Детска количка "ESPIRO"?????

• 95 010
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Мами с "Атлантик", да ви попитам в комплекта включен ли е дъждобран? В описанието не пише да има. И да споделите побира ли се в багажник на малка кола(ако имате опит) Wink
Предварително благодаря!

# 121
Мами с "Атлантик", да ви попитам в комплекта включен ли е дъждобран? В описанието не пише да има. И да споделите побира ли се в багажник на малка кола(ако имате опит) Wink
Предварително благодаря!

има само това, което е в описанието естествено, никой няма да подари нещо в повече  Simple Smile аз съм пробвала в новото рено клио , което е по мои изчисления малък и се събира , но само ако махнеш гумите... което не знам дали е възможно при всяко излизане , вадене и прибиране на количката

# 122
Някой има ли отзиви за количките Бейби дизайн - Спринт +? Спрели сме се на нея, но ни остава още малко време да мислим. Все пак обаче мисля, че е това, което търся.

# 123
Ами отиди да я видиш на живо в магазин "Слънчице" в люлин

# 124
Да, аз съм я видяла. Просто бих искала отзив от някой, която я е ползвал (ако има такъв). Иначе количката си ми харесва Simple Smile 

# 125
Здравейте на всички мами, и аз се интересувам от този модел - Спринт +, вижда ми се много добра количката, а и цената също. Ако има някоя мама, която има този модел да пише дали е доволна, в петък ще ходим да я видим, дано и на живо да ми хареса Simple Smile

# 126
Ние вече си купихме: http://www.youtube.com/watch?v=JbnXds8qxaU, но лилава. Сега остава като се появи бебока да я пробваме Simple Smile

# 127
Здравейте мамчета, да се похваля и аз че и ние си купихме тази количка - червено и черно, но тъй като сме още много малки, а и времето е лошо, засега се разхождаме само от стая в стая.
Количката върви много лесно, макар че е тежка. Багажникът от долу е доста голям и удобен, а зимният кош е разкошен, широк и затворен да не му е студено на бебчо. Очарована съм просто от количката засега, но да видим и на пътя как ще е.

# 128
Ние си купихме Бейби Дизайн Спринт плюс, изкарвахме я два пъти и съм много доволна. Супер си е количката. Не ми харесва само, че столчето за колата се монтира с гръб към посоката на движение, ама ще го преживея  Mr. Green

# 129
anbibian ама то така трябва да е принципно!!!!!! кое му е странното и в колата и на количката така се монтират всички такива столчета?!?!?!?!?!

# 130
slimss няма нужда от толкова припинателни знаци  Wink
ами странно ми е, все пак до сега никога не съм ползвала, а да си призная май не съм й виждала столче за кола, монтирано в колата (по количките в мола съм виждала много  Mr. Green) и винаги до сега съм си мислила, че е с краката напред, но като четох упътването към столчето ми стана ясно, защо са го направили така, само дето нашата кола няма въздушна възглавница  Mr. Green
иначе количката е супер, много съм доволна от нея
днес излизах сама, успявам сама да я смъкна по стъпалата до асансьора (при нас асансьора е на междинна площадка и има стъпала, преди него), после тичах обратно за бебето и да заключа апартамента  Mr. Green И с разбитите ни тротоари се оправих, напазарувах, напълних коша до горе и така натоварена пак успях да си я кача до асансьора и после да я сваля обратно по стъпалата пък аз съм си хилава  Mr. Green

# 131
Здравейте, и аз съм от феновете на Еспиро. За съжаление на близко до Велико Търново няма магазин в , който да продават от тази марка, а сайта им е доста икономичен на информация. Някой знае ли дали има колички за близнаци? Ако не , дали има приспособление за съединяване на 2 колички ? Разбрах от момичетата, които са писали тук, че има и чанти, а в сайта нищо не пише за други продукти , които се произвеждат от тях. А най - лошото е , че не са дадени контактъи с вносителя, а само с някакви магазини, за които не занм колко точна информация могат да ми дадат.

# 132
  • Бургас
Здравейте!От сайта на Еспиро си харесах Атлантика...сега остава и да ги видя в магазина..в Бургас къде ги има  Thinking

# 133
В Бургас можеш да ги намериш само в два магазина:
1. Делфин - зад операта
2. Слънчо - в Меден рудник

И ние такава си купихме

# 134
За Спринт плюс вече мога да дам първоначални отзиви. Днес обиколих квартала по разбитите тротоари, тикайки количката с една ръка през всички препятствия, до тук съм много доволна, дано и занапред да е така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт