Детска количка "ESPIRO"?????

• 95 079
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, момичета. Доста сте писали и съм ви поизпуснала...

ENZO EVO включва само дъждобран за коша за новородени и помпа за гумите. Но при мен нямаше помпа и не ми се ходеше да се разправям защото леля ми е взе от магазина като родих.

И аз си мислех, че Атлантика, който подарих във Варна няма помпа. Когато отворих кашона да го сглобя не намерих никаква помпа и се ядосах много. Но след като се приберах в София бтаовчедка ми се обади да ми каже, че го е намерила в специален джоб на багажника в близост до спирачката.
Голям смях падна...  Embarassed   беше я возила няколко седмици без да знае, че си е там  Laughing

# 301
За чадърите да споделя. Купих си на бертони и за 1 седмица сдаде багажа. После си купих на чиполино още е здраво. Само дето на едно две места се поразплете около спиците накрая, ама механизма си му е здрав.

# 302
На АBCdesign са много здрави и стават на почти всички модели колички, при това на цена 29 лева,а не 60-70

# 303
На АBCdesign са много здрави и стават на почти всички модели колички, при това на цена 29 лева,а не 60-70

newsm78 А те кои са на 60-70? Нещо не съм видяла някой да коментира такива чадърчета тук...  newsm78

# 304

И аз си мислех, че Атлантика, който подарих във Варна няма помпа. Когато отворих кашона да го сглобя не намерих никаква помпа и се ядосах много. Но след като се приберах в София бтаовчедка ми се обади да ми каже, че го е намерила в специален джоб на багажника в близост до спирачката.
Голям смях падна...  Embarassed   беше я возила няколко седмици без да знае, че си е там  Laughing

Много благодаря ,че най-после си намерихме помпата.Голям newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 305
  • Sofia, Bulgaria
Мами  bye
Влизам с питане за http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=19667
Някой да даде мнение?

# 306
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/HYbxifkaKrA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

# 307
Струва ми се, че  ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯) пита за това:

http://www.youtube.com/watch?v=bDp8rQPIY_k&feature=plcp& … LMl9X1EbhS1BHY%3D

По-назад мами, които го ползват се изказват много положително за нея

На някоя от предните страници обсъждахме относно позициите на гръбчето на коша за новородено - има го само Vector Pro, а Vector - не.

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 09:53 от RoniBonboni

# 308
  • Sofia, Bulgaria
Мацки, тези клипчета съм ги гледала  yes Аз питах за мнение, някоя има ли този модел количка?
Предстои да купуваме(със закъснение вече, нооо   smile3555 ) и за това сега ги гледам.
Големи дилеми... Embarassed

# 309
  • Някъде там
*MaGiKa* има такава количка дано да се включи  Simple Smile

# 310
Мацки, тези клипчета съм ги гледала  yes Аз питах за мнение, някоя има ли този модел количка?
Предстои да купуваме(със закъснение вече, нооо   smile3555 ) и за това сега ги гледам.
♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯)  Simple Smile по-нагоре съм писала доста за този модел.

# 311
  • Sofia, Bulgaria
Мацки, тези клипчета съм ги гледала  yes Аз питах за мнение, някоя има ли този модел количка?
Предстои да купуваме(със закъснение вече, нооо   smile3555 ) и за това сега ги гледам.
♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯)  Simple Smile по-нагоре съм писала доста за този модел.

Ако имах време да чета 20 страници назад. Прегледах отгоре, отгоре, но предимно за Pro е писано и за това реших направо да питам...както и да е.

# 312
здравейте на всички, тъй като аз пуснах темата, мисля че е редно да се включа, като се извинявам за закъснението, но бебо е доста ревлив и неспокоен, та време не ми оставаше за форума. искам да кажа, че съм  крайно разочарована от някои коментари , но хора всякакви..,...
сега да споделя моя опит а атлантика- жестока количка е искам да ви кажа. зимата в най-големите снегове никъде не съм закъсала, сега тъй като живее на улица с павета, друсам дребния по 5-6 часа навън и ако не бяха тези големи гуми и амортисьори, милия сигурно щеше да е с откачена глава Simple Smile много е удобен зимния кош, страхотен е. летния ще го ползвам скоро, та за него не мога да дам мнение. иначе и ние си взехме чадър и дъждобран от слънчице в люлин, но са доста зле и двете, не ми харесват, някакви измислени са, чадъра 20 и няколко лева, дъждобрана 11.
за това , че е тежка - така е но аз съм 55 кг и бутам количката по стръмен баир с бебе 7 кг вътре и натоварен багажник с покупки- въобще не ми е трудно, дори доста лесно я управлявам.
искам да кажа още 1 път, безкрайно съм доволна от избраната количка!!!

# 313
  • вляво от асансьора
Гледах клипчетата по сто пъти и в крайна сметка не мога да разбера някоя от следните има ли пълно легнало положение на гръбчето на седалката:Ензо Ево, Вектор, Вектор Про или Атлантик? Rolling Eyes
Ще съм благодарна да ме ориентирате. Simple Smile

# 314
Джиджи ние сме с Атлантик и летния кош има пълно легнало положение, а зимният си е само легнал  Simple Smile при него други положения няма.

Общи условия

Активация на акаунт