Детска количка "ESPIRO"?????

• 95 029
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
anbibian - Мерси за отзивите! Дано и за напред да я ползваш безпроблемно. Някоя друга мама няма ли да допълни с още впечатления след ползване?

# 136
Здравейте момичета, аз както вече писах ние имаме такава количка, но до скоро само сухи тренировки правихме из апартамента, но тази седмица вече направихме 3 разходки, докато беше топло времето.
Количката е  уникална, върви толкова лесно, покрай нас има много високи тротоари, а аз не срещнах никакъв проблем с тях. Много е маневрени и на бебчо си му е доста широчко вътре. Другото което ми харесва много е е коша за новородено е височък и при вятър бебчо си остава защитен вътре. Единственият недостатък, който намирам е че дръжката и е предназначена за по височки мами, аз както съм 160см ми се налага леко да я смъквам надолу самата дръжка, но въпреки това коли1ката е уникално удобна за разходки. Мисля че с нея направихме една много добра инвестиция.

# 137
Аз съм 159 см. и си държа дръжката на средно положение. Тя нали се регулира, така че не е проблем според мен и за по-ниски мами. На мен ми е удобна. Мъжът ми като тика си я вдига на най-горното положение  Peace

# 138
Slimss аз имам опит и с еспиро и х-лендер и още от сега ти казвам, че х-лендера е по-тежък. http://www.novobebe.com/X-lander_XA_Energy-bg-856.html виж колко килограма пише и това след като са "свалили" някое друго кило от характеристиката.

аз гледах двете харектеристики и се чудя защото на саита на еспиро са дадени като кг за количката със седалката са дадени 15 кг http://www.espiro.eu/pr,wozki-glebokie,atlantic,13
пък на лендара пише около 12-12.5 кг . дори гледам има хора които са го мерили http://www.novobebe.com/newsDetails--34.html.на този лендар дават 13-14 кг но заедно с коша за новородено. а на атлантика отново е 15 кг. Не че е толко важно за мен но след толкова гледане по магазини ми е смешно как някои хора се опитват да изопачават нещата иначе казано това си е заблуда на потребителя.

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 09:09 от bergamot

# 139
  • Бургас
В Бургас можеш да ги намериш само в два магазина:
1. Делфин - зад операта
2. Слънчо - в Меден рудник

И ние такава си купихме
Благодаря!
И мен обаче това ме притеснява,да не ми е висока количката ,че и аз съм 160см Blush .

# 140
rissse,  то като цяло тва за дръжката не е чак такъв проблем защото се регулира там където се държи. Аз понеже бях бутала до сега само ниски колички за това ми направи впечатление височината, но удобството на тази количка е просто несравнимо.

# 141
barbolinda ти кой модел на Espiro имаш по-точно?

# 142
# 143
В Бургас можеш да ги намериш само в два магазина:
1. Делфин - зад операта
2. Слънчо - в Меден рудник

И ние такава си купихме
Благодаря!
И мен обаче това ме притеснява,да не ми е висока количката ,че и аз съм 160см Blush .

И аз съм 160 така че спокойно Simple Smile

# 144
днес в един магазин разбрах че ще има промоция на марката и цените на някои продукти ще ги намалят с 100-200 лв. остава да разбера от кога ще е Simple Smile). ако е до 1-2 месеца направо ще извадя късмет

# 145
днес в един магазин разбрах че ще има промоция на марката и цените на някои продукти ще ги намалят с 100-200 лв. остава да разбера от кога ще е Simple Smile). ако е до 1-2 месеца направо ще извадя късмет
В кой магазин си го чула това? За всички продукти ли важи, че сме си харесали една сгъваема кошарка на Бейби дизайн, а и столчетата за хранене не са лоши.

# 146
В кой магазин си го чула това? За всички продукти ли важи, че сме си харесали една сгъваема кошарка на Бейби дизайн, а и столчетата за хранене не са лоши.

ами казаха че те били дистрибутори на аспиро и беиби дизайн и ще важи за всички налични стоки.

# 147
  • Бургас
Видях днес Атлантика..много добре изглежда..с хубави гуми..обаче е прекалено висока за мен  Crazy..свалих дръжката на ниско,но проблема е че почти не виждам напред нищо ..нямам видимост никаква.. губя се зад количката направо  Laughing коша е доста нагоре ... не се чувстам комфортнос толкова голямо превозно средство .. аз сега съм по едричка 55кг,а после като си върна моите кг направо съвсем ще се изгубя отзад количката бутайки я..ще диря нещо по-малко по-ниско  Whistling

# 148

ами казаха че те били дистрибутори на аспиро и беиби дизайн и ще важи за всички налични стоки.
Чудесно, ама кой е магазина?  Laughing

# 149
Здравейте Simple Smile
Бихте ли ми помогнали, имам един въпрос относно Еспиро, понеже скоро трябва да взимаме количка и сме все още е процес на проучване...
От всички модели на Еспиро единствено Вектор Про влиза в нашия асансьор. Той е с дълбочина 100см и всички други ги дават над 100 (според рекламните клипчета, не съм ги мерила на живо). Но проблема с Вектор Про е, че дават вътрешното пространство за бебето 31см - и на кош за новородено, и за летен кош. Това според вас малко ли е? При условие, че не искам да взимаме отделна количка след 1-2 години, а да си караме с тази до последно, дали ще му стане тясно на детето като порасне малко? Простете, но това ще ми е първо бебе и не съм много наясно с тези неща.
Иначе като дизайн Вектор Про ми харесва страшно много, но ако действително е тясничко пространството...ще трябва да се ориентираме към друга марка, при условие че другите модели не влизат в асансьора. Благодаря и лек ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт