Жената ОВЕН 24-морска

• 30 979
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Varna
ЛАМАРИНКЕ,
То нашето със тебе стана чат, само да не ни се скарат модовете Embarassed

А от мене това    Наздравичка Wink

Аз иначИ сЪ молА Ина мУма кЪт тебе да дойде и да го обсеби моя. Ние тука много сме си говорили за снахи и свекърви и аз съм писала, че децата не ги раждаме за нас си. Те са си отделна личност. ...та дано моето Диване да има късмета да е обичано както ти си обичаш твоя човек. Ама и той да обича дълбоко и силно, да отвръща по същият начин на любовта на момичето си.
Иначе не се учудвам, че си взела самолета...ама хич Wink Шашави сме Овнетата и праЙм таквиЗ нИща. newsm10
А вашите....милите, добре, че не съм им била на мястото им...нищо, че съм Овничка.....ама нали си момичка, щях много да те мисля Hug

# 571
Ламаринке, бравос на теб, не всеки има такава смелост  Sunglasses

За името на детето и ние имахме разправии,чак не ми се подсеща.Спря ми кърмицата още в болницата от нерви..както и да е

Аз се записах в школото , върнах се   и след малко ще излезем с Емко на разходка.
 Hug Hug Hug

# 572
Ооо, Делте, нашта бира Wink
Браво на Меганчо!Успех с учението!

Ламарина, гледах ти снимките- кефиш!И аз съм за мотора и с рокля (или дънки)

# 573
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Моя мъж нещо ме ядосва, но това е защото съм безкрайно отстъпчива и мека.... та мисля подобаващо да отпразнувам празника на бирата....
Днес едно от малкото хубави неща, които ми се случи е, че си запазихме за септември за почивка на Велинград - дори за 3 нощувки!  newsm44
http://www.visitbulgaria.net/hotel-images/big/10403_0.jpg

Ламаринка, възхигена съм от смелостта ти и готовността ти да последваш сърцето си!
Делте, браво, аз съм прекалено кротка....
Меганчо, честито!
Хубава вечер!

# 574
  • Varna
БОБИЧ,
Ти не си Овне душко....ти ни наштУ агънце Hug.....Ееее, не намери 3 дена за нас тука бееее Sad

МЕГАНЧО,....
Ураааааааааааааааааа, за тебееееееееееееееее newsm44 newsm10

И да добавя, дано повече от нас го прочетат...Та тази вечер срещу Преображение Господно небето се отваря и е хубаво да си пожелаете нещо хубаво за вас и вашите обични хора. Пожелавам ви да ви се сбъднат молбите!

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 21:28 от DELTA_DELTA

# 575
Върнах се да ви чета и тока на лаптопа ми свърши... Пък аз нали съм "умна", седнала съм върху кабела ама що пък да го пъхна в компа. Ма и дупето ми голямо, не усещам   Crazy
Ламаринке, много ме кефиш наистина,  Hug аз съм заминавала до София така, преди години. Ако беше извън страната, също не бих се замислила тогава. Сега вече нещо ми увря главата, ама не знам пак де.  Crazy
Делте шъ ма извиниш за съветите, щото ти си ги знаеш де, ама то универсален съвет за котка нема. Големи дяволи са и като са уплашени, не знам ... Освен малко да го дрогираш с валерянче...  Joy
Браво Меганчо, сега си вече студент. Да не забравиш да поливаш изпитите предварително (при мен вършеше работа)  Joy

Четах аз снощи, че днес в моя блок няма да има ток цял ден - профилактика. И аз до обяд чаках ли чаках да спре тока, даже не посмях кафе да си направя... пък тоя пусти ток така и не спря.  hahaha Само дето нямах нет.  Crossing Arms
От утре в следващите десеттина дена ще се наложи да въртя сама магазинчето. Малко ми е притеснено, шъ зема да си сипя от биричката, дето сте почерпили, та малко да ми се отпусне душата.
Да ви се и оплача малко, днеска си счупих часовника и много ме е яд. Изкъртих му колелцето дето е отстрани за сверване.  Confused Мноого ме е яд!

# 576
  • Varna
КОКОШИНКЕ,
Забравих аз да пиша, че му взех мярката на котето...шЪ мЪ прай той мене на мУмУна Joy ....та малко топло мляко, хапчето на прах и сложено във млякото....една спринцовка изсмуква всичко това и буууух във котешкото гърленце....Че чак се облизва диването му със диване Wink

И не се притеснявай за повредата на часовника ти. Бързо се ремонтира, минала съм през това. И пак ще си носиш любимият часовник!

# 577
Ааа браво на теб как си го излъгала горкото дживотну.  Party При моя номера с млякото няма да мине защото не може да го съблазни никаква храна, яде само по задължение.
Къде има часовникар, който може да ми оправи часовничето?
То си ми е много любимо, сребърно и устойчиво на моето мечешко носене, вече втора година не съм успяла да го надера, много яко стъкло има. За скъсяване го носех на златар, защото само там могат да заварят халкичките или каквото там се прави, ама за това колелце ще трябва часовникар да го лекува. Аз буквално го изкъртих, не само да го извадя и го загубих естествено.  Naughty

# 578
    Кокошинке, имаше един часоникар на перпендикулярната на "Направи си сам". Една стръмничка такава, много ми хареса часовникаря.
  Аз пък никъде не съм заминавала по любов, само забременях, за да се омъжа  Joy
Днес се видях с Медузка, мина да ме види на Албена- НЕ ПУШИ! Обичам го това момиче бееее!
 Боби, Мира, почвам да си мисля, че ви е страх от варненки  Joy Скоро и Фортунка ще причисля в стадото на бъзлите-А бе защо не идвате да ни видите беее!  Hug Я питайте Корсетчето и Лейди дали хапИм?  Flutter

# 579
О..................х, като не пиша, да не си мислите, че не ви чета. newsm78
Чета ви и  си взимам необходимата доза позитивизъм преди лягане, ама пусто напоследък ми е много изморено, та чак не ми се и пише.
Меганчо, много се радвам за теб и се кефя на баба ти!
Делте, това с котараците не го разбирам, но като ти  чета котешките неволи, не са много по-различни от моите някога подобни кучешки. Детето болно, кучето болно а аз като линейка разкарвам ту педиатъра, ту ветеринара.
Ламаринке,
това за бирата вярно ли е ? Аз дето предпочитам бирата пред водата да не знам, че има такъв ден. ooooh!Резил! smile3506
Ама нали човек се учи докато е жив и по този повод да почерпя:

Наздраве!!!
Кукли, при наличие на толкоз много МИМЕТА тук, нещо ще замислите  ли  за предстоящия празник на 15.08??? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Hug Hug Hug за всички, които не съм споменала по име !!!

...Та тази вечер срещу Преображение Господно небето се отваря и е хубаво да си пожелаете нещо хубаво за вас и вашите обични хора. Пожелавам ви да ви се сбъднат молбите!

На всички вас и всички мои любими хора пожелавам много здраве и само хубави неща! newsm10 newsm10 newsm10

# 580
Честит празник, стадо!

Кокошинке, и аз съм доволна от този часовникар, който Ели ти е препоръчала.Улицата е Охрид!

Медузке, какво те мъчи???

# 581
  • Varna
ХаДи на обядООООООО

Измир кЮфте    Да виЙ сладкУ...точно това лапам сега. От кога не съм яла манджичка сготвИна...и пилаф съм си добавила и сЪ кефЯ.

Наздраве Дами newsm10

КОКОШИНКЕ,
Точно където Ели ти е казала и на мене ми смениха тази част която се е счупила и на тебе.

# 582
  • Сливен
здравейте агънца  Hug Hug Hug
няклко дена не съм влизала  Embarassed ,но малкия или спи или иска навън  Whistling ,търси си човека разходките и това си е,яденето ни стана трудно,не стига че е капризен,ами иска да яде сам  Shocked
пюретата и кашите вече не ги уважава,днес за вечеря яде хляб и пържола  Twisted Evil
такааа
честита половин годинка на сладката краси (с малко закъснение  Embarassed) да е много здрава и послушна,да расте умна и красива,весела и талантлива
меганчо честито ти приемане и дано да стигнеш до края без много притеснения,а на мъжо ще му мине  Hug
делти,кокошинче,меганчо,пепрто,мери  Hug какви маси сте сложили  Party
ламаринке   Praynig хайде да стане както ти го искаш,хайде дано рокля,а може и нов мотор  Peace Party
медузке браво,и ние двамата с мъжо отказахме цигарите,супер  Hug,света е по-различен когато не пушиш след дълги години тровене
като бях бременна с големия син мъжо каза така "ако е момче Георги на баща ми,ако е момиче Диляна на майка ми" и аз се съгласих,нооо за малкия не дадох никой дума да ми продума още като реших да си го оставя и вече знаех как ще се казва  Party
хайде и аз да ви почерпя едни картофени кюфтаци и сладоледена тортичка а да ви покажа и моите съкровища  Hug

лека ви нощ за сега  Hug

# 583
Kaква лека нощ, бе Мириамс?! То твойто си е направо добро утро.
Много са ти хубави дечинята, пу-пу, да са ти живи и здрави.
Метни едни кюфтаци по куриер, че нещо не ми се готви тия дни. Не, че не се налага, де.

# 584
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!

Мириамс, много хубави деца! А винаги се възхикавам на кулинарните ти умения във ФБ.
При мен - нищо ново...
Вчера ходихме до Етрополския манастир - кръщавахме детенце на приятели...
Днес ме чака куп изостанала домакинска работа и неотложни разкрасителни процедури....

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт