Жената ОВЕН 24-морска

• 30 989
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • при моите деца .....
Примамливо звучи.....
Всъщност не ходя често да София....
Месец и половина не бях излизала от града......
А да посетя Варна ми е мечта и ще го направя, но сега с този курс, не знам дали ще успея.

# 511
Бобииии, обещавам да пием по едно такова няколко пъти и морския бриз да ни гали, галииииии..........Simple Smile))))))

Неописуемо предизвикателно!!!
И хич да не му се ходи на човек - да му се прище ......галене, галене и още галене от морския бриз!

Снощи на маса се запознах с една много приятна жена. Абе като приказва - намахана, самоуверена, безцеремонна, но и много загрижена, отговорна и си мисля - тази дали не е от нашите?
След 5  минути ме пита: Ти  мислиш ли, че не съм "Овен"?
 Hug Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 512
Делте, не сме правили. Едната мацка замина за чужбинско, с другите не сме се чували. Ей, прииска ми се и на мен да дойда в това Варна беей. Ноооо май ще имате късмета да ме видитеее  smile3508
Спирам с писането, че държа буксата да се зарежда бат, трябва пак да го отварям лаптопа и да запоявам явно  Rolling Eyes

# 513
  Фортуна, бе как ще дойдеш до мен и няма да ми се обадиш? Знам, че не сме си разменили телефонните номера, но това е лесно поправимо  Grinning
Хайде, не се моткайте, идвайте преди лятото да е казало "Чао, до догодина"  Laughing

# 514
Ели, Hug Hug Hug
нямам време за картинки, ама с  такова удоволствие се "боря" с един натурален шоколад - noir Pure.
М............................м невероятно сладко и горчиво!!! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 01:54 от meri 68

# 515
добро утро и от мен.аз още чакам татето да се прибере,вчера не успяха да го натовярят за БГ и сега е на път за Италия.... Confused Cryкогато дойде-тогава ще ходим към морето,а аз после и при майка мисля да ходя-та да видим Mr. Greenще се опитам да съм по-редовна във форума  bouquetдо после.

# 516
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!

По навик станах рано - в 6.40, а мислех да се поизлежавам, но утре...
От днес започват пак тренировките тае-бо, та малко да се пораздвижа, че лятото все качвам...
Друго ново при мен няма.... нещо ми е апатично....

Хубав ден!

# 517
  • Varna
ДобрЮтрУУУ Hug

Преди да съм забила за клиниката да ви изпляскам Ина     smile3503

ЦВЕТЕ,
Много, много се зарадвах, че ще идваш, ама много бе Hug

Който идва насам да не сЪ скатава....срамота бе, пишем си а за 5 мин, ако не се видим е грехота. Ако не можем всички да се видим- защото не всички са айляци например като мене, да се обаждат на тези които можем.

ЛелиЙЙЙЙ, Мери, как си ни описала Joy thumbsup въпреки, че аз когато ми прекипи, тогава ставам безцеремонна.  Laughing

Оф, отивам да се опралям....и пак неможах да заспя....а днеска мислех вече да тръгвам на тренировки, че миналата седмица хич не можех да оставям лъФчИтУ само, да не стане някой сакатлък.

Аааа, Бобича мЪЙ изпрИварил Laughing Бобич, нИ сЪ скътавай, знам, че може да се домъкнеш за 1,2 денЯ Wink Не те четем от вчера  Wink

# 518
Хайде и аз тук при ранобудните.Тръгвайки за работа мъжо ми направил кафе и ме събуди.
Да ама и аз спах много добре,след вчерашните емоции...

# 519
Моля лицето Бенджолина да се яви в темата и да почерпи! Моменталически! Twisted Evil
Такаааааааааааааа,честита половин годинка на нашата варненска приятелка Краси!
Мила Краси, бъди здрава! Ние с Ан-Мари ти пожелаваме прекрасно детство  Hug
Айде дай бобонитееееееееееее:) Joy
Момичета, ние прекарахме страхотен уикенд в провинцията с баби,прабаби, лели и т.н. Моето дете все се хили и гледа с очакващи очички някой да я закачи. Толкова я обичам тази малка маймунка,че чак ме боли корема,докато го пиша Heart Eyes
Котьо Ошо да оздравява вече викам аз Hug
И не дразнете кърмачките и бременните с тез алкохоли из темата Twisted Evil или поне дайте по една бозица Mr. Green

# 520
  • Varna
ЗАЙЧЕ,
Люсни една бира би момиче Wink тамЪн за кърчаки е 

# 521
  Да ни е жива и здрава така пленителната Бенджолинка-Красотинка на половин годинка  Hug Heart Eyes

# 522
Как сте групата? Много сте изписали, драсвам да се отчета, че съм жива и се връщам назад да ви чета Simple Smile

Странни дни се заредиха...много странни. Нещо се готви в тенджера под налягане, ама ми едно такова усещащо, че ще избухне, преди да разбера какво е. Тягостни дни, задух голям - трудно се диша и ми свитоооо в душичката, мечтая си за буря с гръмотевици и светкавици и мноооого силен дъжд Heart Eyes

Отворих си бира, от петък ме държи желанието да се напия  Sunglasses ХАаАаа наздраве от мен beer

# 523
Явявам се по заповед на Зайко - байко и Анчи-Манчи да почерпя по повод полу рождения ден на Точката.

Заповядайте:

И Зайче от около седмица мисля, че съм махнала нощното ядене, изкарва от 00.00 до към 06.00, някой път 06.30, така че радостна отидох и си купих блендер, който има и функция за разбиване на лед, взех и мента, кафява захар, ром и лайм и сещай се какво следва ( от онази картинка няколко поста по нагоре)  утре или в други ден  Whistling Mr. Green

Наздраве дами и благодарим за поздравите  Hug

# 524
Честита половин годинка на Краси  Heart Eyes Hug  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт