Когато се чудим дали името е на дете или на куче

• 5 269
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
Компютъра се казва Консуела  Laughing

# 31
  • Бургас
Домашен любимец нямаме.Иначе имената,които най-често съм чувала на животни са-Рекс,Макс,Бък,Сара,Тара,Пухчо,Пухи Laughing.Като малка котките ми все се казваха Томи,Рики,Лили.Имахме и котарак Белчо Laughing.

# 32
На нашите кучетата са все с човешки имена - Жулиета, Божидар, Лора.  Heart Eyes
С половинката си кръстихме тарантулата Ицо с идеята да го побългарим.  Laughing  Всички питат "Ицо галено от Христо ли е?", отговарям "Не! От Ици-Бици."  Laughing

# 33
  • София
Имала съм два броя кучета на име Томи.
Старият ми котарак се казваше Спас. Сегашният е Харитон.
Когато се роди малкия спасихме едно котараче. В началото си нямаше име, но после мъж ми го кръсти Торо, защото е фен на Ливерпул, а там имало такъв играч. Но май е Торес. (не съм чак толкова запалена по футбола).
На село котките бяха "Маца", а кучетата "Алтай". Имахме и една Лайка.

# 34
Хамстери - Ноел, Мики, Пешо, Дзвера (последното е кръстено от бившия ми съпруг  Laughing ).
Коте - Лео
Заекът - Бриан
Морските свинчета - Тони и Дзверо (познайте кой го кръсти).
И още животни съм имала, ама не са имали имена.
Сара е немската овчарка на село. На екс немската овчарка беше Бък.

# 35
  • Пловдив
Винаги съм мислела, че ТОЗИ зеак се казва Брайан Ед Simple Smile

# 36
Ед му е фамилията. Mr. Green Иначе Бриан/Брайън е бретонско, от там преминава при келтите (те са си един народ, де) и става много популярно в Ирландия. Аз го чета Бриан, защото като му търсехме име, исках да е бретонско и го намерих във френски източници Crazy Значи Смел, Храбър, много подходящо за заек.  Mr. Green То на бретонски може и да не се произнася така, ама няма кой да ми каже  Mr. Green

# 37
Е, какво да каже комшийката като щерка й се казва Рая, а в съседния апартамент живее доберман със същото име.

# 38
  • UK
Имах приятел Роки. Повечето с това име, които познавам, са кучета. Wink

# 39
Стига бе! хахахахахахаха
Имам идея, ако си вземем куче, ще се казва Александра!!!

# 40
И без това смятаме да си вземем куче, та трябва да мисля име. Тъй като вашите са Рая и Александра, моето ще бъде Габриела или Виктор! Laughing

# 41
В нашия блок има 11 годишна болонка Габриела.

# 42
  • София
Като малка имах куче- Пипи, сиамска котка- Пуфи, а дечицата и се казваха чоко, Боко и Мима ( не знам  от къде дойдоха тия имена, батко ми ги кръсти) Simple Smile
Имала съм и папагал- Флай.
Сега имам котка, казва се Лора. И морско свинче Доби ( на едно духче от Хари Потър)  Mr. Green
На свекърва ми кучето се казва Гергана.

# 43
  • София
И на кумовете ми кучето се казва Гергана.
С оправдание Simple Smile - беше Гари, но после се оказа, че е женско, така че бързо стана Гери - Гергана.

# 44
Първото куче, което помня на село на баба ми беше Марга, галено от Маргарита. А в съседната къща кучето беше Сашо, но не от Александър.

Общи условия

Активация на акаунт