето......

# 530
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУУУУУУУУУ Hug

Лек и спорен ден на всички Мацуранки  love001 Аз душ сега....и след това сЪ мятам да видим кой шЪ ми помогне за тоя прищипнат нерв, че ходя кЪт Ина на сериозни години бабица. А ме чака пак котешка клиника....как ще ходя със котешката кутия при тия болки....жална ми мамата ooooh!
ама квото, такова. После шЪ разправям кък съм рИвала от болка и съм псувала.....

БОБИЧ,
Нъл помниш като ви пишех тука, че ми е много свито и притеснено....но дано да е напразно при вас. Ай, сЯ не може при всички да е къръшкУ

# 531
Делте,тази поничка ме подразни.Най обичам Софийските Донъти,с предната бременност омахах 5 наведнъж.
И аз влизам да се къпя,че после в 10 сме на кафе у комшийката с малката,децата да си поиграят.

# 532
Честито и от мен на сладката Краси!  bouquet

Делте, Hug  Hug Hug И моята майка си пати от такова нещо...много неприятно

Мен ме приеха магистратура много хубава специалност в Търново,но няма да запиша..много ме е яд,ама пусти пари..чудя се за студентски заем,а половинката не дава..много ми е криво

# 533
Честита половин годинка на бебенце  ura

Меганчо, преследвай си мечтите до дупка, защото след време ще се обърнеш назад и ще съжаляваш за изпусната възможност, а половинката ти ще бъде упреквана за това доживот Naughty

Фалстарт на деня...безсънна нощ, менструални болки, главоболие, гади ми се...иска ми се да се пъхна обратно в леглото и да пропусна този ден  #2gunfire

Делтичка, как е  татко ти? Hug

# 534
  • Varna
МЕГАНЧО,
Подкрепям Ламаринка, със две, три, четири, пет.....абе с много ръце. Щом на мене ми стана криво, като прочетох, че искаш а не можеш да си разрешиш да продължиш, мога да си представя на тебе какво ти е. Моля те не допускай да съжаляваш...това разболява....минала съм по тоя път.  Но и половинката да не разрешава, вместо да се гордее със тебееее newsm78 .....Моля те не се оставяй Hug
Аз не страдам от такива схващания, но съм се отвила, вратите разтворени и те ти бИлята. Явно съм била потна, лъхнало ме е и се събудих "приятно  " изненадана.

ЛАМАРИНИЧ,
По добрЯ ли си? Пий поне някакво хапче, малко да ти тушира болката. То не, че много ще ти помогне, ама поне малко да я намали. И аз така рядко пия лекарства срещу болките от цикъла. Нарочно го правя, да не се тровя много, обаче като ми дойде тоя гадния и ща не ща пия лекарства, щото ме боли по два дена и съм като изцеден парцал.

Баща ми бива, за това си състояние. Мърда.....на легло. Ама и не слушат, правят си каквото искат...

# 535
Честито и от мен на малката Бендолинка! Hug  love001
На мен ми едно нервно...... smile3516
Меганчо, и аз подкрепям Ламаринка и Делтичка Peace следвай мечтите си и не се отказвай от тях:hug:.
Делте, чувам, че вече си по-добре, а?
Утре сутринта съм на зъболекар да видим какво ще става Sick....

# 536
Честито и от мен на малката Точка!Да ни е много здрава, щастлива и да има незабравимо детство с много положителни емоции!

# 537
  Meганчо, най-боли за такива пропуснати възможности. За друго не съм се обръщала назад и не съм съжалявала, но за образование, когато му е било времето- да , и то много. А наистина мъжа ако е умен ще те подкрепи, би трябвало да се гордее на негово място всеки мъж с умна жена  Hug Ако имаш още време..записвай се, това е моя съвет.
 Делти, героиня си ни ти  Hug

# 538
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУУУУУУу Hug

ЕЛИ, Hug
Ти как си, как я караш?

ГОРГОНЧЕ, Hug
Дано днеска да ти минат притесненията...мисля си, че защото ще си на зъболекар, а и заради цигарите ще е.  Тогава е и притеснено и изнервено...така са ми разправяли тези които ги отказват. Но нашата гордост Еличкова знаЙ най добре. Тя ще ти е опората!

И за всичи останали  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug че нямам какво да добавя. Освен да сЪ оплача пак,  Joy..............незнам как ще му давам хапчета на лъФчИтУ, просто незнам. Той ги плюе rotfImao

# 539
Сега и кафенцето     

Делте, дано успееш с хапа за Котьо Ошо Peace

Усмихнат ден, момичета.Аз вече съм без конюктивит Laughing

Общи условия

Активация на акаунт