Детска количка "ESPIRO"?????

• 95 005
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте сестра ми ще има бебе ,харесахме тези колички но само в сайта някой виждал ли е vector pro???Не мога да разбера дали количката е висока?Какви са впечатленията ви  Hug

Привет! Ние наскоро се сдобихме именно с количка Vector Pro! Все още не е влязла в експлоатация, но мога да споделя какво ме накара да се спра на нея. Количката е наистина е малко по-висока от повечето други марки и модели (дъното на зимния кош е на около 50 см от земята, а самия кош е дълбок около 25 см). Дано това може да те ориентира малко  Rolling Eyes Зимният кош има освен пълното легнало положение и такова под лек наклон, което би били доста удобно, ако бебчето има по-силно изразен рефлукс. Летния кош се монтира и в двете посоки, количката може да се сгъва заедно с него и сенника му се спуска доста надолу и защитава добре бебчето. Въпреки, че количката не е от най-леките, се бута без особено усилие (поне така ми се струва сега  Thinking). Материята изглежда доста качествена. Количката идва с дъждобран и комарник. Нашата е в зелено. Това е, което мога да споделя засега. Успех при избора!  Grinning

# 91

Привет! Ние наскоро се сдобихме именно с количка Vector Pro! Все още не е влязла в експлоатация, но мога да споделя какво ме накара да се спра на нея. Количката е наистина е малко по-висока от повечето други марки и модели (дъното на зимния кош е на около 50 см от земята, а самия кош е дълбок около 25 см). Дано това може да те ориентира малко  Rolling Eyes Зимният кош има освен пълното легнало положение и такова под лек наклон, което би били доста удобно, ако бебчето има по-силно изразен рефлукс. Летния кош се монтира и в двете посоки, количката може да се сгъва заедно с него и сенника му се спуска доста надолу и защитава добре бебчето. Въпреки, че количката не е от най-леките, се бута без особено усилие (поне така ми се струва сега  Thinking). Материята изглежда доста качествена. Количката идва с дъждобран и комарник. Нашата е в зелено. Това е, което мога да споделя засега. Успех при избора!  Grinning
[/quote]
Благодаря много!!!Много ще се радвам ако качиш снимки ния точно на зелената сме се спряли, Hug
Със здраве да си я ползвате

# 92
Здравейте!Искам да попитам дали някой може да ме посъветва в избора на количка - колебая се между Еспиро Атлантик, Хаук Аполо 4 All in 1 и Левиро/последната не се намират в Бг, но все пак може да се поръча/. И едните, и другите си имат предимства и недостатъци, пък аз искам количка с по-високо разположен кош, с по-големи гуми, защото в нашия град, както и в цяла БГ, има мноооого дупки по пътя, а пък трябва да бутам количката и по баири! Ще съм ви много благодарна за съветите! Изчетох по-голямата част от коментарите и всички, са положителни за Еспиро, но все пак искам да събера още мнения, защото няма как да отида да видя количката на живо, в нашия град няма такъв магазин,а аз не мога много да пътувам...

# 93
Преди да си взема аталнтика се бях ориентирала към хаук малибу, обаче се отказах в момента в който една позната ми каза че за една година се е чупил три пъти. Иначе хаука е по-лек определено.

# 94
Здравейте!Искам да попитам дали някой може да ме посъветва в избора на количка - колебая се между Еспиро Атлантик, Хаук Аполо 4 All in 1 и Левиро/последната не се намират в Бг, но все пак може да се поръча/. И едните, и другите си имат предимства и недостатъци, пък аз искам количка с по-високо разположен кош, с по-големи гуми, защото в нашия град, както и в цяла БГ, има мноооого дупки по пътя, а пък трябва да бутам количката и по баири! Ще съм ви много благодарна за съветите! Изчетох по-голямата част от коментарите и всички, са положителни за Еспиро, но все пак искам да събера още мнения, защото няма как да отида да видя количката на живо, в нашия град няма такъв магазин,а аз не мога много да пътувам...
Не знам Хаук-а колко по-лек е от Атлантика. Но пък е с по-малки предни гуми, за някои това е от значение.
Иначе май атлантика ще ти се върже по-евтино, защото е 2 в 1 и ти остава само да си купиш столче за кола, освен ако не държиш и то да се закача на количката...

# 95
здравей gallybg чесно казано не мога да претендирам за изключителна компетентност, но ще ти кажа защо аз избрах атлантика.
първо:4 големи гуми с амортисьори, които се помпят (НЕ ПЛАСТМАСОВИ!!!!!!) това е от особено значение за мен, тъй като по моите наблюдения количките с пластмасови са като лагерни колички , тоест никакво удобство за детето, което се лашка из целия кош......... не бих го причинила
второ : коша е дооооооста високо от земята !!!! и е доста стабилен
трето: летния кош е изкл. широк и съм убедена че няма да има дете на което да му е тясно вътре
четвърто: много място за багаж
има и доста недостатъци: тежи 15 кг. които + бебе вътре......... ще е брутално; при сгъване си е доста обемна и т.н., но в крайна сметка цената и това което търся отговарят на изискванията ми! това е  Simple Smile
надявам се да съм помогнала  Hug

# 96
Благодаря за съветите! И аз мисля, че големите помпащи гуми с амортесьори са приоритет, пък мисля, че Еспиро бяха и с лагерно окачване, което улеснява още повече, така че май започнах да клоня повече към него . Отначало като търсех количка гледах да е по-лека, но после една приятелка ми каза, че нейната количка не е особено лека, но изобщо не усеща тежестта, заради големите гуми, а тя вози и по-голямото си дете на допълнително стъпало за второ дете, така че става още по-тежко. Така че, като гледам повечето мнения са в полза на Атлантика и май това ще  бъде количката!  newsm10

# 97
Между другото, има ли някой пряк опит дали Атлантика е по-лек от X-Lander-а XA / XT и Dorjan Danny Sport?

# 98
честно казано нямам никаква идея, колко го дават по каталог X-lander-a?
аз намерих в някъв руски сайт го дават 13 кг. но на живо не съм го виждала ...

# 99
Здравейте и от мен.Ето сега какъв е случая при нас.Още като разбрах,че съм бременна започнах да гледам бебешки неща  baby_neutral .Количките ги бях гледала сигурно по 10955553220 пъти и все в някоя имаше нещо,което да не одобрявам.В крайна сметка решихме,че ще е Спринт на Бейби Дезайн.Тя ни хареса най-много от всички на подобна цена  и изглеждаше най-стабилна.Миналата седмица ходихме да разгледаме по магазините обаче,я нямаше никъде ,та не можахме да я видим на живо...а то си е друго  Simple Smile Дори в магазина харесахме Плазмата на Бертони,а в сайта не я одобрявахме....и като се прибрахме у нас да видите какво става....тази ли ,онази ли.....На бертонито не и харесвам това,че няма напълно легнало положение лятната количка и коша за новородено не е от твърд материал,а от плат.На Бейби дизайна пък...   лятната количка ми изглежда мн ниска.Реших да видя по скъпия вариант на Еспиро (аз го бях отписала,защото в началото ми изглеждаха почти еднакви ,а цената е с 150  лв разлика)ееее.... повярвайте ми много съм се заблуждавала ...имат доста разлики и сега след като прочетох отзивите за нея  сме решили-тя ще е нашата количка  newsm10 Много ми харесва...направо нямам търпение да стане време да я купуваме.Още за цвета не сме решили,ама то при нас и пола не е сигурен така че.......има време да мислим   Laughing

# 100
Ние си харесахме днес Спринт на Бейби дизайн. Видяхме я в магазина, но не можахме да решим кой цвят да е.
Ако има хора, които са я купили и ползвали вече, моля да споделите мнение как се справя с нашите улици и тротоари  Praynig

# 101
Здавейте майчета

И аз съм си харесала количката Espiro Antlatic. Наистина очите ми останаха в тази количка. Но имам доста време. Най-рано през ноември ще си я купим. Наистина ли колелата и се махат. Ако е така това е още един плюс т.е. ще можем да измиваме лесно гумите на мивката:)

# 102
Здравейте, бихте ли ми казали, къде във Варна мога да видя количките на Еспиро на живо?
Благодаря!:-)

# 103
Ще цитирам себе си Wink
Здравейте!

Влязох да похваля mimisiu за избора на Атлантика. Аз вече съм с впечатления от реално ползване на количката (макар и само от една разходка на племенника). Много съм доволна от избора. Семейството също. Дано да я ползват дълго и безаварийно.

doh Ама съм и аз една късметлийка. Тъкмо занесох Атлантика във Варна и сега като хвърлям нов поглед на сайта на Еспиро и какво да видя - ИМА ГИ И ВЪВ ВАРНА ВЕЧЕ. Това му се вика късмет, ама карай...
 Друг път ще си отварям очите овреме.

http://xn--h1aaebdr9d.com/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … 0%B8%D0%BD%D0%B8/

Успех в  избора на всички, а също и в бременеенето.  bouquet

Излиза, че ги има на две места във Варна - ти и звади късмет.
Колкото до гумите - да свалят се и предните и задните - знам го защото почти сама я сглобявах  Naughty

# 104
Относно сравнението с X- lender според мен не в килограмите толкова е проблема, а друго - мноооого им се клатят кошовете за новородено и в магазините все ме убежаваха, че това е нормално и че така е при всички - да ама при атлантика (а до колкото помня и при другите на ESPIRО) не се клатят.
Атланика е така направен, че коша за новородено се поставя върху две прави - по-точно точка и права (всички знаем, че това е начин да се дефинира равнина). Лендърите се фиксират върху две точки - така се дефинира права  Laughing - и около тази права копша се люлее и нищо неможе да го спре.

Извинете ме за математическия  Joy анализа, ако ви е дотегнало, но аз така виждам нещата

Общи условия

Активация на акаунт