Жената ОВЕН 24-морска

• 30 981
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
И на мен ми харесва newsm10

# 556
  • Varna
Ами Ламаринке аз кО ти казаФ брЯ...кЪт няма роклА, дънки...по рокаджийскУ от дънките аз не виждам....освен да скочиш във Ини кожени гащииии newsm78

мИчтата ми беше да сЪ разпиша по дънки, много, много искаФ....Обаче гадовете на моя,  за да ми направят на пук искаха сватба...бах ти сватбата. #2gunfire..........Така, че Ламаринке, мятЪй сЪ на моторЯ и не слушай никогоооо, самУ твойтУ лИбИ...Той нали мотор иска? Да не наведе послушно глава кЪт моя за сватба....то ако сватбата ще е за вас да се радвате и да щуреете на нея, си заслужава Peace

ГОРГОНЧЕ,
Полека лека, ще станат зъбките. Важното е, че си ги почнала и не се страхуваш thumbsup

МЕГАНЧООООУУУ,
Много, много се радвам за тебе, ама много беееей newsm44 Милата ти майчица, милата тя...Накарай я да се гордее със тебе!!!
....А за твоя Другар..... думи  нямам, просто нямам #2gunfire..............
Но пък се радвам, че съм те разсмяла. Hug....пък ти не съжалявай за пръстена, майната му. Важното е да е човек и да те подкрепя.....дано да не ми се разсърдиш, че взимам отношение, .....но хич, хич не ми харесва, че не те подкрепя за учението......  

А това шампанско е за да почерпиш за Университета, че ти забраЙ Wink 

Ако щеш вярвай, но съм много, много щастлива, че ще учиш Hug ХаДи сега налей ни по някоя и друга чаша, шампанско де Wink

# 557
Верно забравих,ама толкова неща свърших днес, че не помня и как се казвам даже  Simple Smile
Но да се реванширам,че сте толкова добрички и ме подкрепяте  Hug

Половинката не му харесва заради парите,защото и той учи във Варненския свободен и по една хилядарка хвръкват на семестър там..сега му остана държавния,но пак едно 500 лв за изпита ще искат..а пък сме и с детенце,сега и аз..разбирам го,но на мен много ми се учи (поне да се пробвам до къде ще я докарам-специалността е "Политология- Дипломация и национална сигурност"). Звучи добре, но ще видя на практика какво ще е..
Лягам , спокойна нощ на всички  Heart Eyes
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 558
Делтичка, на един акъл сме с моичкия /нанерихме се, дет се казва/. Пък майка му толкова ме иска за снаха, че изобщо няма да гъкне за това какво сме решили да правим в нашия си ден Laughing
Иначе и сестра му и племенницата са рокаджийки, та при всичко положения родата няма да има нищо против шантава сватба /не че това ще има някакво значение за решението ни де/ Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 559
Медузке, поздравления за въздържанието ти от цигарките и за смелостта ти за зъболекаря. Но така е, трябва да се правят.  Hug
Ламаринка, налузвай кожения панталон и яхвайте матора, направете си вашия ден както душа ви иска.  Crazy
Меганчо, честито за университета.  Hug Ама тоя твоичкия защо така не одобрява, не ми аресва тая работа на мен. Но важното е че ще учиш!!!  Hug
Делте, хапче най-лесно се дава, когато му ванеш долната челюст и му отвориш устата, пъхаш надълбоко в гърлото, затваряш устата и поглаждаш в посока отгоре надолу гърлото му. Звучи зловещо, обаче това всичкото става за секунди и поне моя котарак докато се усети вече е глътнал каквото трябва.  Wink
Което ме подсети за нещо  hahaha как се дава хапче на котка

Тази вечер ви сервирам по едно мохито за разхлаждане

# 560
Добро утро!Тази сутрин аз да ви сервирам закуската...

Вчера пак разходки вечерта и си се изморявам май.но пък спя до 3 часа и ококорвам тез очи.....

# 561
  • Varna
ПЕПИЧ, Hug
Благодаря ти мила за сандвичО  bouquet и КапучинцИтУ Hug

КОКОШИНКОВА,
ТолкУз познати уроци, че повече не може и да бъде. ...нЪл знаЙш, че не гледам животни от днеска. Ама дай ми акъл как се дава лекарство на животно докато е живо newsm78 Той шЪ си стои перманентно скрит във килера, както прави сега, защото мисли, че ще го водя да го боцкат и да му правят изследвания. Излиза само като съм заспала...така се е скрил, че не мога да го намеря.

ХаДи лек и усмихнат ден на всички Овнички Hug    

# 562
  • при моите деца .....
Привет!
Вчера ми беше ден за срещи с приятели....
В Ботевград се видях на кафе с приятелки, след курса ходих по женски на пицария - беше много приятно! Прибрах се, приготвих мен и Марти и пак на заведения с 2 семейства.....
Днес се поуспах - станах в 8.30  Shocked
Пепи, благодаря за закуската.
Меганчо, много се радвам за теб!
Ламаринка, да ни покажеш непременно снимки от специалния ден (като дойде)!
Хубав ден!

# 563
   Ламаринке, много ме кефи лудото ви семейство! Навремето щерка ми искаше абитуриентска с кожени панталони и мотор, ама аз я разубедих  Joy (не събрах пари за мотора)
 Меганчо, кажи му на твоичия, че колкото той може и иска да учи, толкова и ти. Не живеем преди 2 века, жените сега минават мъжете по всички параграфи  Grinning Браво на баба ти, златна жена.
 Делти,  на криеница ли си играете с твоя котак? Изплашило се е животинчето..Как ти е гръбчето?
 Медузке, радвам ти се миличка, много  HugСамо да вметна, че жертвата си заслужава.
Аз отивам да си намажа душата с балсам-демек да порисувам, само това ми се прави.

# 564
Добро утро, групата Simple Smile

Тук се е опулило едно слънчице и ако се задържи прогнозата за времето, днес с кеф ще събера малко слънчеви лъчи и погледите на комшиите Laughing Blush

Меганчо, записа ли се? Hug

* Боби *, няма да пропусна да залея интернет пространството със снимки Simple Smile

Елинор 777, поне за мотора няма да мислим, дивчо вече си е купил такъв Twisted Evil

И аз много обичах да рисувам едно време, и да пея обичам, но за жалост се оказа, че и двете неща просто не ми се отдават и затова се захванах с математиката и програмирането, досадничко за темперамента ми, ама това е то Rolling Eyes

Всъщност аз като цяло винаги съм твърдяла инатливо, че никога няма да сключа брак, ама живота така ме завъртя и ме засили в друга държава, дето без брак работа мога да си намеря или нелегално или трябва да чакам няколко години за доказване след това на съжителство. А за бъдещо дете ще е кошмар такова семейство по законите на УК...та видиш ли, за пореден път се убеждавам, че от такива 'никога' полза няма, кога ли ще ми уври главата и ще спра да изпадам в крайности? И вие ли сте така или това не е от зодията Laughing

# 565
Здрасти банда Mr. Green
Ламаринке, всички сме такива yes от зодията си е Crazy.
Пепич, страхотна закусчица си ни спретнала Hug.
Ели, ти си ми опората Wink

Преди малко се прибрах от зъболекаря и заваля дъжд. Тази вечер май ми се очертава да съм сама, но не е много сигурно.

# 566
  • Varna
ЛАМАРИНКЕ,
Незнам дали съм крайна, но това, че съм подписала, хич не боли дори след 30 години брак. Не съжалявам и ако ме попитат дали искам пак да се омъжа за този мъж, пак шЪ гУ искам...ОбачИ назнам дЪл той шЪ  мЪ иска newsm78 Laughing По крайна бях, когато исках да подпиша във Понеделник, със дънки,  букет от три бели рози и златен венчален пръстен. Те това ми беше крайното......но понеже не стана на моЙтА си го върнах със името на детето Wink.........Трябваше пак да сЪ съобразявам със родителското тяло на МойтУ ВсичкУ...обаче....нъцки Wink.........Казах си....мам.....ви....виЙ изнудихте добродушният си син веднъж и не уважихте неговото желание,.....сега аз пък няма да уважа второто ви искане да бъде пак на вашето....И писах детето на мъжът си.....след това ми сЪ носеше имИто Laughing  Как съм можела така да пиша името на мъжът си....Ми как, ей тъЙ Wink който сЪ грижи и дави за нас той има име....ай сиктир бе.  Извинявай Ламаринке, ама пак набрах Душо, че се сетих през какви простотии минах. #2gunfire

# 567
Ей, много сте сладки, мили овенки!   bouquet Не знам какво да ви пиша, затова ще напиша само едно - много ме развеселявате и ми давате положителна енергия. Тези дни (уф, кви дни, то май близо месец стана вече) ме налягат едни тягостни мисли. Уж на почивка ходих, после ми беше мъчно, че трябва да се прибирам... Луда работа!
Хубав ден на всички!   bouquet

П.П. Делтич, що не се престориш на заспала и котарака да излезе от скривалището си?  newsm78

# 568
  • Varna
ФОРТУНКЕ,
нИ става Душе, много умен тоА, ама много умен. Усеща яко, а както  писаФ по ранУ, доФтуритИ казаха за него, че бил със виШУ Joy И как да му изляза насреща, а newsm78

А ти, не може ли да дойдеш до Варна за малко, ама само за малко, да ти вдигнем малко настроението. Ти поне си наблизко.......кЪт гледам , аз почнаФ със тягостните мисли, ти продължаваш щафетата....ама дано е напразно....не сЪ кахъри Hug

# 569
Браво, Делтичка! Страшно пичовска постъпка с името на детето. Евала от сърце ти го казвам  bouquet

Аз ей така на предишни гаджета, майките им все не ме харесват /обсебвала съм им синовете/...бреееей, викам си, чак пък толко ли да съм крива да му се невидело /аз, че крива крива, ама само като ми се качат на главата, иначе съм едно миролюбиво добитъче, само за гушкане Laughing/, та си се бях примирила с тая ситуация, че не съм харесвана за снаха и толко. Идвам тука, бре то слънце насреща ми /бъдещото свеки/ - ухилено, миролюбиво, обичливо, внимателно, грижовно и аз ей така глееедам  Shocked и не вервам на очите си. Все ме пита: 'ти нали ще се омъжиш за сина ми, толкова щастлив никога не съм го виждала, а какво друго може да иска една майка'...не знам дали щото е англичанка или щото предната и снаха се е държала отвратително с нея, но с чисто сърце ме огражда с толкова много любов и уважение, че и за момент не може човек да си помисли да не отвърне със същото. Но това си ми е наградата за лудата ми глава, дето хванах самолета /никога не бях напускала държавата преди това/ и дойдох при човек, който бях виждала само в скайп Laughing
К'во да ви разправям, откачена работа си е моето Wink Как не уморих нашите, като заявих, че след седмица ми е полета за Англия да се видя с един човек, дето ми е на сърцето - не знам newsm78

А и да не пропусна: Честит международен ден на БИРАТА! Черпя ви с любимата си такава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт