Жената ОВЕН 24-морска

• 30 979
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
О,Боби ,прекрасна неделна закуска,ама сложи един мармалад,за бухтичките,че така на сухо не мога ги преглъщам.......
Отново безсънна нощ след 3 часа изкарах.А снощи бях толкова изморена.
Във сряда съм поканена на среща от МАГИ клуб,ще гостуват във Варна и ще се събираме членовете.
Приятна почивка ви желая..

# 586
Боби, ако знаеш как ми се ядат едни мекици, ама няма кой да ми ги направи Crazy.
Мирамче, дечицата ти се големи сладури, а малкия така ми идва да го нащипя навсякъде... Ееее, ти пък остави го детето да се храни само, вече е голям мъж Wink...
Пепи, приятно изкарване на срещата.
Аз откакто съм спряла цигарите ми едно такова нервно и съм голям дразнител Twisted Evil
Ние след малко изчезваме на плаж, после по разходки в морската и лунапарка ooooh! пак ме чака тежък ден Whistling.

# 587
  • Varna
Ааа, ми да бееееееееееее,
Дей ми е ягодовото сладко за бухтичкитИИИИ????? rotfImao Иначе закуската е точно по вкуса Hug

ПЕПИЧ,
Какво стана бе, що не можа да спиш? Hug  И да разправяш за манджарската среща!

МИРИАМ,
Мъжовете ти са кЪт слънца newsm10 И нека малкия щом има желание сам да лапа. Да се цапа, то това му е нормалното. Така беше и моят син. Клепа се навсякъде по главата, даже и зад врата, обаче аз го оставях. Така си стават самостоятелни и неусетно се научават сами . Хич да не ти пука, че се цапа. Вземи и ти една лъжица, дай му не него една, защото много от това което той иска да вкара във устата обикновенно остава от вън Joy Ти хем гледай да  свършиш някоя работа около него, хем му бутай по една лъжица манджаре. ....Колко пържоли омАА вчера юначкУтУ Laughing?

БОБИЧ,
Верно бе, ти скоро не си писала за разкрасителни процИдури Wink Ние останалите ги праЙм тихомълком Wink дЪн нЪ урУчасЪт Grinning

ГОРГОНЧЕ
Това за тебе Hug Hug Hug Hug Hug Hugтака съм чувала за тези които отказват цигарите, че им е много нервно.

# 588
Мириамче, много ти са сладки мъжете, ама не щеш ли да помислиш и за една хубавица? newsm78
Медузке, аз не пуша от 1 година и 10 месеца/ а преди това до 3 кутии на ден, ама пустите лекари казаха "не"/.
Лошото е, че последните дни си дръпвам  по 5-6 пъти и като се знам каква съм.......
Аз явно съм се умъкнала в някакъв гаден период  : Много работи трябва да свърша за малко време, ама не се получава. Вчера от бързане ударих колата в един спрял камион. Резултатът е счупен заден стоп, а трябваше днес да тръгна за Истанбул с нея. Ще ида обаче с автобуса и като се върна айде по сервизи!
От сега си мисля как ще се справя Истанбул, после имам ходене до Гърция и задължително до Сл. бряг - все по работа, ама ако нещо може да се заформи около 15-ти на Варна, ще се постарая да дойда!
И да почерпя без повод, ей така за здраве, че като си помисля преди една година какво ми беше на главата.......!!!

Бъдете живи и много, много здрави!!!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 589
  • Сливен
хоп добро утро,то станало добър ден вече  Hug
боби страхотна закуска,а колко отдавна не съм правила бухти,добре,че ме подсети  Party
делти ето специално за теб ягодово сладко

горгонче,споко мила  Hug това е от оня рогатия  Crazy ,чистиш се миличка,ще видиш колко по-добре ще бъдеш  Hug
приспах малкия,прибрах едното пране и прострях другото,направих си една салатка за закуска  Crazy и сега ще отида да си направя и кафенце после пак ще ви заобиколя  Hug
мери хайде да сме здрави,вземам си от почерпката,а за 'убавица......ще чакам снахи  Whistling Party Hug

# 590
  Мери, какво се е случило преди година? И за стопа не се ядосвай много-казват му малкия дявол  Hug
Горгонче, и аз те прегръщам силно, силно и се опитвам да ти отнема от напрежението  Hug Hug
Гледам ви бухтите и преглъщам на сухо-от началото на лятото все се ограничавам в манджарето, а все си ходя дебелодупева.. Sad Но вчера мернах една табела "Фокачи" и познайте какво хапнах  Blush Толкова вкусно беше, че сега издирвам рецепта.
  Мириам, адски сладка снимка  Grinning
Прегръдки за всички вас  Hug

# 591
Малии-бухти,кюфтенца...
miriams, много са ти хубави децата  Hug сигурно ги мачкаш доста   Wink  моя мъник като  ми падне и ела гледай   Heart Eyes
мери  Hug
медузке, запълнена ти е програмата за деня  Hug

Емко цяла нощ мънка и се чеса-нахапали го лошите комари по крачето вчера, не мога да го приспя.
Сега спи по никое време.
Ей го от снощи

# 592
  Kакво прекрасно детеее  Heart Eyes Снимката е като за корица на списание. Намачкай го от мен също  Hug

# 593
Ние след малко изчезваме на плаж, после по разходки в морската и лунапарка ooooh! пак ме чака тежък ден Whistling.

Как ми се иска да сме заедно! Аз се наработих за днес и отивам на плаж на вилата. Хубав ден, беки:)

# 594
  Но вчера мернах една табела "Фокачи" и познайте какво хапнах  Blush
марули  Joy

що се тормозиш, като си си хубава и така.

Меганчо, не му ли е топло на Емко?

# 595
  • Varna
МЕГАНЧО
Наистина прекрасно дете и затова ще му изпляскам едно синьо оченце, да не го уручасат

МИРИАМИЧ,
Сладкото не стига, че е вкусно, а и как изглеждаааааа....много обичам красиви неща, много. Благодаря ти Hug

ЕЛИИИИИЙЙ,
От фокачите най сЪ отслабвЪ да знаЙш Wink

# 596
Олееее какви сладки памперсчета сте публикували Simple Smile Да са ви живи и здрави Heart Eyes

Аз на диета, ама днес мога да хапна мръвка, така се си взимам няколко кюфтенца, пък бухтите след 2 дни - ако е останало нещо от тях де Laughing

Имам 16 покани за приятелства все от хубави дами във фейса, правя си кафенцето и запрятам ръкави да приемам и гледам снимчици /много обичам/ Whistling

Комшията сложил баскетболен кош и навън е пълно с дечурлиги, викат, подскачат, тупкат една топка - веселие...ку ни бях толкоз срамежливо да се бях метнала в едни къси гащури и аз на коша, ама нейсе  Sunglasses

# 597
Аз срамежлив ОВЕН не познавам.Освен в малките класове-/5-6-7/,бях малко по затворена,ама след това........ майко мила...............

# 598
  • при моите деца .....
Днес аз направо се измързеливих - загърбих всяка работа, изпратих Марти с баща си на басейн и полегнах - както казва Ели - неделя - почивен ден е.....
Сега се мотивирам с нещо да започна да се занимавам.....
Аз съм срамежлив овен  Embarassed поне докато се опознаем, после съм душата на компанията....

# 599
Вижте какви малчугани имаме на улицата. Вече им търся дом в Козлодуйската тема, не искам да станат поредните бездомничета.

Представям ви
Армани

Гучи

И дамата в компанията
Прада

Общи условия

Активация на акаунт