Жената ОВЕН 24-морска

• 30 977
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Varna
ЛЕЙДИИИ,
Големи са сладурчовцииии.........дано, дано да има дом за тях. Praynig Сви ми се душата, като ги видях.

# 601
  • Сливен
еей много са сладкииии,дано се намерят добри хора  Praynig
аз сложих да готвя и сядам да чета,имам да пусна още две перални,но преди да си легна едната а утре сутринта другата
хайде до нас ромите пак празнуват и има гюрултия  Crossing Arms Whistling ,щом така празнуват саръндисването кой знае какво ме чака за първия рожден ден на бебето  ooooh!

# 602
  • Varna

Мацоранки Wink

МИРИАМИЧ,
Я кажи какво е това саръндисване newsm78 Тази дума не съм я чувала по нашия край...

# 603
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Аз да ви сервирам закуската в леглото

Лейди, много са сладки малките кученца!
Ето какво видях вчера във ФБ

ОСИНОВИ, НЕ РАЗВЪЖДАЙ ИЛИ КУПУВАЙ. ADOPT, DON'T BREED OR SHOP!
"Всички гледат породата, търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй че както при хората, приятелче мое,
и при нас по е важно сърцето какво е."

Хубав ден и спорна седмица!

# 604

МИРИАМИЧ,
Я кажи какво е това саръндисване newsm78 Тази дума не съм я чувала по нашия край...
Делте, саръндисване предполагам е 40 дена на детето Wink Joy
Лейди, дано скоро се намери дом на тези кученца с такива прекрасни имена просто няма как да не се... Grinning Сигурна съм, че ти си им кръстницата, а мен знаете ли как ме беше записала в телефона си, АЛБЕНА #Crazy
Меганчо, Емчо е много сладък като спинка Heart Eyes да го нацелуваш от мен по д......а Wink

Аз също съм срамежлив овен newsm03
Искам само да каже, че си палвам по една цигара сутрин с кафето и вечер след вечеря Blush не ми се карайте, но не мога от раз Sad.

# 605
И аз съм срамежлив овен, но докато се опозная с другите.
А сега да ви почерпя - имам си лъвица - слънце, която днес навършва 17г.

Нещо за пиене:

Иии тортааа:

# 606
  • Сливен
здравейте
фортунчеееееееееее,да ти е жива и здрава рожденичката ,нека всички врати се отварят пред нея и да се изпълни всичко към което се стреми
делти горгончето ти е казала,точно така,така се казва ритуала в църквата за 40 дни след раждането на детето,когато се пречиства майката и детето се въвежда сред хората ,чете се молитва и после се събират само жени и се носи сладко,поднасят се сладки ястия и питиета http://www.bg-patriarshia.bg/news.php?id=17478
горгонч,разбирам че ти е трудно,но да ти кажа че аз няколко пъти опитвах да откажа цигарите,но когато казах раз,раз тогава успях,иначе ха една ,ха двечки,ха за кафенце и почвах пак ,сега съм доволна и се чудя защо не съм била инат по-рано ,така че кураж и  Hug миличка
меганчо емчо е сладурче ,да го намачкаш  Party Hug
дени го слагам да спи по боди ти потник и едно чаршафче,което постоянно изритва  Crazy
боби страхотна закусчица  Hug

# 607
Фортунич, да ти е жива и здрава лъвицата и дано да е с чувство за хумор. Че аз имам една лъвица, дето все повтаря, че няма такова, щото ни чу да я коментираме с леля й Делта, че е много тънкообидна  Grinning
Тъкмо се чудех къде изчезнахте ти и Румид.
Айде да видите какво се казва тъкачка-многостанничка  Joy
Чакам 1 май, та да ме закичат с Орден на труда
Сутрешната доза витамини

Тиквичките опържих и подправих с чесън, копър и балсамов оцет, метнах една зеленчукова супа, за милото нещо свинско, спретнах един хляб, а част от лятото затворих в пакетчета и сложих във фризера.

В момента доготвям за тези, които не са любители на постното, съпружеството демек

а аз ще направя един басейн и ще си сипя нещо с много лед.

# 608
  • Сливен
охааа лейди  Hug eat

# 609
Fortuna ,честита ти рожденичка!
Да е здрава,щастлива и да сбъдне всичките си мечти!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 610
Фортунче, честито ти рожденичката, да ти е здрава и много късмет в живота! Hug  bouquet
Лейди, какви са тия неща който си направила бе Shocked много вкусно, ммм... eat
Меганчо, аз за пръв път отказвам цигарите.

# 611
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Лейди, няма да чакаме 1 май - ТИ СИ ПЪРВА ТРУЖЕНИЧКА

Фортуна, да ти е жива и здрава младата лъвица! Много късмет и успехи!

Лека вечер!!!

# 612
 Joy Joy Joy Бобииииииииии, разсмя ме.
Айде, закичих се:)

# 613
  Фортунче, да ти е жива и здрава младата лъвица, да реве гордо, да бъде силна и да обича и бъде обичана  Hug

Лейди, ти си нашата героиня! Ордена ще бъде връчен на тържествена вечеря в твоя дом на трапеза, отрупана с плодове на труда ти!  Hug
 Горгонче, и дума на упрек не би чула от мен. Направи го както усещаш. Само това, което съм чела е , че едната или двете цигари подхранват зависимостта. Успех, миличка  Hug

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 09:51 от Елинор 777

# 614
Фортунче, честита ти рожденничка, макар да е вече на патерици, предвид часа. Да ти е жива и здрава и да постигне всичко за което мечтае леко и без много усилия  Hug

Цигари се отказват само от раз! Аз лично 2 пъти така ги спирах, и може би там е разковничето. Ако не стане от 1 път, от 2-рия вече хич и не ги поглеждаш. 1-вия път не пуших 10м, но пък все още си бях студентка, та пак ги пропуших, сега вече не пуша от 29.01.2006г, което си е 5,5г  Peace

Поради късния час, четох само последните 2 стр. Напоследък съм станала мн разсеяна в нета. Почна едно мина на друго, на трето, после се върна на 1-вото. Ето и сега в 23:30 викам я да погледна форума, я първо този за идеите за бизнес, че сигурно по малко са писали (да, ама не), после пък отворих да търся книги (напоследък съм настроена много на бизнес идеи и нахъсване), и там се заплеснах, и то пак мина 1:30, и после ще спя до обяд.

А, бях ви споменала запознанство с варненки. На 16-ти заминаваме за Св Влас, като ще минем през Варна. Но това ще е мн рано сутрин (понеже колата ни няма климатик, няма пари, да го оправим, та ще се пътува рааааано сутрин), затова не мисля да ви притеснявам. Смятам на връщане, което е на 22-ри (понеделник), около обяд или ранния следобяд ще минем през Варна. Та, говорих със съпружеското тяло и се съгласи. Така, че ако има желаещи да се запознаят с моето сем  hahaha много ще се радвам  Grinning
Айде, време е за спане. Ще гледам утре по-рано да ви навестя  Heart Eyes
А, че се присетих, и аз се мислех за срамежливо овне (е, до 7-8 клас определено бях де, тиха кротка, затворена), докато един ден колеги от унито не ме пратиха мен (не помня вече къде и за какво точно) да се занимавам с нещо, защото съм била по нахална...аз гледах така  Shocked Ей тогава разбрах, че хич не съм срамежлив овен, може би по-скоро съм много търпелив с непознатите хора. По-скоро ще обидя близък, отколкото не познат, т.е. ще му кажа истината в очите. Не знам как е при вас.

Общи условия

Активация на акаунт