Потресена съм от зъболекарите ни !!!

• 23 065
  • 71
  •   1
Отговори
# 45
Защо си потресена от зъболекарите НИ, а не от въпросния конкретен зъболекар? Следващия специалист, при който си ходила предполагам не е кардиолог, а също е зъболекар. И той ли те потриса?
  За  втори път  си патя  от  зъболекар  затова  пиша  под общо Simple Smile
По  горе  някой беше писал да се итересуваме   какво ми правят  е итересувам  се  ,а  това  4е тя е решила  да впише   измислени  плоби и ле4ения  аз  нямаше   и  да  разбера  ако не бях отишла  на друг  зъболекар

Не знаех, че в БГ има само двама зъболекари честно. Ако наистина е така обаче това разбира се ти дава право да ги слагаш под общ знаменател. Всичко останало обаче е клюкарска работа с цел да плюем и да си чешем езиците, което всъщност е типично българска черта и въобще не ме учудва. Сигурно не си позволяваш пред сегашния си зъболекар да плюеш така по цялото съсловие нали?

# 46
bobynka,
Трябва да се действа - жалба, поместване в черния списък на зъболекарите. Ако всички си мълчим, това никога няма да спре. Само ако си говорим тук "кучетата си лаят, керванът си върви.....".

# 47
sori  za kirilicata  .
1 Jalba ima  ,6te ima i  globa   Peace
2 Patih si ne  ot  edin i sy6ti zabolekar . ooooh!
3  Da  iskazah  se i  pred  tozi  zybolekar  ,za6to  trqbva  da si premul4a   Tired.

# 48
Обобщаването имах предвид. Ако мен ме сложиш под един знаменател с предишните ти лекари, които казваш, че са некадърни аз бих отказала да те лекувам. Обидно е някак това обобщаване просто. Необходимо е да сме обективни, а не театрални мисля.
Хубаво си направила с жалбата. Човек трябва да си знае правата и да си ги търси.

# 49
На мен като малка ми извади зъб и така и не запълниха мястото и сега има размествания при другите зъби  Crossing Arms

# 50
То запълването на мястото е по желание и в случая проблема не е само в стоматолога. Ти защо не пожела да ти го заместят?

# 51
  • София
Моят богат опит със зъболекарите сочи, че добрите зъболекари изобщо не сключват договор с касата. Зъби се правят или добре, или с осигуровки.  Tired

# 52
  • София

Моят богат опит със зъболекарите сочи, че добрите зъболекари изобщо не сключват договор с касата. Зъби се правят или добре, или с осигуровки.  Tired

Аз не бих си позволила подобно обобщение, но все пак... всеки има своето виждане... Аз лично считам, че горецитираното мнение не отговаря съвсем на истината. Хората си плащат здравни осигуровки и очакват да получат това,което им се полага. Много, малко - за момента толкова. Зъболекарите пък, като не сключат договор с касата, не могат да лекуват тези пациенти.В края на краищата какво се получава? Пациентът плаща, зъболекарят не ползва пари от касата,а тя (Касата) пълни гуша. Моят също толкова богат опит показва,че преди всичко сме хора, а после зъболекари. Претендирам, че съм един от добрите зъболекари и въпреки това имам договор със здравната каса Simple Smile. И повярвайте... дори само един зъболекар да остане да работи с НЗОК, то това ще съм аз, защото съм убедена, че помагам на пациентите си, някои от които разчитат именно на касата, защото нямат друга възможност.Факт е, че имам пациенти, които лекувам повече от 30 години!

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 01:47 от Flo 51

# 53
"Няма договор  с касата- няма пациенти"- това също е вид обобщение и някак не ми се връзва с претенциите ти. Моите уважения, въпреки това.

# 54
И аз съм си патила от зъболекари доста. Ходя уж да ме излекуват, а ме увредят още повече. В резултат имам 2 извадени кътника само и единствено заради лекарска некадърност. Така ги бяха направили, че се разцепиха в устата ми. И май сега съм на път да извадя трети, защото зъболекарката натисна кътника доста силно и след 2 часа забелязах, че е посинял. Вече втора седмица ме боли при хранене и е чувствителен на студ. Ако е счупила корена ще се наложи вадене и имплант и не знам кой трябва да плати за всичко това -  виновникът или пациентът. Защото където съм зъболечението е 100% платено от пациента, а цените на всички услуги са двойни в сравнение с България. Не очаквам зъболекарката да си приеме вината, сигурно ще намери начин да се измъкне и от сега се подготвям за късане на нерви със зъболекари.  #Cussing out

# 55
За некъдърността ясно, винаги е имало калпави специалисти и перфектни такива...Обаче, аз едно не разбирам, защо 99% от зъболекарите работят без ръкавици?

# 56
Явно не си попадала на добри. Моята работи, даже и със стъклена предпазна маска, и с маска против грип през зимата. И се влиза с едни найлонови калцуни за еднократна употреба върху обувките.

# 57
Ох, и ние имаме проблем с намирането на зъболекар за семейството. Ходихме при всички прехвалени светила в града, резултатът е един- пломбите падат след 2-3 години, а над коронката на мъжа ми се вижда ивичка цимент/ не е минала и година от слагането й/. Имам чувството, че нарочно работят така, за да ги посещаваме често. За лечение на пулпит ми взеха 220 лв. Зъбен камък никъде по свестните кабинети не взимат по- малко от 70-80 лв. Безобразие!

# 58
Явно не си попадала на добри. Моята работи, даже и със стъклена предпазна маска, и с маска против грип през зимата. И се влиза с едни найлонови калцуни за еднократна употреба върху обувките.
Може и така да е...ама, вече не знам къде да ги търся тия зъболекари, защото дори в доста известни клиники, дето по телевизията уж работят с ръкавици, всъщност реалността е различна...така че, ще те помоля да ми пратиш координати на твоята, ако става дума за софия Peace

# 59
Ръкавиците са им най малкия проблем. Алчност, неспособност за мислене и некомпетентност в повечето случаи. Как е възможно да посетя 4 различни зъболекарки с оплаквания, че от коронката ми тече гной и да ми казват, че не виждат проблем и една дори ми каза, че нормално да тече гной и просто да дъвча дъвка  Shocked Нарочно исках няколко различни мнения и накрая реших, че явно наистина е нормално просто проблемът е някъде в моят организъм, който не приема коронката, която първо беше метална, а после смених със златна за всеки случай. Личният ми опит показва че некомпетентност и отбиване на номера за съжаление са масово явление сред зъболекарите.

Общи условия

Активация на акаунт