Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа достъп до информацията за леченията, записани в моята здравна книжка?
Защо е важно да знам кои зъби се лекуват?
Какво да правя, ако зъболекарят ми направи неправилно лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа достъп до информацията за леченията, записани в моята здравна книжка?
-
Защо е важно да знам кои зъби се лекуват?
-
Какво да правя, ако зъболекарят ми направи неправилно лечение?
-
Какво да правя, ако имам съмнения относно лечението, което ми е предложено?
-
Как да се справя с лошото отношение от страна на зъболекар?

преди години съм имала подобен случай ,но не чак толкова тежък ставаше въпрос за един обикновен кариес хем по здравна каса ме мина ,хем ми взе безбожно висока цена и след един месец ми падна пломбата
не е за разправяне направо ,добре ,че случих на стоматолог поне за сега де ,защото не ми се е налагало нещо сериозно .
Като занеса новата снимка следва " Ти хубаво за тоя зъб идваш, ма тука има няколко, дето трябва да се направят пак, щото каналите не са изработени добре ..." Ааааааа, стига вече, така ли никой не хареса работата на предишния ми зъболекар
Всеки следващ си мисли, че е по-добър от предишния, докато не отида при нов. Това някаква практика ли е, или какво