Когато се чудим дали името е на дете или на куче

• 5 269
  • 76
  •   1
Отговори
# 15
За почти никакви познати кучета и котки не се сещам, хората около мен не гледат животни. С бившия ми мъж гледахме две котки - Brownie и Cookie  Laughing
Кварталната ни кучка от време оно беше Мара, котката на една позната е Сами... дядо ми на село има куче, но не се сещам как се казва... и с това се изчерпвам. newsm78
Иначе чувам коментари, че Рокси е кучешко. За Дара също съм чувала, но преди години.
На мен лично само Шаро ми звучи категорично кучешко.  Laughing

# 16
  • София
Да ,Шаро може би е най-кучешкото кучешко име Simple Smile

Като малка половината вълчаци се казваха Рекси Simple SmileИмаше един нюфаундлен(така ли се пише) Ерос Simple Smile  един котарак Янис, Папагалите ми бяха Роки и Каролина...и разни други много, на които не им помня имената. Имахме котка Макси(от Макс и Мориц), на един приятел кучето беше Цезар, на друг Франки и болонката Бетси и т.н. и т.н.

А и класиката  другата по дакелите май най-много ходеше - Дино(ест взаимствано от Флинстоун)

Brownie и Cookie  много ме кефи Simple Smile само един Мъфин е липсвал Simple Smile

# 17
Цитат
Brownie и Cookie  много ме кефи

Аз затуй ги написах на английски, да се разбере от къде идва  Laughing Брауни естествено е с кафява козинка, Куки дойде покрай Брауни. Брауни още си я гледа бившият... Куки избяга  Cry
Това ми беше единственото гледане на животни вкъщи, колкото да се убедя, че не е за мене тая работа. Това малко извън темата...

# 18
Освен сегашния ми добитък съм имала: катерица- Рошка, две кучета- Рудолф и Ласи,
два папагала- Чочо и Роко. / май, ще ни преместят в дом. любимци/

# 19
Сещам се за името на  кучето на една позната на леля ми : Айше. Crazy
Кучетата , които имам/съм имала ,са съответно - Пиер, Роджер, Моли.

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 22:19 от Ulenceto

# 20
Баба ми си кръщава прасетата и останалите домашни животни с имената на внуците си. Simple Smile Така имаше една козичка с моето име. Tired Laughing

Котарака ми се казва Бегинс. Mr. Green Познайте кой му е кръстник. Mr. Green

Познавах едно величествено и красиво куче Макс.

Хлапетата от входа разнасяха едно куче и го бяха кръстили Спас. Laughing

# 21
  • Враца
много популярно име за папагал е Поли,аз имах и така се казваше,а също и още един-Кърт(на Кърт Кобейн) Laughing.

# 22
Имала съм куче питбул - Соня. Котарака беше Феликс - то е често срещано за котки. Като деца на село имаше една котка, която бяхме кръстили Венцислава  Thinking  На село, когато решиха да не гледат вече кокошки, последната останала жива кокошка се казваше Райка. Баба ми все и говореше - една е Райка на майка..., то май е било народна песен или нещо подобно. Иначе магарето беше Мария, на баба ми кръстено, от дядо ми  Crazy  Thinking

# 23
Иначе магарето беше Мария, на баба ми кръстено, от дядо ми  Crazy  Thinking
hahaha Joy

# 24
Да  Laughing  И аз така го възприемам сега, но за времето си, май, е било някакъв уважителен жест. Не съм сигурна, но имаше подобен нюанс, баба ми не беше обидена  Thinking Щото ако сега мъжа ми закупи магаре и го кръсти на мен...

# 25
От както се помня до ден днешен съм имала милион котки Laughing Ето имената на някои от тях- Милена, Емилия, Валентин, Лили, Явор, Асен... Laughing

# 26
ПП : Сегашните ми папагалчета се казват Ро (мъжкото) и Джи (женското).
Имената им са от кучето Роджер..
а също и още един-Кърт(на Кърт Кобейн) Laughing.
  Peace Peace

# 27
Нашето куче се казва Тайра - онзи ден в Южния срещнахме детенце с това име.
На майка ми котки се казват Юлия и Марчела. На свеки кучето се казва Роби, на съседите до нас кучето се казва Денис.

# 28
котарака се казва Хюго. (дебел е като Хюго в "Изгубени")
кучето Бека
костенурката Тотю.

# 29
  • Пловдив
На едната ми баба котките се казват Рита и Сара, кръстени от внуците и, като Рита аз го избрах преди 20години. От тогава всички котки се казват или Рита или Сара (баба не взима мъжки котета). А при другата ми баба чичо ми е оставил да му гледа един породист мителшнауцер с име от типа на Миринда фон Дрън-дрън, а баба ми му вика Меца. Познайте дали Меца не знае, че е Меца, при условие, че баба ми я храни Joy Всички кози са Катя, а прасетата - Гуци.

А моите животни винаги са имали откачени имена. Породистия ми мъжки хамстер-разплодник беше Финци, другия - Копър (като беше малко хамстерче много налиташе на стръкчета копър). Женските имаха не по-нормални имена - Ябълка, Доматка, Франческа, Куин Елизабет, Петното. Рибите отказвам да ги кръщавам. Морското ми свинче беше Мики, а плъха - просто Плъх.

Общи условия

Активация на акаунт