Детска количка "ESPIRO"?????

• 95 008
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
в магазина ни казаха, точно същото, че на нито една от количките на Еспиро, включително и по-евтината на Бейби Дизайн, която сме си харесали не им се клатят кошовете за новородени
Ние разглеждахме само Бейби Дизайн и наистина коша беше много стабилен.

# 106
  • София
Здравейте, мами Simple Smile
Вписвам се и аз в графата годрд собственик на Еспиро Атлантик  Laughing Хареса ми памучната тапицерия на коша за новородено, големия кош за багаж, както споменахте стабилността и амортисьорите. Още е рано да кажа дали ще съм доволна, но искрено вярвам, че похарчих парите си по възможно най-добрия начин  Peace Успех с избора Simple Smile

# 107
Здравейте, бихте ли ми казали, къде във Варна мога да видя количките на Еспиро на живо?
Благодаря!:-)
не съм от Варна ама преди няколко дни ходихме до там и търсихме и ние Атлантика да я видим,мога да ти кажа в кой магазин я продават,но в деня,в който ние отидохме точно нея я нямаше в наличност-има Вектор и още една,но магазина е "Слънчо "(или "Слънце"не помня точно)намира се по  Владислав Варненчик,от пощата малко по-нагоре,но от дясната страна на булеварда.Уффф дано си ме разбрала,че не съм по обясненията........ newsm78

# 108
  • софия
Момичета,кои магазини в София имат тази количка да се види на живо?

# 109
Момичета,кои магазини в София имат тази количка да се види на живо?
Слънчице в Люлин  Peace

# 110
момичета аз само минавам да се отбележа със страхотна новина за началото на новата седмица, довечера ми идва атлантика  newsm44 newsm68  познайте дали няма да има тестови кръгчета из апартамента smile3508
пожелавам ви страхотна седмица!!!!!!

# 111
момичета аз само минавам да се отбележа със страхотна новина за началото на новата седмица, довечера ми идва атлантика  newsm44 newsm68  познайте дали няма да има тестови кръгчета из апартамента smile3508
пожелавам ви страхотна седмица!!!!!!

Браво! Чакаме отзиви. Какъв цвят си поръча?

# 112
Slimss, честита количка. И аз на нея съм се спряла, може ли само да ми кажеш от кой сайт я поръча, аз си мислех да я поръчам от: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9113&cat=66

# 113
ох лилава е Simple Smile направо не мога да се нарадвам , досега разхождахме една плюшена играчка из апартамента  smile3521
иначе си я взех от магазин + легло и матрак , за да имам и отстъпка, бих ви посъветвала същото да направите, поне 5-10 % ще паднат
даже в момента бъдещия татко прави кръгчета  newsm62

# 114
Здравейте,

Цял ден чета за тази количка и вече нямам търпение да я видя на живо, наистина изглежда перфектна (поне по моите изисквания). Аз също съм се спряла на Атлантик засега. В сайта пише , че количките се предлагат само в тези 3 магазина в София:
Слънчице – ж.к. Люлин, бул. П Владигеров, бл. 796, тел: 02/927 54 43 , www.moebebe.com
Wonderland – кв. Манастирски Ливади , ул. Българска легия №28 , тел: 0888 330 772 , 0899 871 531
Пакостник – ж.к. Овча купел 1, ул. Монтевидео и Президент Линкълн, „Търговски център Овча купел“, ет. 2, тел: 0879 35 73 73, www.pakostnik.com

Аз съм от Младост и тези магазини ми идват доста далеч. Някоя мама от София знае ли дали количките ги има и другаде?

# 115
irchony този магазин в люлин е много близо до метространцията, така че можеш бързо да стигнеш , тъй като в овча купел магазина е уникално малък и всичко е наблъскано, та съответно тази количка там няма да я видиш, ще ти я покажат на снимка само ....... така че най добре иди в слънчице, тъй като за 3-тия магазин нямам информация дали я имат налична въобще. това мога да те посъветвам Simple Smile
иначе другаде едва ли ще я намериш , пък да тръгнеш да обикаляш една камара магазини в търсене си е доста голямо приклюяение  Peace

# 116
Момичета, какво ще кажете за каишката, посредством която се задържа облегалката на летния кош?  Нещо тя съвсем не ми изглежда надеждна! Само тази подробност наскоро напълно ме разочарова!

# 117
както са казали хората : идеална хубост няма .... за парите си е ок според мен

# 118
Аз също съм от феновете на тази количка, гледах я в магазинчето срещу Шейново, Дундьо, реших твърдо, че това е моята количка и спрях да се интересувам вече от темата "избор на количка".  Laughing
Сега обаче, понеже събитието наближава и влязох в нета да проверя цената в магазина още ли е същата. С изненада констатирах, че вече не предлагат нищо от Еспиро. После погледнах в онлайн магазина на Пакостник, и там вече тотално липсва марката.  #2gunfire Та се притесних, защо така е изчезнала, не просто пише изчерпана наличност, ми направо си е затрита цялата марка.
Сега почнах да я търся по другите магазини, дано да излезе от някъде, и този път ще си я капарирам направо  Naughty но ми се стори странна тази история, та да споделя.  Rolling Eyes

# 119
http://xn--h1aaebdr9d.com/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … 0%B8%D0%BD%D0%B8/

На сайта на вносителя също ги няма  Дундьо и Пакостник - но пък има достатъчно други - и реални и интернет магазини.

Който е следил темата знае как карах Атлантик до Варна, а там си я продават, но който се сети да проверява където си трябва няма такива недоразумения...

Успех!

Аз все още очаквам коментари за стола за кола Оптима...

Общи условия

Активация на акаунт